kaydettim canımmm kaç gibi öğrenirsin sonucu canım
aramıza hoşgeldin canım öncelikle hayırlı olsun ömür boyu mutlu olursunuz inşşş ve meleğinede en kısa zamanda kavuşursun canım
canım hoşgeldim ömür boyu mutluluklar dilerim inş. sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun
Aramıza hoşgeldin herşey gönlünce olsun.
slm cnm nasıl durum leke bittimi ne yaptın cnm
derencim bi yastıkda kocayın inşşşşşş.. allah gönlünün muradını versin seninde cnm
normalde lekelenme yok söylemesi ayıp büyük tuvalete çıkınca oluyor sadece belkide düştü bilmiyorum ağrım falanda yok ohaoldumsmile sabahda kocamla kavga ettim yarın doktora götür diyorum beyfendi önemsemiyor işine ters yoldaymış bilmemnesenağlama:gitme:
cnm yaptırcam hayyy ağzın bal yesin. bilmiyorum cnm inşallah yanılmayız.Yonca hoşgeldin,gül canım yaptırıyormusun tahlili bence hamilesin canım inşaallah,ebrar yaptırsaydın canım ya Allah korusun olumsuz bişey varsa eğer bir gün sonra bişey değişmiycek ki Allah hayırlı haberler çıkarsın karşına canım benim.
normalde lekelenme yok söylemesi ayıp büyük tuvalete çıkınca oluyor sadece belkide düştü bilmiyorum ağrım falanda yok ohaoldumsmile sabahda kocamla kavga ettim yarın doktora götür diyorum beyfendi önemsemiyor işine ters yoldaymış bilmemnesenağlama:gitme:
Canım hoşgeldin aramıza inşaallah gerçeğinide yaşarsın bir an önce.
Yonca canım sen tek çıkamıyormusun ben çıkamıyorum eşim götürür heryere, çıkabiliyorsan kendin git doktora eğer eşin çok ilgisizse umursama bile bence.
derencim bende 7 aylık evliyim haziran ayında başladık çalışmalara baktık olmadı erteledik canım eşim aralık ayında kısa dönem askerlik yapmaya gidecek o yokken olsun istemedikk canımm
günaydın cnm bebek erkekmi kızmıydı. bazen annelik duygusuçok yükseldiğinde böyle rüya görülüyo geçen aylarda bende gördüm insan gerçekgibi etkileniyo cnm.
eflalcim kendimi birazda öyle adapte ettim sanırım 2 gün geçsin öyle test yaparım dedim hep
ama yarın sabah gelir gelmez baktırcam
cnm yaptırcam hayyy ağzın bal yesin. bilmiyorum cnm inşallah yanılmayız.
cnm belirti yokmu sende. idrar testi yap bidaha. ne biçim erkekmiş kocanda hayret bişi. insan götürmezmi. kendin git cnm ana sağlığı fln yokmu. böyle kuru kuru evde nolcak.
Yonca canım sen tek çıkamıyormusun ben çıkamıyorum eşim götürür heryere, çıkabiliyorsan kendin git doktora eğer eşin çok ilgisizse umursama bile bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?