Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşaaalah canım öbür ayda sen cıkarsın inşallah...olumunekankayizsmile
anladım cnm neden d.k hapı veriyo düzenlesin die mi. ben napimya karnım nasıl şişti bugüb bide göğüslerim şiş ve çok acıyo. bu adetin gelceğinimi gösteriyo ki ben öyle tahmin ediyom ama yinede bazen şüpeleniyom kendimden.
waaaaaaaay masallaaaaaaaaaah
Allahım tamamına erdirsin canııım.tez zamnda kucagına alırsın ınsallah
hihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzzzzzzzzzzzzzz valllaahaa mııı..
Ayyy kan testi mi geldi kııız..ayyy yaaa ne çok sevindim yaaa
darısı başımıza
gerçektenmi evhancımmm çooook sevindim canım hayırlısı olsun inşşş,rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.bizlerede dua et olurmu ramazan ayında hamilesinya inş kabul olur
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım sonunda :teytey::teytey::dance::dance:
:teytey::teytey:şenizayyy çoook sevindim cnmmmmm rüyan çıktı bakk allahım kolay hamilelik geçirmek nasip etsin cnmm çook mutlu oldumyaaaa ağlıcam şimdi
evhancımmm çok sevindimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm sağsağlim kucağına alırsın inşşş canımmmm
hayırlı olsun cnm test mi yaptın adetine daha vardı...opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsunn ayyyyyyy şu mübarek ayda bu hafta maaşallah vallahi darısı bekleyenlerin başına allah sağlıklı birşekilde kucagına almayı nasip etsin canım ya çok sevindim
handancım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini sağlıklı sıhhatli kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah canım ay ne mutlu oldum ne güzel darısı başımıza haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey::teytey::teytey:
haydi halaya hanımlarrrrrrrrrrrrr ramazan ayı bizlere uğur getirdi vallahaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:
Evhan canımmmm çok öpüyorumm seniiiiii ayyy ben çok heyacanlandım yhaa çok sevindimm canımmm darısı bekleyen herkesin başına
her işim ters gidiyor ya o yüzden dedim ben onu
adet olamıyorum ya aklıma o geldi kesin adetimi d.k. hapı kullanarak gettirir doktor ondan sonra glukofen ile tedaviye başlar
aman ne bilim bende şaşırdım vallaha artık aklım ermiyor bişeye saldım kendimi bebek konusunu falan düşünmüyorum artık şu hormonlarım düzene girsin tek düşündüğüm o bakma burada sizlerle takılıyorum çünkü güzel arkadaşlıklar kurduk Şeniz
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mehtapcım benide ekleyebilirsin artık listeye değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?