Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hayırlı olsunn ayyyyyyy şu mübarek ayda bu hafta maaşallah vallahi darısı bekleyenlerin başına allah sağlıklı birşekilde kucagına almayı nasip etsin canım ya çok sevindim

handancım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini sağlıklı sıhhatli kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah canım ay ne mutlu oldum ne güzel darısı başımıza haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey::teytey::teytey:

haydi halaya hanımlarrrrrrrrrrrrr ramazan ayı bizlere uğur getirdi vallahaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:
evhan canımmmm çok öpüyorumm seniiiiii ayyy ben çok heyacanlandım yhaa çok sevindimm canımmm darısı bekleyen herkesin başına

valla bende çook sevindim kalbim heyecandan durcak sankii. allahım bizede nasip etsin inşallah. kepeklim sıra sende sendende bekliyoz güsel haberi..

ayyy çok kötü oldumya sevinçdennnsenağlama

her işim ters gidiyor ya o yüzden dedim ben onu
adet olamıyorum ya aklıma o geldi kesin adetimi d.k. hapı kullanarak gettirir doktor ondan sonra glukofen ile tedaviye başlar
aman ne bilim bende şaşırdım vallaha artık aklım ermiyor bişeye saldım kendimi bebek konusunu falan düşünmüyorum artık şu hormonlarım düzene girsin tek düşündüğüm o bakma burada sizlerle takılıyorum çünkü güzel arkadaşlıklar kurduk Şeniz

waaaaaaaay masallaaaaaaaaaah
Allahım tamamına erdirsin canııım.tez zamnda kucagına alırsın ınsallah

hihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzzzzzzzzzzzzzz valllaahaa mııı..
Ayyy kan testi mi geldi kııız..ayyy yaaa ne çok sevindim yaaa
darısı başımıza

gerçektenmi evhancımmm çooook sevindim canım hayırlısı olsun inşşş,rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.bizlerede dua et olurmu ramazan ayında hamilesinya inş kabul olur

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım sonunda :teytey::teytey::dance::dance:

:teytey::teytey:şenizayyy çoook sevindim cnmmmmm rüyan çıktı bakk allahım kolay hamilelik geçirmek nasip etsin cnmm çook mutlu oldumyaaaa ağlıcam şimdi

evhancımmm çok sevindimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm sağsağlim kucağına alırsın inşşş canımmmm

hayırlı olsun cnm test mi yaptın adetine daha vardı...opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsunn ayyyyyyy şu mübarek ayda bu hafta maaşallah vallahi darısı bekleyenlerin başına allah sağlıklı birşekilde kucagına almayı nasip etsin canım ya çok sevindim

kızlar ayyyyy hepinize çok teşekkür ederimmmm çok saolun herşey için darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ayyyyyeşim verdi haberi 11.2 çıkmış tahmine göre 3hafta 5 günlük kızlar

evhan ay canım çok sevindim süper yaaa ben sana en kısa zamanda inş bebiş haberlerini alırız yazmıştım hatırladınmı şükür allaha

anladım cnmm önemli olan hormonlar zaten bebek sonra allahın verceği bişi. cnm inşallah düzelir. bitkisel çözümü yokmu araştırdınmı hiç. denesen bi.evt burda arkadaşlık güzel sevinçli haberleri paylaşıyoz. ben şahsen bütün derdimi unutuyom burda bu güsel haberleri aldıkça. alalh bizlerede nasip etsin cnm.

ne güzel sizde tam tersi olmuş o sana haber vermiş rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kız bol bol dua et bize olur mu

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim daha önece tebrik etmiştim kimdi kesinleşmik tekrar tebrik ediyorum
yani o kadar bekledik seni işimi gücümü bırraktım sana kitlendim ama neyseki üzülmedik çok sevindim canım senin adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişiniiii

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ne güzel bir sürü hamile var allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
benimde moralim bozuk çok bugün şehir dışında çok samimi bir arkadaşımla birlikte karar vermiştik aynı anda 2.bebek yapmayı o benden 2 ay önce hamile kalmıştı ve bebeğini doğurdu 3 hafta olacak facebooka fotolarını koymuşlar çok tatlı bir kız nasıl mutlular hepsi telefondada çok güzel bir duygu 2.bebek çok farklı bir tat mutlaka yapmalısın dedi bana o kızını aldı kucağına ben oğlumu alamadım çok üzüldüm fotoları görünce kıskandım evet onun adına sevindim ama kendi halime çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…