kızlar merhaba nasılsınız benim okadar çok midem bulanıyoki artık dayanamıyorum öğürmekten boğazımdan kan geldi bişey de yiyemiyorum çok kötüyüm anlıcanız umarım üç aydan sonra geçer bugün tam iki ayı bitirdik
Kızlar beeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm verdim tahlili 5 yada 6 gibi eşim bilgisayara bakıp öğrenecek inşallah teste bakıp duruyom yaaaaaaaaa
cnm espri yapmıştım tabiki bizim şuan derdimiz adet olmak. herkes olmasın der biz olalım dioz.gülüm adet olmadan nasıl bilecen şekerim adetini ol güsel güsel yumurtla ondan sonracıma inşşşş hamiş kalırsınız şekeriimmmmm
cnm çok isterdim ama ne anlama geliyo çözemedim.süt iyidir berrak temizliktir. ama göğüsten gelmesini bilmiyom.Benim rüyamı yorumlayacak kimse yok mu
Kızlar beeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm verdim tahlili 5 yada 6 gibi eşim bilgisayara bakıp öğrenecek inşallah teste bakıp duruyom yaaaaaaaaa
keçi boynuzunu bilmiyordum doğrusu..Mannakcanım fındık,badem,fıstık,kabak çekirdeği bol tüketin birde eşin keçiboynuzu yesin hem enerji veriyor hem sperm kalitesini artırıyor sende yiyebilirsin.
Benim rüyamı yorumlayacak kimse yok mu
hoşgeldin canım benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı ama genede gidip gelip testime bakıyodum insan inanamıyo dimi
çok sevindim ay valla çok kötüyüm ama seni bekliyorum mutlu haberi alırız inş
evhancım ben şimdi çıkıyorum haberi duyamıcam ama inş. Sabah güzel haberlerini okurum tatlım
kızlar herkese hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi a.e.o
bana da dua edin adet olmayayım
gönülcümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu sabah bir rüya gördüm hayırdır inşallah hamileydim karnım azıcık şişti ekmek arasında biber dolması yiyodum bu nedemek cevaplarsan çok sevinirim kuzum ya
güselim gönül diye birimi var onamı diyon yoksa banamı demek istiyonda ismi yanlış yazıyon. Cnm pirinç nasip demek bişeyler yemekde bazı durumda hamileliğe işaret. Ama karının şişliği az sıkıntı cnm.
ayyy bende bekliyorum hemde nasıl iki testte gözümün önünde duruyor bakıp bakıp duruyorum canım yaevhancımm hadi hayırlı haberlerini bekliyorumm canımmm
handancım aayyy çatlarım ben şimdi o saate kadar ama neyseki bunun başından biryere ayrılmıyorum ifatara kadar bugünde kayınvalideme gidiyoruzda yemeğe yani benim işim yok bugün
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
merhaba canım rüyan ne hayır olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?