kızlar persembe ölüdenize gidiyorum haftaya salı gelicem nete gıremıyebılırım haberınız olsun....
canım benim adet düzensizliğim olmuyor ama yumurtalıklarım tam çalışmıyor bu sebeple vermişti doktorum hatta en son gittiğimde aşılamaya geçicez demişti aşılama yaptırıp yaptırmamakta tereddütlüyüm rabbim yardımcımız olsun hepimizin
ayyyy canım maşallah evet şu 3cü ay a gelsen dahada rahatlıcan inşallah az kaldı sabret hayım bende görürüm inşallah o günleri
inşl cnm ya hep beraber görürüz inşl her gittiğimde 2 mm buyums oluo iki gnde bir gidiorm ama ben ayda deil sağolsn doktor olcak galiba teyzesi hastaneyi cok sevio
cnm sen uşakdamı oturuyosun. benim amcalar var orda.dikkat et gezcem diye kendini tehlikeye atma cnm
hımm.anladım canım ama bılıyomusun kan testlerıde yanıltıyo benım adetten 1gun önce 00.01 cıkmıstı.11 gun sonra pozıtıf vermeye basladı.....
Siz özellikle hamileler bana da dua dedin de benim meleğim de bana gelsin
Siz özellikle hamileler bana da dua dedin de benim meleğim de bana gelsin
azracım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor 3 aylık olmuş kuzucm yhaa
Kızlar size birşey sorucam ya çok af edersiniz ama dün biz çocuk çalışmalarına başladık ve ilişki sonrası en fazla 15dk kadar yattım ve kalktığım da bütün spermle çarşafa almıştı normelde böyle olmazdı size sormak istedim neden olabilir acaba
kıss uşak senin face açık mı kısss ben göremiyorum seni kısss yoksam sildin mi beniii gülde göremiyor sizii aşk olsun vallaa kırıldım şimcikkkk
tatlım 3 ay bu hafta bitiyor. 4. aya giriyorum bebeişim kocaman oldu elleriyle ayaklarını tutuyor valla
ay aşılamada çok stressli ya bizim orada tavukcu var karısıyla dertleşiyorum 3 kere aşılama yaptırmış günlerce spermler biriktiriliyor yıkanıyor ayıklanıyor sonra aşılama yapılacağı gün 30dk vakti oluyormuş o spermlerin ordan alıp koşa koşa aşılama yapılan doktora gidiyordum diyor tutmamış her seferindede 5 yıld önce 500 milyon para verdik diyor
sonra daha bıkmış uğraşmayacam olmazsa olmasın demiş zaten o ay tatildeydik kendiliğinden oldu diyor 3,5 yaşında çok şeker bi kızı var
allah kolaylık versin canım inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız
kaydediyorum sekerimmmmazraccım bende şeker sayılırım benide eklesenehatice gürs
tatlım face de tamamen kapalıyım sen adını söyle canım ben bulucam seniAzracığım bende ekleyeyim seni ne facede adın?
canım benim cok tsk ederım.gecen hafta pazartesı 155.74 du.carsamba 569.99 du.yarın kan verıcem 2000/4000 arası olması lazım bakalım nekadarlık cıkacak 2ye katlıyo ya degerler 2 gunde.....6haftalık filan olması lazım sat 1 temmuzdu.29temmuzda adet olmam lazımdı lekelendım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?