oglak hiç boyle düsünmemelisin bak mevla bi kere nasip etmiş sana bu duyguyu tattırmıs.ıkıncısı için hayırlı zaman daha sonra demekki.kendi halime üzüldüm ne demek bak insanlar yıllarca bi bebege sahip olmak için ugrasıyor.Şükretmekte fayda var.
Kızlar benim en büyük belirtim göbeğimin altında gikey kahverengi bi çizgi çıktı ordan heveslendim çok bide idrarım son 3 gündür sapsarı okadar su içmeme rağmen kokulu akıntım vardı göğüslerde ne ağrı ne büyüme var daha bişey yok bide arada mide bulantısı ve bir önemli belirti daha bu son 1 haftadır kabızım ki hiç olmazdım böyle işte sol kasığımda da dün başladı batmalar
canım 11 çıkmış ama değerler hamileysen bidaha çalışılıyor emin olmak için onu bekliyorum şimdi eşimin haber vermesinihandan canım benim çoook sevindim rabbim istedikten sonra oluyor yaaa canım benim bizim içimde dua et nette sorun var geçmişi okuyamadım kan değerin kaç çıktı canım
ayyyy inşallah ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallahtebrikler allah sağsalim tamamına erdirsin hamileliğin keyfini çıkar
kızlaar ben gidiyorum kan testi yaptırıcam.lütfen dua edin inşallah bebişim gelmiştir.sabah güzel haberler veririm inşallah bende ..grsrzzzz
hadi bakalım bekliyoz cnm. geckme inşşşş olumlu cvp olurkızlaar ben gidiyorum kan testi yaptırıcam.lütfen dua edin inşallah bebişim gelmiştir.sabah güzel haberler veririm inşallah bende ..grsrzzzz
ya kızlar yaa,bana küsmüsünüz niye kimse benimle konuşmuyor..uzun süredir dikkat ediyorum..kusura bakmayın da üzüldüm biraz işte..
mannakcım yetmim şekerim geliyorum ohhhh yandan yandannn peliincimm hadi şekerim hep beraberrrr ohhhhh ohhhh[/QUOT
neyse kızlar ben çıkıom çok merak ettiğim için girdim 2 dakika
akşama kocişle çok işimiz varrr kaydirigubbakcemile3
güzel yemekler yapayımda adam kkendine gelsinn
inşallah bu mübarek ayda bende hamile kalırımda ehvan gibi bu güzel dakikaları ilk sizinle paylaşırımm
Rabbim herkesn gönlüne göre versin inşş
isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinnn
kız biz sana demiştik ya hani ağır iş yapmıştın belin ağrımıştı lekelenmen gelmişti kesin sende hamileydin ama tutunamadı o bebiş adetinle bir düştü ve bu üstelik bi çok kadının başına gelen bişe malesef farkına bile varmıyoruzKız evhan o çizgi bende de vardı ve ben bu ay reglimi çok farklı yaşadım ve kimyasal gecelikten sürelendim sizlere sordum ama sorumu görmediniz galiba şimdi sen hamile çıkınca dahada süpem artı çünki bende de o çizgi var ve geçen reglden 1 hafta önce çıktı
ay canım kıyamam niye küs olalım ben zaten fazla yazmıyorum arada bi okuyorum bi çok şeyide kaçırıyorum malesef sayfalar çok çabuk ilerliyorya kızlar yaa,bana küsmüsünüz niye kimse benimle konuşmuyor..uzun süredir dikkat ediyorum..kusura bakmayın da üzüldüm biraz işte..
cnm adetim çok geldi demiştin hemde ağrılıydı. neden şüpelendinki.Kız evhan o çizgi bende de vardı ve ben bu ay reglimi çok farklı yaşadım ve kimyasal gecelikten sürelendim sizlere sordum ama sorumu görmediniz galiba şimdi sen hamile çıkınca dahada süpem artı çünki bende de o çizgi var ve geçen reglden 1 hafta önce çıktı
hoşbuldum öncelikle samimiyetiniz için çok teşekkürler arkadaşlar.kısaca kendimden bahsedeyim sizlere 2 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk düşünüyoruz ama malesef sonuç hüsran kısacası kafayı yemek üzereyim arkadaşlar
ya kızlar yaa,bana küsmüsünüz niye kimse benimle konuşmuyor..uzun süredir dikkat ediyorum..kusura bakmayın da üzüldüm biraz işte..
cnm adetim çok geldi demiştin hemde ağrılıydı. neden şüpelendinki.
cnm inşallah allah fazla bekletmez .doktorlar nediyor sorun neymiş peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?