Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

amin eflalcim inş.
gülüm akşam denerim dediğini
yoncamm üzme bu kadar kendini bak bebiş zarar görür allah korusun

eflalim sen hamişsin galiba şimdiden hayırlı olsun RABBİM sağ salim kavuştursun inşallahhh :Saruboceq:

Sorması Ayıp karar verdikten ne zaman sonra hamile kaldın :kedi:

Evet canım yeni öğrendim hamile olduğumu ben 2,5 yıllık evliyim eşimin askere gitmesini bekledik 16 mayısta geldi bizde çalışmalara başladık yani 3 aylık çalışam sonrası oldu canım daha öncesinde olmuştu denemeler ama kist problemim çıkınca ara vermiştik, ayrıca sorman ayıp olmaz biz bu sayfada herşeyi konuşuyoruz canım.

Canım bazı erkekler böyle maalesef Allah yardımcın olsun,sen üzme kendini o duyarsızsa sende ona karşı duyarsız ol kendi işini kendin yapıyorsun ne güzel boşver bu özgürlüğü bulamayanlar var yani ben

kızlaaar uyumuş kalmışım yaa,randevum vardı dr a,birazdan ıkacam eşim gelecek,siz danışmka istediklerim var yardımcı olur musunuz

kızlar günaydın ben hiç iyi değilim düngecem kötü geçti mide bulantısından uyuyamadım bide ben çıkaramıyorum kolay kolay eh işte içim geçmiş arada bir hala bulanıyo drum hamilelikten dolayı kullandığım mide ilaçlarımıda kesti hepsini onlarla ayaktayken ben şimdi napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım devlet hastanesine gidecem şimdi,hamilelik için engel varmı yokmu,hani sizden de duyuyorum pko falan neyse işte,5 aydır ilişliye giriyorum yani herşey normal mi diye muayene olacam,ama afersin ağda yapmam gereken bir bölge var unutmuşum yapmayı,şimdi de çıkmam lazım,alttan muayeneye gerek olur mu sence

kızlar günaydın ay geçmişi okumaktan anca gelebildim ay ne kadar güzel ya iki gündür hep güzel haberler alıyoruz allah her isteyene versin ayrıca....

hamile olan arkadaşlar allah sağlıcakla kucagınıza almak nasip etsinnnnn...

Reyyan hoşgeldin canım kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim, doktornevranın sitesi çok gzüel kılzar tavsiye ediyorum her konu var.

günaydın izmirin güzel hamişiiiiiiiii ee ne güsel işde bulantın olması bebeğin iyi geliştiğini gösterirmişş. sevin geçicek bugünler sık dişini. ama çok bulantıda hap veriyolar diye biliyom bazen serum bile takıyolar. bebek beslensin die.

gerek olmaz herhalde demi,bazı testler yapılır erhalde diye düşünüyorum,olursa da sonra gelirim derim artık.çünkü vajınusmusluyken bakılmıştı bi kere,hamilellik olma ihtimali olan insanlara alttan bakılmaz demi kızlar

reyhancım dr lar için pek sorun olmuyor ama önce zaten kan tahlilleri yapar hormonlarına bakar onlar normalse alttan muayene eder canımm

reyyancım bakabilir ama ben kabul etmemiştim doktorum da git idrara sıkış gel ultrasonla bakayım dedi ve öyle yaptım herşey anlaşıyor o şekildede

Anladım Rabbim Çok Bekletmemiş Sizi Ne Mutlu Size
Sağ Salim Kucağına Alırsın İnşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…