Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya kızlar her şehirde her hastanenin acilinde bakıyolarmı napim akıl verin akşama acilemi gidim ilaç kullanmam lazım diyim bakarlarmıki. antalyayı bilmiyomkii o ne kötü bilmediğin şehirde yaşamak.kahretsin.

inş. güzel haberler verirsin yarın bize bugün senin için dua edelim burda edilen dua kabul oluyor hep sonuç almaya gidenlere dua ettik bak hepsi güzel haber verdi bize inş. sende onlardan olacaksın.. birde sen idrarına baktın mı dün demişlerdiya tortulu olursa hamilesin diye bi denesene

bende 25 inde 2aylık evli olacağım... nomalde hep ayın ilk günü adet olurdum 2 temmuzda olmuştum 30 temmuzda tekrar oldum çok moralim bozuldu eşimde kızdı böyle üzülürsen olacağı varsada olmaz diye....inşallah bu ay sonu olmam.. bir aydır sabah mide bulantılarıyla uğraşıyorum.. umarım hamilelik belirtisidir... gerçi herkes şehir değişikliğindendir diyor ama.. ben istanbulda trabzona gelin geldimm... off ya kızlar dua edin buay sonu adet olmayayımm... benim yaşım 34 eşim benden 6 yaş küçük ben acele ediyorum.. o ise hiç önemli değil senin iyi olman benim için daha önemli diyor... test yaptırmakta kararsızım..

herhangi bir hastaneye git. eğer acelen varsa özele git gül. hemen kanını alırlar

ah canım kıyamam azranında çok bulanıyordu yanılmıyorsam tuzlu çubuk kraker yiyordu bol bol

öyle demi azracağımı
bu arada seni ekledim facede resimlerin süper canım allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
[/QUOTE]

çok saol canım benim ya ain nerde varsa kimseninkini bozmasın

canım olmadı biaraştırayım canım ya çok saol bilgilerini benimlede paylaştığın için

canım çok saol kız senin aynde öğrendim dün test yap demesen yapmayacaktım dün çok dua ettin ALLAH binlere razı olsun senden canım benim mide sorunum var obakımdan soda içemem yani

azracım işin kötü yanı burda nerde hangi hastane var bilmom sadece devlet ve tıp hast. bilom. özeller nerde kaç tl hiç bilmom. sorcak kimsemde yok. devler hastanesinde bakarlarmıki. anasağlığı varmış.dün yoldan geçen kadına sordum o söyledi ama anasağlığında yaparlar dedi. ama izin sorunum var. işde.. gelsin şansımı denicem sçylicem anasağlığı için. bakalım nedicek.

sayfalar ne kadar hızla ilerliyor burada sabah 6 da mesaj yazdım üzerinden sayfalar akmış maşallah :) hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza...bir arkadaş bulantı için sormuş ben oğlumda çok çektim 12 kilo vermiştim bulantılar yüzünden naneli şeker ve çubuk kraker bir nebze olsun rahatlatıyordu.

evhan, kepekliekmek tebrik ederimmzemuszemus darısı başımıza inş.
çok saol canım benim çok saol darısı başınıza inşallah

ayyyy canım naneli şekeride yapayım bari alıp

inşallah hamilesindir gül ben geçen ay özelde yaptırdım kan testi 50 l aldılar şok oldum.sağlık ocakları yapıyormuş bence hiç özele gitme ne isteyecekleri belli olmuyor

Canım su41 in pcsi bozulmuş dün görüştük onlar yarın öbürgün tamirden helicelmiş ve bu ay regl oldu artık önümüzdeki aya

Haklısın sen antalyaya yabancısın. patronundan izin alırken en yakın hastaneyide sor şekerim düşüyor test yaptırıp gelicem de. yada akşamı bekle canım işin zor

kmehtapcım canım teşekkür ediyorum. Allah seninde mutluluğunu bozmasın en kısa zamanda 3 kişi devam edin hayatınıza

gülcüm burada devlet hastanesinde ertesi güne veriyorlar sanırım test sonucunu.ama poliklinik veya tek laboratuar bulursan onlar hemen bi iki saate veriyor.ben dun ufak bi tıp merkezine gittim 22 tl aldılar.iki saat sonra telefonla öğrendim sonucu aksama alıcam kısmetse.

inşallah hamilesindir gül ben geçen ay özelde yaptırdım kan testi 50 l aldılar şok oldum.sağlık ocakları yapıyormuş bence hiç özele gitme ne isteyecekleri belli olmuyor
şuan fazla nakitim yok zaten anasağlığına gidicem izin alabilirsem alamassam akşam devlet hast. denicem şansımı. ne kötü yol bilmemek. sinir oldumyaa. izmirde olsaydım 10 kere hallederdim işimi.

canım çok saol kız senin aynde öğrendim dün test yap demesen yapmayacaktım dün çok dua ettin ALLAH binlere razı olsun senden canım benim mide sorunum var obakımdan soda içemem yani

kız sadece bebeklerimle birlikte gerçekten içenlikte dua ettik.demiştim hamişlen duası geçer diye:)bizde 3 kalp atıyo evhan teyzesi çok güçlü geldik galibaaa:)

tuzlu kraker ye canım.aç kalma az ye çok su içme şuda bulandıryo hatta çıkarıyosun dikkat et. meyve ye ağzın boş kalmasın yani.bulanmasına izin verme midenin.

azracım birsey soracaktım sana. benim degerim 280 cıkmıs dun telefonda ogrendim.daha cok yeni iki haftalık bebeğiniz dedi.ben cumartesi doktora gidecegım.acaba kese görünür mü görünmez ise alttan muayene eder mi acaba.senin basına geldi mi.

şuan fazla nakitim yok zaten anasağlığına gidicem izin alabilirsem alamassam akşam devlet hast. denicem şansımı. ne kötü yol bilmemek. sinir oldumyaa. izmirde olsaydım 10 kere hallederdim işimi.

gülcüm bence sağlık ocağına git orda parada almazlar yaptır öğleden sonra idrar yaparlar belli olur.ama kan tesleri hep aç karnına olyo sabah erken gitmen gerekiyor.kan testi şimdi olmaz.
devlet hastanesinde acilden nasıl yaparlarmı bilemem canım bilgim yok okunuda.

bana sormadın ama ben sölüyeym canım .2 haftalık çok yeni bence birazdaha bekleseydin.bebeğini göremezsin ama sanırım.

ayyyy canım ya sen nezaman öğreneceksin cinsiyetlerini peki rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin biliyorum canım çok içten dua ettiğini evet güçlü oldu dualaınız kız sayende öğrendim hala inanamıyorum canım ya ben çok su içiyorum ondanmı oldu acaba dün tamam öyle yapayım madem meyva yiyom zaten bide kabızlık sorunu var bende 1 haftadır kanıyo çıktıktan sonra çok afedersin oda bi sorun zaten bide ben kolay kolay çıkaramıyorum işte belki çıkarsam rahatlıcam ama olmuyo yapamam yani
kız buarada face adresin varmı ordanda konuşuruz arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…