ama ben sana demedm mi sen bu ay hamilesin diee hatırlıosun demi hatta sen dedin ki hamile olduğumu bebeişin mi hissettirio die
slm canlarım nasılsınızzzz
canım sen hamilemisin inanamıyorum. Face de bütün gün karşımdasın ama bilmiyorum yaaaa... çok güzel çoook sevindim. Ne kadarlık canım
ya ama test cift cizgi cıkıo dedin ama nasıl oluo hemen kestirip atıosun bi doktora sorr
canım sen hamilemisin inanamıyorum. face de bütün gün karşımdasın ama bilmiyorum yaaaa... çok güzel çoook sevindim. ne kadarlık canım
ay evet ya demiştin sahi demekki anelere malum oluyo aysenada hamile o teşvik etti öğrendiye çok dua etti saolsuu eee senin nekadarlık oldu şimdi
azracım benide eklermisin facene handanevrim ülgen
canım aynı dert bendede var en son mayısta adet oldum ondan beri yumurtlama olmuyor bende östrojen hormonu yüksek çıktı farlutal kullandım sökmedi geçen hafta duphaston kullandım hala bişe yok adet olayım peşinden glukofen ile tedaviye başlayacak doktorum
kız eklemez olurmuyum hemen yazdım hemde güzel dileklerde bulundum sen heycan yaptın çok canım göremiyorsun kaydirigubbakcemile2
çok şeker bir kız gördüüüümmmm
ayyyy canım maşallah evet şu 3cü ay a gelsen dahada rahatlıcan inşallah az kaldı sabret hayım bende görürüm inşallah o günlericnm biz artık 8+1 günlüğüz kocaman oldu hatta galiba dün hissettim emin deilim ama bnm hamileliğim cok ağır gecio ayıla bayıla sürekli hastanelerde ama rabbme bin sükür bugun iim yavas yavas yemek yemeyede basladım 3ayı bitirsek hayırlısyla cok guzel olucak
çok şeker bir kız gördüüüümmmm
Canım kan testi yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?