Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ama ben sana demedm mi sen bu ay hamilesin diee hatırlıosun demi hatta sen dedin ki hamile olduğumu bebeişin mi hissettirio die

ay evet ya demiştin sahi demekki anelere malum oluyo aysenada hamile o teşvik etti öğrendiye çok dua etti saolsuu eee senin nekadarlık oldu şimdi

ya ama test cift cizgi cıkıo dedin ama nasıl oluo hemen kestirip atıosun bi doktora sorr

Canım kan testi yapmadı hastane idrar testi yaptı ve negatif çıktı ertesi günde regl oldum normel reglimden çok kanamam oldu ve 5. Gün af edersiniz ama kahve akinti oldu ama öyle leke gibi değil bayağı oldu yani şimdi hamile filan değilim sanmıyorum yani

canım sen hamilemisin inanamıyorum. face de bütün gün karşımdasın ama bilmiyorum yaaaa... çok güzel çoook sevindim. ne kadarlık canım

canım benim cok tsk ederım.gecen hafta pazartesı 155.74 du.carsamba 569.99 du.yarın kan verıcem 2000/4000 arası olması lazım bakalım nekadarlık cıkacak 2ye katlıyo ya degerler 2 gunde.....6haftalık filan olması lazım sat 1 temmuzdu.29temmuzda adet olmam lazımdı lekelendım sadece

ay evet ya demiştin sahi demekki anelere malum oluyo aysenada hamile o teşvik etti öğrendiye çok dua etti saolsuu eee senin nekadarlık oldu şimdi

cnm biz artık 8+1 günlüğüz kocaman oldu hatta galiba dün hissettim emin deilim ama bnm hamileliğim cok ağır gecio ayıla bayıla sürekli hastanelerde ama rabbme bin sükür bugun iim yavas yavas yemek yemeyede basladım 3ayı bitirsek hayırlısyla cok guzel olucak

canım benim adet düzensizliğim olmuyor ama yumurtalıklarım tam çalışmıyor bu sebeple vermişti doktorum hatta en son gittiğimde aşılamaya geçicez demişti aşılama yaptırıp yaptırmamakta tereddütlüyüm rabbim yardımcımız olsun hepimizin

kızlar persembe ölüdenize gidiyorum haftaya salı gelicem nete gıremıyebılırım haberınız olsun....

ayyyy canım maşallah evet şu 3cü ay a gelsen dahada rahatlıcan inşallah az kaldı sabret hayım bende görürüm inşallah o günleri

çok şeker bir kız gördüüüümmmm

eklesene hayatım buarada o senin şekerliğin

iyi tatiller zehracımmm keyfine bakkk ölü deniz çok güzel saklıkente gitmyi unutma şahane bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…