eflalim sen hamişsin galiba şimdiden hayırlı olsun RABBİM sağ salim kavuştursun inşallahhh :Saruboceq:
Sorması Ayıp karar verdikten ne zaman sonra hamile kaldın :kedi:
amin eflalcim inş.
gülüm akşam denerim dediğini
yoncamm üzme bu kadar kendini bak bebiş zarar görür allah korusun
bugüne kadar hiç götürmediki hep kendim hallederim ben yanımda olsun istemiştim sadece sabaha kadar kızım kustu onu bile götürüyüm doktora demedi dondurma yediğindendir dedi çıktı duyarsız bunlar valla kötükedihüsoklava:gülcüm doktor randevum yarın sabah çok merak ediyorum ne durumdayım diye ama beklemem lazım yarına kadar inşallah hala benimledir bebiş:Saruboceq:
merhaba kızlaaar kepekli hamileymiiiiiş,ohhh ne güzel yaa çok şükür....
kızlar günaydın ben hiç iyi değilim düngecem kötü geçti mide bulantısından uyuyamadım bide ben çıkaramıyorum kolay kolay eh işte içim geçmiş arada bir hala bulanıyo drum hamilelikten dolayı kullandığım mide ilaçlarımıda kesti hepsini onlarla ayaktayken ben şimdi napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet canım yeni öğrendim hamile olduğumu ben 2,5 yıllık evliyim eşimin askere gitmesini bekledik 16 mayısta geldi bizde çalışmalara başladık yani 3 aylık çalışam sonrası oldu canım daha öncesinde olmuştu denemeler ama kist problemim çıkınca ara vermiştik, ayrıca sorman ayıp olmaz biz bu sayfada herşeyi konuşuyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?