Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hanımlar Ben Bişey Sorucam Size
Kan Testini Devlet Hatanesinde Kendi Talebimiz Doğrultusunda Yaptırabiliyormuyuz
Yoksa İlla Doktorunmu İstemesi Lazım Testi ?

canım kendin gidip yaptıra biliyorsun acildede yapıyorlar hemen çıkıyor baktın soruyorlar niye diye falan yalandan günüm geçti şüpeleniyorum dersin

afr canım bende hala adet olmadım yarın kan tahlili yaptırcam
sen ne alemdesin canım

canım valla bende de hala birşey yok ama biraz daha bekleyeyim diyorum geçen ayda böyle gecikmeli olmuştum.hiçbir belirtimde yok kafam çok karışık sen den mutlu haberi alalım ondan sonrada ben tahlil yaptırayım

evet kızlar bu gidişle yarın öbür gün 41 bulacağız oh oh 41 kere maşallah nazar değemesin tüh tüh tühkaydirigubbakcemile3

seabird67---------------------19 temmuzhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 temmuzhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 temmuzhihoyyyt
dejavu_one------------------24 temmuzhihoyyyt
tgba87-------------------------24 temmuzhihoyyyt
little angel------------------ 27 temmuzhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 temmuzhihoyyyt
BEYAZ_DUA-----------------28temmuzhihoyyyt
_zeyn_-------------------------1 ağustoshihoyyyt
isyankar angel--------------4 ağustoshihoyyyt
eymenisa-----------------------5 ağustoshihoyyyt
ymr el--------------------------1 ağustoshihoyyyt
defesen------------------------5 ağustoshihoyyyt
ipek999------------------------6 ağustoshihoyyyt
mutluyuum--------------------6 ağustoshihoyyyt
candas--------------------------08 ağustoshihoyyyt
ozlem64------------------------09 ağustoshihoyyyt
su_41----------------------------10 ağustoshihoyyyt
kbr_siyim----------------------11 ağustoshihoyyyt
ozpolat--------------------------13 ağustoshihoyyyt
gnl06---------------------------14 ağustoshihoyyyt
ebisen--------------------------16 ağustoshihoyyyt

bu arkadaşlardan lütfen haber bekliyoruz durumları nedir yoksa listeden çıkartmak zorunda kalacağız liste çok uzuyor!!!!!!!!

bildiğim kadarıyla kendin isteyebiliyosun ben evde test yaptım silikti sağlık ocağında kendim istedim yaptılar bi dene derim ben

canım kendin gidip yaptıra biliyorsun acildede yapıyorlar hemen çıkıyor baktın soruyorlar niye diye falan yalandan günüm geçti şüpeleniyorum dersin

İkinizede Çok Teşekkür Ediyorummm Çok Sağolun a.s.

Burda Özel Tıp Merkezi Var Sordum 25.00 TL Dedi Hemde Sonucu 2 Gün Sonra Alıyormuşum Saçma Geldi Bana sositososito

Hastaneye Gideyim Bari Bende gamyoncuiremsu

Listeye Benide Ekleyin Lütfennnn

canım valla bende de hala birşey yok ama biraz daha bekleyeyim diyorum geçen ayda böyle gecikmeli olmuştum.hiçbir belirtimde yok kafam çok karışık sen den mutlu haberi alalım ondan sonrada ben tahlil yaptırayım

walla tatlım benim hiç gecikmem olmaz hiç gününü şaşmaz adetim bi defa yine gecikti o zamanda hamileydim şimdi de gecikti yarın belli olur artık haa bende bikaç belirti oldu ama ben hep oruca bağladım kimisi de psikolojik deyip göz ardı ettim ayy ne bilim canım ya hakkımızda hayırlısı olsun artık

kızlar hamileyken mide bulantısına ne iyi gelir bilen varmııııııııı lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

azrayağmur merhaba canım sana bişey sormak istiyorum başlarda gebeliğinde problemler olmuş benimde kanamam var koyu renk fazla olmayan 5 haftalık daha değer 39.96 düşük dedi doktor senin nasıldı yazarmısın lütfen

gunaydın kızlar geçmişi okya okuya bitiremedim.ne çabuk ilerlemiş.

evhancım tekrar tebrik ederim canım allahım kucağına almayı nasip eder inşallah

kepeklim sende hamişmişin allahım ne güzel böle çifter çifter hamişlermiz olyoo.:)çok sevindim.kucağınıza almayı nasip etsin allahımm.

Listeye Benide Ekleyin Lütfennnn
eklerim tabi canım ne demek bidahaki adet tarihini söyle hemen yazayım senide
mehtapcım ya böyle liste yapıyorsun inşallah kendinini yazmakta nasip olur çok istiyorum seninde hamile kalabilmeni
ay sorma ya zaten benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez 3 aydır bekliyorum adet olayım diye mafoldumben

ah canım kıyamam azranında çok bulanıyordu yanılmıyorsam tuzlu çubuk kraker yiyordu bol bol

öyle demi azracağımı
bu arada seni ekledim facede resimlerin süper canım allah mutluluğunuzu hiç bozmasın

günaydın kızlar KEPEKLİİİİİİİİ canım çok sevindim ALLAH kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh :ecrin_bebek:

azraaa cook tesekkurler canıııım..inşallah Allahım kolaylıkla versin bebeğimizi sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.

evhancım yaa ben gecen bı arkadasta gordum mıknatıslı bıleklıkler var.iki koluna nabız yerine takıyorsun bulantıyı azaltıyormus.

denemekte fayda var bence ..netten baktım çifti 30 lira civarı.bulantı bandı diye satılıyormus.

ayyyyyy ay ay ay anne olmuşda midesi bulanyomuşşş:)hihoyyythihoyyythihoyyyt

kıyamam sana ben 3 ay olyo nerdeyse halen bulanyo canım benim.doktor hap verdi o bile fayda etmiyodu.hastaneye yatırdı en sonunda halsizlik baş dönmesi ve çıkarmaktan.bunlar çok normal.ama soda içmeyi dene bana öle demişlerdi ben asitli bişeyi sevmiyorum o yüzden içemiyorum.

bıtanem kusmaya başladınmı yapacak birşey yok. amaaaaaaa miden tuhaflaştığı anda 4 adet çubuk kraker seni feci rahatlatıyor tatlım. evin her odasında paket paket duruyor. gece yatağının başına koy acıktıkça ye bastırıyor canım. doktor tavsiyesi

yoncam ilk gebeliğimde değerlerim çok düşüktü 8 haftalık kaybettim. şuan ki gebeliğimde kanamam olmadı sadece turuncu renkte akıntım geldi. tatlım malesef değerlerin çok düşük herşeye hazırsın değilmi canım

inşalllah isteyen herkese nasip etsin ..kimsenin gözünü yolda koymasın...cok dua ediyorum öğrendiğimden beri kızlar inşallah kabul olur.

ofyaa patron bankaya gitti söyleyemedim izin meeselesini hiç sevmiyom izin almak için yapılan konuşmayıı. öğleden snraya kaldı benim işim. burda acilde yapıyolarmı bilmiyom yaa

güselim dün doktorumu aradım ben hala gelmedi dedim kanda hcg baktır dedi gebelik yoksa klomene hemen başla dedi. illa adeti beklemiyo doktor klomene başla dedi belki seninde ilacına başlatır. ama önce gebelik baktır dedi bana sordum gebelik olurmu farlutal kullandım diye olabilir dedi.

cnm sabah yatakdan kalkmadan tuzlu kraker yicekmişin bideee kuru ekmek mise suyunu emer bulantıyı keser inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…