Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

öyle canımçok haklısın insanoğlu bencillik yapıyor işte dün bir topicte bir bayan yazmış 2.yi yapmaya karar verdiğim esnada olmuyor diye üzülürken 1.bebeğim oğlum trafik kazasında öldü 6 yaşında yazmış okuyunca ağladım mahvoldum her zaman şükretmek lazım ama insan nefsine yeniliyor işte

mannakcım yetmim şekerim geliyorum ohhhh yandan yandannn peliincimm hadi şekerim hep beraberrrr ohhhhh ohhhh

Handan canım benim çoook sevindim rabbim istedikten sonra oluyor yaaa canım benim bizim içimde dua et nette sorun var geçmişi okuyamadım kan değerin kaç çıktı canım

tebrikler allah sağsalim tamamına erdirsin hamileliğin keyfini çıkar

kızlaar ben gidiyorum kan testi yaptırıcam.lütfen dua edin inşallah bebişim gelmiştir.sabah güzel haberler veririm inşallah bende ..grsrzzzz

Kız evhan o çizgi bende de vardı ve ben bu ay reglimi çok farklı yaşadım ve kimyasal gecelikten sürelendim sizlere sordum ama sorumu görmediniz galiba şimdi sen hamile çıkınca dahada süpem artı çünki bende de o çizgi var ve geçen reglden 1 hafta önce çıktı

ya kızlar yaa,bana küsmüsünüz niye kimse benimle konuşmuyor..uzun süredir dikkat ediyorum..kusura bakmayın da üzüldüm biraz işte..

hoşbuldum öncelikle samimiyetiniz için çok teşekkürler arkadaşlar.kısaca kendimden bahsedeyim sizlere 2 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk düşünüyoruz ama malesef sonuç hüsran kısacası kafayı yemek üzereyim arkadaşlar

handan canım benim çoook sevindim rabbim istedikten sonra oluyor yaaa canım benim bizim içimde dua et nette sorun var geçmişi okuyamadım kan değerin kaç çıktı canım
canım 11 çıkmış ama değerler hamileysen bidaha çalışılıyor emin olmak için onu bekliyorum şimdi eşimin haber vermesini

tebrikler allah sağsalim tamamına erdirsin hamileliğin keyfini çıkar
ayyyy inşallah ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlaar ben gidiyorum kan testi yaptırıcam.lütfen dua edin inşallah bebişim gelmiştir.sabah güzel haberler veririm inşallah bende ..grsrzzzz

hadi bakalım canım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz canım ya dualarım seninle

kepeklim bütün kalbnimle dua ediyorum canım yaşasınn haberi ilk ben öğreneceğimmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnnnn görüşürüz canımmmm

hadi bakalım bekliyoz cnm. geckme inşşşş olumlu cvp olur
ya kızlar yaa,bana küsmüsünüz niye kimse benimle konuşmuyor..uzun süredir dikkat ediyorum..kusura bakmayın da üzüldüm biraz işte..

şimdi herkes oynamakda ben gözyaşımı silmekdeyim kimse görmüyo cnm nie küs olalım..aşkolsun.

reyhanım handancıma sevineceğiz diye tatlım gördüğümüz yok kusura bakma canım eee nasılsın senin çalışmalar nasıl gidiyor

kız biz sana demiştik ya hani ağır iş yapmıştın belin ağrımıştı lekelenmen gelmişti kesin sende hamileydin ama tutunamadı o bebiş adetinle bir düştü ve bu üstelik bi çok kadının başına gelen bişe malesef farkına bile varmıyoruz
hala varmı sende o çizgi????

ay canım kıyamam niye küs olalım ben zaten fazla yazmıyorum arada bi okuyorum bi çok şeyide kaçırıyorum malesef sayfalar çok çabuk ilerliyor

cnm adetim çok geldi demiştin hemde ağrılıydı. neden şüpelendinki.

cnm inşallah allah fazla bekletmez .doktorlar nediyor sorun neymiş peki.

Selam kızlar evhan hamilemisin heralde hayırlı olsun ona bakmak için girdim yemek yapıcam hoşçakalın.

cnm adetim çok geldi demiştin hemde ağrılıydı. neden şüpelendinki.

cnm inşallah allah fazla bekletmez .doktorlar nediyor sorun neymiş peki.

Canım normelde bende iki veya üç gün kanama olur sonra durur ve son gün yani 6 gün çok ay bir lekelenme olur ve reglim biterdi ama bu ay çok fazla akintim oldu ve 6 gün boyunca hiç durmadı bende belki dedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…