Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm kilo vermenin çook faydası var. görümcemde pkolu tedavisiz imkansız gebe kelması 1 ay stresle birden kilo vermiş ve o ay hamile kalmış tedavisiz. düzenlide beslenince tuttu demekki şükürler olsun.

eee cnm gördünmü midende kalkmışş bence korkma hadi yap bak herkes bekliyo.
ben sonucu size yarın sabah ancak bildirebilirim kıslar. ama eğer hamileysem nasıl durcam size haber vermeden onu bilmiyom.dünkü gibi halay başı olurdun eclincim.

eflacim cok güzel bir siteymiş opuyorumnanaktan
oraya göre bebeğimin kalbi yarın atmaya başlayacakmış.Allahım saglık sıhhat versin inşşalh.Hayırlı omurler nasıp etsin inşallah bebeklerimize.

ne demek gülüm her daim hazırımm canım benimm
ebrarda yapsaydı hayırlısyla
gülüm numaramı vereyim canım mesaj at ben siteden hemen yazarım canımmm sen merak etme sen yeterki hamiş ol demokraside çareler tükenmez şekerimmm

Belki Biraz Erken Ben Henüz 3,5 Haftalık Evliyim Ama :asigim:
Yinedeee Bende Varımmm Arkadaşlarrrrrrr zemuszemus
Hepinize Kucak Dolusu Selamlarrrrrr opuyorumnanaktan
Dilerim Rabbim Hepimizi Tez Zamanda Anne Yapar :CüvCüv:

eflacim cok güzel bir siteymiş opuyorumnanaktan
oraya göre bebeğimin kalbi yarın atmaya başlayacakmış.Allahım saglık sıhhat versin inşşalh.Hayırlı omurler nasıp etsin inşallah bebeklerimize.

Evet canım güzel site baştan aşağı incelememiştim şimdi bakıyorum genelde bişey araştırdığımda karşıma çıkyor site ve güvenilir bilgiler var bence.Amin.

kepeklim ebrar seni sıkıştırıyordu hadi yaptır diye kıss neden böyle yapıyon ama her şey elinin altında yaptırsın oda rahatlasın bizde ne güzel meleğini öğrenecek yhhaaa

kızlarrr çok saolun ya iyi ki varsınız sizlerle paylaşıyorum bunları en azından
ewet kepeklim doğru söylüyon kendimi hazır hissetmem lazım

aramıza hoşgeldin canım öncelikle hayırlı olsun ömür boyu mutlu olursunuz inşşş ve meleğinede en kısa zamanda kavuşursun canım

tmm cnm özele yaz. ben seni çaldırayım kaydedersin. konturum yok eğer gebeysem çaldırırım seni değilsem çaltırmam. anlaştık cnm

canım hoşgeldim ömür boyu mutluluklar dilerim inş. sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Aramıza hoşgeldin herşey gönlünce olsun.

kepeklim ebrar seni sıkıştırıyordu hadi yaptır diye kıss neden böyle yapıyon ama her şey elinin altında yaptırsın oda rahatlasın bizde ne güzel meleğini öğrenecek yhhaaa

ya ceylincan dun ben aynı sıkıntıyı cektım ya bir an o geldi aklıma.insan hem bebegının var olduguna inanmak isteyip hemde üzülmemek için yoktur canım dıye dusunmesi .testte cıkacak negatifi gormekten korkması o kadar zor geldi ki dun bana .
ben dun testi 6 da verdim iki saat sonra arayıp ogrenebılırsınız dedı o ıkı saat bana ne kadar uzun geldi anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…