canım inan bana o kadar sevindimki anlatamam. kan testin kaç çıktı?
canım inan bana o kadar sevindimki anlatamam. kan testin kaç çıktı?
11 ÇIKTI CANIM ADETİME 4 GÜN VAR DAHA ÇOK MU DÜŞÜK ŞİMDİ MORALİM ÇOK BOZULDU AMA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :çok üzgünüm:
ayy bu ilaç bende ne çok etki yaptı yhaa önceleri bacakalrımda ağrı falan olmazdı şimdi çok ağrıyor adet olurum sanırsam bu gün yarın
mehtapcım sendede ateş basması varmıya ben klimalı yerde çalışmama rağmen oturduğum yerde terliyomya. ateş basıyo. regli olamıyom ondanmıkii. şiştim vallayaaaaaa offfffffffffffff
ayy bu ilaç bende ne çok etki yaptı yhaa önceleri bacakalrımda ağrı falan olmazdı şimdi çok ağrıyor adet olurum sanırsam bu gün yarın
cnm klomeni nezamandır kullanıyon. doktorum banada verdi regli bi olsam kullancam. en az 3 ay kullanmak gerekiyomuş die duydum.
normalde bende öyle biliyorum ama ben bir çok doktor değiştirdiğim için içim dışım klomen olmuştu canım hatta bi ara klomen+çatlatma iğnesi olmuştum ama dediğim gibi bende işe yaramadı umarım sana bir faydası olur canım
11 ÇIKTI CANIM ADETİME 4 GÜN VAR DAHA ÇOK MU DÜŞÜK ŞİMDİ MORALİM ÇOK BOZULDU AMA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :çok üzgünüm:
hemde ne terleme canım bi görsen şapır şapır su damlıyor ensemden boynumdan sabah akşam duş alıyorum banamısın demiyor bide tuhaf bi koku hissediyorum ama araştırdım bendeki östrojen yüksekliği ter yapıyormuş özellikle geceleri (vallaha kocişle cam açma kapama kavgası yapıyoruz) kaydirigubbakcemile3 geçen merdivenden düştüm evde eşim dalga geçiyor çocuk gibi kaydınmı diye bende ne tesadüf bi gün önce nette okumuştum östrojen yüksekliği basamak şaşırtıyormuş
ayrıca armut tipi vicut yani bütün yağları direk kalçaya bacaklara selülit halsizlik baş dönmesi saç dökülmesi (kellik) vicutta tüylenme ve çok çabuk ilerliyormuş vicutta tüm hücreleri önce yağa sonra kanser hücrelerine çeviriyormuş tabi bide insülin direnci ve tiroid bezini etkiliyor sinir depresyon cabası biran önce adet olsamda şu glukofene başlaya bilsem düzelse hormonum
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm sen bornovalıydın dimi bende bayrakıda oturdum 30 sene. komşuyuz senlevereliniortak
hadi cnm ya geçmiş olsun. bende aynı çooook terliyom ama benim testler iyi çıktı bitek adet öncesi bakılan fsh 9 du oda adet olmamıştım dr. normal dedi. cidden bu hastalıklarımı yapıyo bu hormon. kötüyaaa. inşallah biran önce düzelirsin cnm. bitkisel çözümde bak bakalım
sende yumurtlama sorunumu var canım yoksa PKO mu niye doktor klomen verdi
saol esracım iyiyim canım sen nasılsın benim işler yoğundu bu günn
gülüm artık adetin 3. gider hem hormon testi yaptırırım hemde ilacı değiştiririm canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?