evet canım bende hamileyimmmselam kızlar evhan hamilemisin heralde hayırlı olsun ona bakmak için girdim yemek yapıcam hoşçakalın.
ayy evhannn için içine sığmıyo dimi herkeze haykırmak istiyosun herkez bilsin istiyosun dimi sevincini
Canım normelde bende iki veya üç gün kanama olur sonra durur ve son gün yani 6 gün çok ay bir lekelenme olur ve reglim biterdi ama bu ay çok fazla akintim oldu ve 6 gün boyunca hiç durmadı bende belki dedim yani
kız biz sana demiştik ya hani ağır iş yapmıştın belin ağrımıştı lekelenmen gelmişti kesin sende hamileydin ama tutunamadı o bebiş adetinle bir düştü ve bu üstelik bi çok kadının başına gelen bişe malesef farkına bile varmıyoruz
hala varmı sende o çizgi????
ay canım kıyamam niye küs olalım ben zaten fazla yazmıyorum arada bi okuyorum bi çok şeyide kaçırıyorum malesef sayfalar çok çabuk ilerliyor
Rayancım aşk olsun sana niye küselim neden senle konuşmayalım aşk olsun tatlım ya ben heyecandan deli gibiyim heyecanlıyım çok
melisacığım gördünmü listeyi canım sayfalar çabuk çoğalıyor sitede sorun var yavaş açılıyor yazınca sanırım arada kaçırıyorsun bazı yazılanları
Evhan benim değerim dün 420 ydi bugün 540 a çıkmış ben 4 haftalık hamile görünüyorum doktor haftaya salı bir daha bakacak b hcg me henüz başka tahlil istemedi.
inşallah canım klomen kullandım ama bende bir işe yaramadı bayramdan sonra tekrar gidicem 30 ağustos regl günüm bakalım beklemedeyim rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin hayırlısıyla
cnm ozaman mehtapın dediği gibi kiyasal gebelik oldu e düşürdün cnm. çoğu kadın böyle düşükler yaşarmış ama farketmezmiş bana dr.um söylemişti. adet sanırmışız. sendede testte çıkmıştı ama regliyle düştü cnm. inşallah bidahakine cnm düşmez.
gördüm tatlım en sonda olduğumuda gördüm ne acıyaaa aylardır hep bu listedeyim ne zaman hamiş bölümüne geçip artık bende hamileyim dicem yaaa,inş bu mübarek ramazan ayında diyebilirim bu cümleyi
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evhan nezamandır istiyodun bebek ilk bebeğinmi ozellikle bişey yaptınmıyaa çok heveslenıyorum bole hamile gorunce
çok soru sordum bende kısmaa opuyorumnanaktan
evhan benim değerim dün 420 ydi bugün 540 a çıkmış ben 4 haftalık hamile görünüyorum doktor haftaya salı bir daha bakacak b hcg me henüz başka tahlil istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?