Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm adet olmadan nasıl bilecen şekerim adetini ol güsel güsel yumurtla ondan sonracıma inşşşş hamiş kalırsınız şekeriimmmmm

Kızlar beeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm verdim tahlili 5 yada 6 gibi eşim bilgisayara bakıp öğrenecek inşallah teste bakıp duruyom yaaaaaaaaa

oh maşallah sabret cnm 1 ay daha hem mide bulantıları bebeğin gelişiminin iyi olduğunu gösterirmiş. görümcem hastanelik oldu 3 ay serumlar verildi. dokoru mide bulantıları iyi haber demiş.

gönülcümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu sabah bir rüya gördüm hayırdır inşallah hamileydim karnım azıcık şişti ekmek arasında biber dolması yiyodum bu nedemek cevaplarsan çok sevinirim kuzum ya

Kızlar beeeeeeeen geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm verdim tahlili 5 yada 6 gibi eşim bilgisayara bakıp öğrenecek inşallah teste bakıp duruyom yaaaaaaaaa

hoşgeldin canım benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı ama genede gidip gelip testime bakıyodum insan inanamıyo dimi
çok sevindim ay valla çok kötüyüm ama seni bekliyorum mutlu haberi alırız inş

gülüm adet olmadan nasıl bilecen şekerim adetini ol güsel güsel yumurtla ondan sonracıma inşşşş hamiş kalırsınız şekeriimmmmm
cnm espri yapmıştım tabiki bizim şuan derdimiz adet olmak. herkes olmasın der biz olalım dioz.
Benim rüyamı yorumlayacak kimse yok mu
cnm çok isterdim ama ne anlama geliyo çözemedim.süt iyidir berrak temizliktir. ama göğüsten gelmesini bilmiyom.

hadi inşallah cnmm bizde merak ettik inşşşş hamişsindir.:Saruboceq:

evhancım ben şimdi çıkıyorum haberi duyamıcam ama inş. sabah güzel haberlerini okurum tatlım
kızlar herkese hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi a.e.o
bana da dua edin adet olmayayım

merhaba kızlar ben geldim tekrar

Mannakcanım fındık,badem,fıstık,kabak çekirdeği bol tüketin birde eşin keçiboynuzu yesin hem enerji veriyor hem sperm kalitesini artırıyor sende yiyebilirsin.
keçi boynuzunu bilmiyordum doğrusu..
Benim rüyamı yorumlayacak kimse yok mu

merhaba canım rüyan ne hayır olsun inşaallah

hoşgeldin canım benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı ama genede gidip gelip testime bakıyodum insan inanamıyo dimi
çok sevindim ay valla çok kötüyüm ama seni bekliyorum mutlu haberi alırız inş

ayyy canım ya bende inanamıyorum hala bakıp duruyorum işte

evhancım ben şimdi çıkıyorum haberi duyamıcam ama inş. Sabah güzel haberlerini okurum tatlım
kızlar herkese hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi a.e.o
bana da dua edin adet olmayayım

saol canım sanada hayırlı iftarlar olsun inşallah güzel haber çıkarda sende görürsün sabah darısı başınıza kızlar

gülcüm ya bi önceki sayfada sana rüyamı anlattım yorumlarmısın gülüm ya ne olur

handancım aayyy çatlarım ben şimdi o saate kadar ama neyseki bunun başından biryere ayrılmıyorum ifatara kadar bugünde kayınvalideme gidiyoruzda yemeğe yani benim işim yok bugün

merhaba canım rüyan ne hayır olsun inşaallah[/QUOTE]

CANIM RÜYAMDA GÖGSÜMDEN SÜT GELDİGİNİ GÖRDÜN ELİLE SIKTIM BEYAZ SÜT AKTI BAYADA ÇOKTU AMA Bİ ANLAM VEREMEDİM

gönülcümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu sabah bir rüya gördüm hayırdır inşallah hamileydim karnım azıcık şişti ekmek arasında biber dolması yiyodum bu nedemek cevaplarsan çok sevinirim kuzum ya

güselim gönül diye birimi var onamı diyon yoksa banamı demek istiyonda ismi yanlış yazıyon. cnm pirinç nasip demek bişeyler yemekde bazı durumda hamileliğe işaret. ama karının şişliği az sıkıntı cnm.

ayyyy canım ben heyecandan gönülmü diyorum bak farkında bile değilim inan ayyy canım çok saol yorumun için inşallah canım hamileliğe işarettir

evhancımm hadi hayırlı haberlerini bekliyorumm canımmm
ayyy bende bekliyorum hemde nasıl iki testte gözümün önünde duruyor bakıp bakıp duruyorum canım ya

handancım aayyy çatlarım ben şimdi o saate kadar ama neyseki bunun başından biryere ayrılmıyorum ifatara kadar bugünde kayınvalideme gidiyoruzda yemeğe yani benim işim yok bugün

ay ben çatlıcam testlere bakıp bayılıcam sanki heyecandan inşallah canım ya inşallah

merhaba canım rüyan ne hayır olsun inşaallah

CANIM RÜYAMDA GÖGSÜMDEN SÜT GELDİGİNİ GÖRDÜN ELİLE SIKTIM BEYAZ SÜT AKTI BAYADA ÇOKTU AMA Bİ ANLAM VEREMEDİM[/QUOTE]

hmm bende geçenlerde görmüştüm sütüm geliyordu bebğimi emziriyordum,çok tatlıydı yaa..anlattım m size.bebek müjdedir ama süt de temizllik saflık dır ancak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…