Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm ultrasonda alttan bakıyolar. bide doktor muayene eder. kahvaltı yamadıysan yapma bazı tahliller aç bakılıyo.inşallah iyi haberlerle dönersin

derencim eşin askere gitmeden doğum yapmayacaksan bence şimdilik erteleyin canımm her şeyinde yanında olsun yoksa zorlanırsınnn

günaydın bahar çiçeğim evet güzel olması ama uyutmadı annesi hiç bilmiyorum bugün druma gidersem söyleyeceğim bu durumu arkadaşımda 3 aylık hamile oda çok kusmaya başlamış ona gaviskon vermişler şurup kesmiş mide bulantılarını ama erken dönemlerde pek bişey vermiyolar sanırım

reyhancım dr lar için pek sorun olmuyor ama önce zaten kan tahlilleri yapar hormonlarına bakar onlar normalse alttan muayene eder canımm
biliyorum dr lara sorun değil de,ben rahatsız olurum öyle bi durumdan
reyyancım bakabilir ama ben kabul etmemiştim doktorum da git idrara sıkış gel ultrasonla bakayım dedi ve öyle yaptım herşey anlaşıyor o şekildede
alttan bakmadan da ultrasonda anlaşılır mı acep.
cnm ultrasonda alttan bakıyolar. bide doktor muayene eder. kahvaltı yamadıysan yapma bazı tahliller aç bakılıyo.inşallah iyi haberlerle dönersin

valla ultrasonda benim sıkışmaya falan gerek kalmadan normal bakmıştı özele gittiğimde.yok canımcım orucum zaten.idrar a sıkış gel falan derse bozarız mecbur.inşaallah inşaallah...

derencim eşin askere gitmeden doğum yapmayacaksan bence şimdilik erteleyin canımm her şeyinde yanında olsun yoksa zorlanırsınnn

Yok Ben O Askere gitmeden doğurmak istiyorum ceylin
Tabi Rabbim Ne Zaman Ol Derse O zaman OLUR O Başka ama Düşüncem Bu Şekilde bilmiyorumkismile

cnm idrara sıkıştırıp bakmamak için alttan bakıyolar ben her gittiğimde öyle oluyo. beklemeye gerek kalmıyo. bakalım sana ne yapcaklar.

hadi bana bişeyler daha yazın da çıkayım,acil,evhanım kusur bakma senle de ilgilenemiyorum iş acil olunca

Geçen Hafta Ben Gittim Hamileliğe Engel Bi Durum Varmı Diye
Hemen Ultrasona Yolladı (Sıkışık) Sonra da Adetinin 3. günü gel hormanlarına bakıcam dedi
Çok Şükür Bişey Çıkmadı :Saruboceq:
Birde hamilelik düşünüyorsan şimdiden başla diye folik asit verdi bana

kızlar günaydın naber iyimisiniz
kepekli canım seni canı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağına alırsın

reyyan canım ille alttan bakılacak diye bişe yok sende açık açık söyle zaman bulamadım rahatsızdım temizlenemedim karnımdan ultrasonla bak de doktoruna benim başımada gelmişti bikere mantar olmuştum alamamıştım tüyleri okadar kaşınıyordu açık açık söyledim doktoruma olsun gel dedi çekinecek bişe yok yani

kzlar çok kalabalığız ama herkesin işi var herhalde yazan yok.mehtapcım inşş regli gelmiştir. sendende bu müjdeyi alalım.
esracım hoşş geldinn. geçmişimi okuyon cnm. hadi okuda gell.

kızlar ebrar da durumlar ne bizim günümüz onunla aynıydı ben daha hasta olmadım onu merak ettim

evhancıım reyyancıım mehtapcııım cook cokk tesekkur ederim.Allah razı olsun.Allahım herkese yasatsın inşallah bu mutlulugu..
bizim işler yogunlasmaya basladı da cok sık yazamıyorum..
Gülcüm sen su dokunarak test ti sormussun sanırım.ben yapmamıstım hiç.yapamam yapsamda anlamam herhalde demiştim.

Gül canım malesef hala adetimden tık yok her sabah erken saatlerde sanki olacakmışım gibi ağrıyor ama bişe gelmiyor tam 3 aydır böyle kafayı yicem artık ama bidaha doktora gidince diyecem böyle söktürücüyle falan olmuyor başka bişe versin

Hanımlar Ben Bişey Sorucam Size
Kan Testini Devlet Hatanesinde Kendi Talebimiz Doğrultusunda Yaptırabiliyormuyuz
Yoksa İlla Doktorunmu İstemesi Lazım Testi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…