Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Rayancım aşk olsun sana niye küselim neden senle konuşmayalım aşk olsun tatlım ya ben heyecandan deli gibiyim heyecanlıyım çok

selam kızlar evhan hamilemisin heralde hayırlı olsun ona bakmak için girdim yemek yapıcam hoşçakalın.
evet canım bende hamileyimmm

ayy evhannn için içine sığmıyo dimi herkeze haykırmak istiyosun herkez bilsin istiyosun dimi sevincini

evet canım ama adetime 4 gün var yani 22 si olmamam gerek tarih 11 çıktı çok mu düşük gerçekten anlamadım ya

Canım normelde bende iki veya üç gün kanama olur sonra durur ve son gün yani 6 gün çok ay bir lekelenme olur ve reglim biterdi ama bu ay çok fazla akintim oldu ve 6 gün boyunca hiç durmadı bende belki dedim yani

cnm ozaman mehtapın dediği gibi kiyasal gebelik oldu e düşürdün cnm. çoğu kadın böyle düşükler yaşarmış ama farketmezmiş bana dr.um söylemişti. adet sanırmışız. sendede testte çıkmıştı ama regliyle düştü cnm. inşallah bidahakine cnm düşmez.

evhan nezamandır istiyodun bebek ilk bebeğinmi ozellikle bişey yaptınmıyaa çok heveslenıyorum bole hamile gorunce
çok soru sordum bende kısmaa opuyorumnanaktan

Evet canım var ama biraz daha rengi eskisine göre açık yani çok az görülüyor

Evhan benim değerim dün 420 ydi bugün 540 a çıkmış ben 4 haftalık hamile görünüyorum doktor haftaya salı bir daha bakacak b hcg me henüz başka tahlil istemedi.

evhancım 4 gün var adetine ve 3 haftalık diyosun tahmini. adetin bitincemi hemen hamile kaldın ozaman. ama değer yüksek çıkması lazımdı gibime geliyo. ya geç döllenme oldu. ondan böyle. ama bozma moralini. inşallah tutunur annesine bebek. merak etme dua edelim bol bol

Rayancım aşk olsun sana niye küselim neden senle konuşmayalım aşk olsun tatlım ya ben heyecandan deli gibiyim heyecanlıyım çok

yok tatlım senin için çoook sevindim biz bile böyleysek senin mutlulğunu düşünemyrum zaten..maşaallah anne adayına..
ne bileyim işte kızlar yaa,o kadar yazdık ettik kimse bişey demeyince bana tuhaf oldum..

melisacığım gördünmü listeyi canım sayfalar çabuk çoğalıyor sitede sorun var yavaş açılıyor yazınca sanırım arada kaçırıyorsun bazı yazılanları

gördüm tatlım en sonda olduğumuda gördüm ne acıyaaa aylardır hep bu listedeyim ne zaman hamiş bölümüne geçip artık bende hamileyim dicem yaaa,inş bu mübarek ramazan ayında diyebilirim bu cümleyi

inşallah canım klomen kullandım ama bende bir işe yaramadı bayramdan sonra tekrar gidicem 30 ağustos regl günüm bakalım beklemedeyim rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin hayırlısıyla

Evhan benim değerim dün 420 ydi bugün 540 a çıkmış ben 4 haftalık hamile görünüyorum doktor haftaya salı bir daha bakacak b hcg me henüz başka tahlil istemedi.

maşallah cnmm çok güsell. allah nazrdan saklasın dikkat et kendine ağır iş yapma valla artık korkuyom heran kanama başlıyo diye duyuyoz birilerinden. allah korusun sende olmasın cnm ağır fln kaldırma.

evhancığım canım o doktorlara göre 3 haftalık çünkü Son Adet Tarihini baz alıyorlar adetine daha 4-5 gün varsa daha 10 günlük bişe o yeni yerleşmiş rahime dert etme bidaha gittiğinde inşallah değerin daha yüksek çıkar sen takma sakın kafana stres yapma tamammı canım

inşallah canım klomen kullandım ama bende bir işe yaramadı bayramdan sonra tekrar gidicem 30 ağustos regl günüm bakalım beklemedeyim rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin hayırlısıyla

cnm klomeni nezamandır kullanıyon. doktorum banada verdi regli bi olsam kullancam. en az 3 ay kullanmak gerekiyomuş die duydum.

Kaç gündür aklıma takıldı acaba diye hem normel gününden birgün de önce olmuştum ama.... Öyle ışte canım

mehtapcım sendede ateş basması varmıya ben klimalı yerde çalışmama rağmen oturduğum yerde terliyomya. ateş basıyo. regli olamıyom ondanmıkii. şiştim vallayaaaaaa offfffffffffffff

gördüm tatlım en sonda olduğumuda gördüm ne acıyaaa aylardır hep bu listedeyim ne zaman hamiş bölümüne geçip artık bende hamileyim dicem yaaa,inş bu mübarek ramazan ayında diyebilirim bu cümleyi

canım bende öyle düşünüp stress yapıyordum biliyorsun yok yumurtlama günü yok şu belirti ateş ölçme falan ama bak başıma geleni daha hiç bişe yapmıyorum vallaha gelişi güzel herşey şu hormonlarım düzelsin biran önce vallaha bir sürü kağıt ıvır zıvır çıkartmıştım netten araştırdıklarım falan geçen doktora gidip sonucu öğrenip halada adet olamayınca hepsini kaldırdım çöpe attım daha ilgilenmiyorum araştırmıyorum şu an bitek şu hormon dengemi araştırıyorum nette

evhan nezamandır istiyodun bebek ilk bebeğinmi ozellikle bişey yaptınmıyaa çok heveslenıyorum bole hamile gorunce
çok soru sordum bende kısmaa opuyorumnanaktan

geçen sene eylülde 6 haftalık bebişim düştü bu ilk olucak canım ya nasipse

evhan benim değerim dün 420 ydi bugün 540 a çıkmış ben 4 haftalık hamile görünüyorum doktor haftaya salı bir daha bakacak b hcg me henüz başka tahlil istemedi.

canım ya bak moralim bozuldu şimdi sen ne zaman yaptırdın testi adet günündemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…