Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cok sgl ceylınım.....inşallah bakalım hayırlısıyla gıdelımde gezıcem artık sıcaklarda cok sıkıldım burda ya burası felaket sıcakkk

ay aşılamada çok stressli ya bizim orada tavukcu var karısıyla dertleşiyorum 3 kere aşılama yaptırmış günlerce spermler biriktiriliyor yıkanıyor ayıklanıyor sonra aşılama yapılacağı gün 30dk vakti oluyormuş o spermlerin ordan alıp koşa koşa aşılama yapılan doktora gidiyordum diyor tutmamış her seferindede 5 yıld önce 500 milyon para verdik diyor
sonra daha bıkmış uğraşmayacam olmazsa olmasın demiş zaten o ay tatildeydik kendiliğinden oldu diyor 3,5 yaşında çok şeker bi kızı var
allah kolaylık versin canım inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız

ee kızlar ozaman şu kimyasal gebelik dediğiniz olayı bendemi yaşamış oluyorum yaa,benimde bu ay idrarım sabbsarıydı,ve göğüslerime hiç dokunamıyordum çok şişmişti,kasıklarımda ağrıyordu,ve kabızlık vardı,her zamanda adetimden 3.4 gün önce adet olurdum bu sefer bir gün önce oldum oda gecesi yani.yorumlarınızı bekliyorum canlarım

Kızlar size birşey sorucam ya çok af edersiniz ama dün biz çocuk çalışmalarına başladık ve ilişki sonrası en fazla 15dk kadar yattım ve kalktığım da bütün spermle çarşafa almıştı normelde böyle olmazdı size sormak istedim neden olabilir acaba

canım spermin hepsi içeri gitmiyo zaten onlar okadar hareketlıkı yatmasan bıle onlar gidiyolar sen merak etme......carsafa akması normal canım benım benımde öle yanı herkezde öledir ........

kıss uşak senin face açık mı kısss ben göremiyorum seni kısss yoksam sildin mi beniii gülde göremiyor sizii aşk olsun vallaa kırıldım şimcikkkk
azracımm bu sözlerim senin içinde geçerli canımmm

inşallah canım bu düşünceyi bi atabilsek zihnimizden ama olmuyor işte her ay yine mi demekten yoruldum artık çevremde hamileler gördüğümde imrenerek bakar hale geldim.

azraccım bende şeker sayılırım benide eklesene hatice gürs
kaydediyorum sekerimmmm
Azracığım bende ekleyeyim seni ne facede adın?
tatlım face de tamamen kapalıyım sen adını söyle canım ben bulucam seni

maşallah canım arkadaşım valla önceden bilseydim tebrik ederdim çok sevindim canım maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…