Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar elektrikler gitti benim yine ondan çıktım notebook şarjdaydı ondan çıktım yani şimdi geldi elektrikler ama siz zaten fazla kaynatmamışsınız

hadi bakalım kepekli hayırlısı olsun sendende bekliyoruz güzel haberler kızlar bu mübarek ayda hepimiz hamile kalırız inşallah

gerçektenmi evhancımmm çooook sevindim canım hayırlısı olsun inşşş,rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.bizlerede dua et olurmu ramazan ayında hamilesinya inş kabul olur

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım sonunda :teytey::teytey::dance::dance:

hoşgeldin cnm
bende seviniyorum hamiş haberleri aldıkca sanki kendimde önümüzdeki ay hamileyim dicekmişim gibi doğuyo içime. burda okadar kolay oldu sanki hamile kalmak hergün biri hamile.

canım darısı bizim başımıza . nasılsınız neler yapıyosunuz?

evhancımmm çok sevindimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm sağsağlim kucağına alırsın inşşş canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…