Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar diyet konusunda kepekliye katılıyorum bende diyet ve spor yapıyordum.

ceylincim çaldırdım seni.kaydet.
derencim bi yastıkda kocayın inşşşşşş.. allah gönlünün muradını versin seninde cnm

Yonca hoşgeldin,gül canım yaptırıyormusun tahlili bence hamilesin canım inşaallah,ebrar yaptırsaydın canım ya Allah korusun olumsuz bişey varsa eğer bir gün sonra bişey değişmiycek ki Allah hayırlı haberler çıkarsın karşına canım benim.

aramıza hoşgeldin canım öncelikle hayırlı olsun ömür boyu mutlu olursunuz inşşş ve meleğinede en kısa zamanda kavuşursun canım

Hoşbulduk Canımm Sağolasın Allah Razı Olsun
Dilerim Sen Benden Daha Önce Kavuşursun Meleğine
Eminim Sen Benden Daha Uzun Zamandır Bekliyosunopuyorumnanaktan

canım hoşgeldim ömür boyu mutluluklar dilerim inş. sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Hoşbulduk Ebrarcım İnşallah Sende En Kısa Zamanda Kavuşursun Meleğine :kedi:

Aramıza hoşgeldin herşey gönlünce olsun.

Sağolasın Allah Razı Olsun Rabbim Cümlemizin Gönlündekini Versin İnşallah :Saruboceq:

slm cnm nasıl durum leke bittimi ne yaptın cnm

normalde lekelenme yok söylemesi ayıp büyük tuvalete çıkınca oluyor sadece belkide düştü bilmiyorum ağrım falanda yok ohaoldumsmile sabahda kocamla kavga ettim yarın doktora götür diyorum beyfendi önemsemiyor işine ters yoldaymış bilmemnesenağlama:gitme:

Kızlar canım bişey yemek istemiyor,işathımın kesileceğine inanmazdım demk ki benim iştahım gerçekten duygusal açlıkmış.

Yonca canım sen tek çıkamıyormusun ben çıkamıyorum eşim götürür heryere, çıkabiliyorsan kendin git doktora eğer eşin çok ilgisizse umursama bile bence.

eflalcim kendimi birazda öyle adapte ettim sanırım 2 gün geçsin öyle test yaparım dedim hep
ama yarın sabah gelir gelmez baktırcam

cnm yaptırcam hayyy ağzın bal yesin. bilmiyorum cnm inşallah yanılmayız.

cnm belirti yokmu sende. idrar testi yap bidaha. ne biçim erkekmiş kocanda hayret bişi. insan götürmezmi. kendin git cnm ana sağlığı fln yokmu. böyle kuru kuru evde nolcak.

derencim bende 7 aylık evliyim haziran ayında başladık çalışmalara baktık olmadı erteledik canım eşim aralık ayında kısa dönem askerlik yapmaya gidecek o yokken olsun istemedikk canımm

Yonca canım sen tek çıkamıyormusun ben çıkamıyorum eşim götürür heryere, çıkabiliyorsan kendin git doktora eğer eşin çok ilgisizse umursama bile bence.

eflalim sen hamişsin galiba şimdiden hayırlı olsun RABBİM sağ salim kavuştursun inşallahhh :Saruboceq:

Sorması Ayıp karar verdikten ne zaman sonra hamile kaldın :kedi:

derencim bende 7 aylık evliyim haziran ayında başladık çalışmalara baktık olmadı erteledik canım eşim aralık ayında kısa dönem askerlik yapmaya gidecek o yokken olsun istemedikk canımm

Sizinde Çok Yeniymiş Daha opuyorumnanaktan
Hayırlısı Olsun İnşallah
Ama Benim Eşimde Askere Gidecek Hemde Uzun Dönem
Daha 1,5 Yıl Var Önümüzde Fakat Ben İstiyorum Çünkü Yaşım Geçiyooo (26)
Çocuğumla Aramda Yeteri Kadar Yaş Farkı Var Daha Fazla Olsun İstemiyorum ohaoldumsmile

eflalcim kendimi birazda öyle adapte ettim sanırım 2 gün geçsin öyle test yaparım dedim hep
ama yarın sabah gelir gelmez baktırcam

Peki canım sen daha iyi bilirsin Rabbim yüzünü güldürsün.

İnşaallah yanılmaz canım.

bugüne kadar hiç götürmediki hep kendim hallederim ben yanımda olsun istemiştim sadece sabaha kadar kızım kustu onu bile götürüyüm doktora demedi dondurma yediğindendir dedi çıktı duyarsız bunlar valla kötükedihüsoklava:gülcüm doktor randevum yarın sabah çok merak ediyorum ne durumdayım diye ama beklemem lazım yarına kadar inşallah hala benimledir bebiş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…