canım devlet hastanesine gidecem şimdi,hamilelik için engel varmı yokmu,hani sizden de duyuyorum pko falan neyse işte,5 aydır ilişliye giriyorum yani herşey normal mi diye muayene olacam,ama afersin ağda yapmam gereken bir bölge var unutmuşum yapmayı,şimdi de çıkmam lazım,alttan muayeneye gerek olur mu sence
kızlaaaarrrr:CüvCüv:
hamileyiiiiiiiiiimm...hihoyyyt
dün kan testi aksam cıktı almaya gidemedim ama telefonda ogrendim tenrikler hamilelik var.ama cok yeni iki haftalık daha dedii...anlatamam sevincimiii..
Allahım bekleyenleride sevindirsin inşallah
günaydın izmirin güzel hamişiiiiiiiii ee ne güsel işde bulantın olması bebeğin iyi geliştiğini gösterirmişş. sevin geçicek bugünler sık dişini. ama çok bulantıda hap veriyolar diye biliyom bazen serum bile takıyolar. bebek beslensin die.
evhancım hoşgeldin canımm
biliyorum dr lara sorun değil de,ben rahatsız olurum öyle bi durumdanreyhancım dr lar için pek sorun olmuyor ama önce zaten kan tahlilleri yapar hormonlarına bakar onlar normalse alttan muayene eder canımm
alttan bakmadan da ultrasonda anlaşılır mı acep.reyyancım bakabilir ama ben kabul etmemiştim doktorum da git idrara sıkış gel ultrasonla bakayım dedi ve öyle yaptım herşey anlaşıyor o şekildede
cnm ultrasonda alttan bakıyolar. bide doktor muayene eder. kahvaltı yamadıysan yapma bazı tahliller aç bakılıyo.inşallah iyi haberlerle dönersin
derencim eşin askere gitmeden doğum yapmayacaksan bence şimdilik erteleyin canımm her şeyinde yanında olsun yoksa zorlanırsınnn
hadi bana bişeyler daha yazın da çıkayım,acil,evhanım kusur bakma senle de ilgilenemiyorum iş acil olunca
biliyorum dr lara sorun değil de,ben rahatsız olurum öyle bi durumdan
alttan bakmadan da ultrasonda anlaşılır mı acep.
valla ultrasonda benim sıkışmaya falan gerek kalmadan normal bakmıştı özele gittiğimde.yok canımcım orucum zaten.idrar a sıkış gel falan derse bozarız mecbur.inşaallah inşaallah...
ben ameliyattan snr. demir+folik şurubu içtim. 60 adet. tam. derencim allah mutlu etsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?