Fena sayılmam canım birdahaki ay regl 3 4 gün kala hiç birşey yapmıcam ki günüm geçene kadar...... Ne olsun be canım bir yandan sizi takip dediyorum bir yandan da bebek patigi öpüyorum yani aynı canım benim
ewhan kusum cok sevindmmmm hiç üzülme benmde 11 cıkmıstı hatta 10 kusurlu ama simdi bak bana neler ediooo sıpaaaa hayırlı olsun sakın kötü düşünme kötüde cağırma bnmde adetime 5 gun vardıııı hadi sevin doya doya ama sakın zıplamaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
aaaaa canım ne güzel 30 seneden sonra neden gittin izmirden sakıncası yoksa tabi..
canım gerçektenmi benimde 4 gün var 11 çıkınca düşükmü dedim acaba zaten eğer hamileysen çift çalışılıyo daha onaylanmadı bekliyorum hala eşimden telefon inşallah canım dediğin gibi olur bana moral verdin canım çok saol
cnm sen bornovalıydın dimi bende bayrakıda oturdum 30 sene. komşuyuz senlevereliniortak
ahhh cnmm sormaaa şansızlıklardan dolayı. geçen sene temuzda ıspartaya geldik tatile bir apandist çıktı acil ameliyat oldum ee eşim ve ben izmirde işlerimizden olduk. kaynanamda çook ısrar etti kalın baban eşyalarınızı getirir dedi. borçlarda vardı gitmedik ıspartada kaldım şimdi antalyadayız 2 aydırda. yani güsel izmirimden şanssızlık yüzünden ayrıldım. bütün sülalem bayraklıda. annemler fln. bayramda nasipse gelcem cnm.
cnm senn kimyasal gebelik mi düşük mü
belkide üstüne görüosundur neden karamsarsın bu kadarr
Fena sayılmam canım birdahaki ay regl 3 4 gün kala hiç birşey yapmıcam ki günüm geçene kadar...... Ne olsun be canım bir yandan sizi takip dediyorum bir yandan da bebek patigi öpüyorum yani aynı canım benim
Hayırlısı olsun canım Antalya da güzel bir şehir.
hamilesn kız hamile bnm 11 bile değildi dedm ya regl gnune kadar dikkaet et sadce hamileysen çift çalışılıo ne demk?
güselde çooook sıcak bide kimsem yok burda eşimin halası amcası var bidek. benden kimse yok bazen çook eksikliğini hissediyom üzülüyom ağlıyom. gerçekden kimsesiz kalmak çok zor. geçen gece elektrikler gitti. eşimde işde balkonda oturdum ağladım sinirden herkes balkonda gülüş çığrış ben tek başıma sıkıldım çok. ama napalım allahdan böyleymiş kaderim. biz ailecek çok düşkünüz akrabalarla fln birbirimize. şimdi herkesden ayrıyım bide yiğenim var kerdeşimin onun hasretine hiççç dayanamıyom. allah beterinden saklasın napalım.
canım aynı dert bendede var en son mayısta adet oldum ondan beri yumurtlama olmuyor bende östrojen hormonu yüksek çıktı farlutal kullandım sökmedi geçen hafta duphaston kullandım hala bişe yok adet olayım peşinden glukofen ile tedaviye başlayacak doktorumyumurtlama sorunu canım pko değil.
kız eklemez olurmuyum hemen yazdım hemde güzel dileklerde bulundum sen heycan yaptın çok canım göremiyorsun kaydirigubbakcemile2mehtapcım benide eklermisin canım listeye yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uşak nasılsın canım yiğenimiz nasıllll
geçmişe takılma gel şekerimmmm
Canım benim kimyasal gebelik süpem vardı arkadaşlara danıştim onlarda olabilir deyince benim süpelerim iyice çoğaldı yani ama.... Önünde ki ay daha dikkatli olurum
canım devlet hastanerinde eğer hamile çıkyorsa değer bidaha çalışılıyor emin olmak için ama bunu bizler bilmiyoruz eşim hastanede çalışıyo bilgisayar programcısı o bağlanıyo ve görüyo bizler daha görmeden sonucu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?