Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla bende çook sevindim kalbim heyecandan durcak sankii. allahım bizede nasip etsin inşallah. kepeklim sıra sende sendende bekliyoz güsel haberi..

ayyy çok kötü oldumya sevinçdennnsenağlama

inşallah gülüm benim.inşaallh tez zamanda sende annecik olucaksın sevincten bile olsa aglama lüffeen.

sbrcim tabiikii sendeeee ..tez zamanda bebişler gelir bizi cok bekletmez.

iftar saati oruclunun duası geri çevrilmezmiş.inşaalh Allahım tum isteyenlere nasip etsin.

cnm üzülme geçmişimize bakıp üzülcek olsak hepimiz yandık en azından bir oğlun var şükret cnm benim 4,5 aylık oğlum düştü ben hiç aklıma getirmemeye çalışıyom. önemli olan gelecek inşallah sende 2 kez anne olursun bizler daha birinciyi tadamadık cnm şükret haline ve arkadaşının mutluluğunu paylaş.

Gül sana bir rüyamı daha anlatayım o zaman geçenlerde rüyamda dogumhanenin önünde sancımın gelmesini bekliyordum ve sürekli dua ediyordum ama karnım şiş degildi ama senin yorumlarına inanır oldum

bananee ben göbek atıçammmm lülülülülülü ceylinn gel karşımada bi roman oynayalımmm

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
:dance::dance::dance::dance:

ne güzel sizde tam tersi olmuş o sana haber vermiş rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kız bol bol dua et bize olur mu

canım etmemmi hiç edicem tabi hemde bol bol merak etme kuzum ya

e anlat evhan belirtilerin nelerdi :)

cnm geçmişi bi oku rüyanda sana yazmıştım hamile kalcağını. çıktı bak. Rüyalar bazen geleceği anlatıyo gerçekden ama değerin neden düşük cnm kaç gün geçmişdi adetin.

evet canım ya senin her dediğin çıkıyo vallahiiiiii inşallah senin de güzel haberlerini alırız en yakın zamanda canım benim adetime 4 gün var daha ondan düşük çıkmıştır muhtemelen

Evhan canım arkadaşım gönülden tebrik ediyorum inşallah nur topu gibi sana benzeyen cici bi bebişin olur
Ramazan ayı bereketiyle geldi maşallah vallaha hadi ceylin, sbr, melisa sıra bize geliyordur inşallah

evhancım hade anlat bakalım normal yollamı oldu , neler yaptın , nezamandır istiyodun belirtilerin neydii ?
çok soru olduu
hade beklıyoruzzz

oglak hiç boyle düsünmemelisin bak mevla bi kere nasip etmiş sana bu duyguyu tattırmıs.ıkıncısı için hayırlı zaman daha sonra demekki.kendi halime üzüldüm ne demek bak insanlar yıllarca bi bebege sahip olmak için ugrasıyor.Şükretmekte fayda var.

Gül sana bir rüyamı daha anlatayım o zaman geçenlerde rüyamda dogumhanenin önünde sancımın gelmesini bekliyordum ve sürekli dua ediyordum ama karnım şiş degildi ama senin yorumlarına inanır oldum

saol cnm eksik olma.güselim resmi bir yerde işin olcak. sonrasında dua ediceksin ve mükafatını görüceksin cnm.
hem içimden geleni hemde sembolleri bildiğimden elimden geldiğince yorumluyorum ama takdiri allahdan ondan başka kimse geleceği göremez.

Ya kızlar bu sohbeti bırakıp gitmek istememe ama mesai bitti yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize iyi akşamlar yarında bu güzel haberlerin devamını bekliyoruzzz....

ben gelsem olmazmı şekerim bayılırım roman havasına oh oh yandan :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

benim 5 yaşında kızım var canım 2.bebeğim erkekti 5 buçuk aylık gitti kuzum o arkadaşım da benim gibi istemey istemeye yapmıştı 2.yi ama şimdi çok mutlu onun adına gerçekten seviniyorum ama kalbe söz geçmiyor arkadaşım elimde değil üzülüyorum

Kızlar benim en büyük belirtim göbeğimin altında gikey kahverengi bi çizgi çıktı ordan heveslendim çok bide idrarım son 3 gündür sapsarı okadar su içmeme rağmen kokulu akıntım vardı göğüslerde ne ağrı ne büyüme var daha bişey yok bide arada mide bulantısı ve bir önemli belirti daha bu son 1 haftadır kabızım ki hiç olmazdım böyle işte sol kasığımda da dün başladı batmalar

melisacığım gördünmü listeyi canım sayfalar çabuk çoğalıyor sitede sorun var yavaş açılıyor yazınca sanırım arada kaçırıyorsun bazı yazılanları

inşallah mehtapcım inşallah sıra bizlerde darısı başımıza canım inşallah bu mübarek ayda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla

saolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…