eklerim tabi canım ne demek bidahaki adet tarihini söyle hemen yazayım senide
walla tatlım benim hiç gecikmem olmaz hiç gününü şaşmaz adetim bi defa yine gecikti o zamanda hamileydim şimdi de gecikti yarın belli olur artık haa bende bikaç belirti oldu ama ben hep oruca bağladım kimisi de psikolojik deyip göz ardı ettim ayy ne bilim canım ya hakkımızda hayırlısı olsun artık
ya kızlar her şehirde her hastanenin acilinde bakıyolarmı napim akıl verin akşama acilemi gidim ilaç kullanmam lazım diyim bakarlarmıki. antalyayı bilmiyomkii o ne kötü bilmediğin şehirde yaşamak.kahretsin.
azraaa cook tesekkurler canıııım..inşallah Allahım kolaylıkla versin bebeğimizi sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.
evhancım yaa ben gecen bı arkadasta gordum mıknatıslı bıleklıkler var.iki koluna nabız yerine takıyorsun bulantıyı azaltıyormus.
denemekte fayda var bence ..netten baktım çifti 30 lira civarı.bulantı bandı diye satılıyormus.
ayyyyyy ay ay ay anne olmuşda midesi bulanyomuşşş:)hihoyyythihoyyythihoyyyt
kıyamam sana ben 3 ay olyo nerdeyse halen bulanyo canım benim.doktor hap verdi o bile fayda etmiyodu.hastaneye yatırdı en sonunda halsizlik baş dönmesi ve çıkarmaktan.bunlar çok normal.ama soda içmeyi dene bana öle demişlerdi ben asitli bişeyi sevmiyorum o yüzden içemiyorum.
bıtanem kusmaya başladınmı yapacak birşey yok. amaaaaaaa miden tuhaflaştığı anda 4 adet çubuk kraker seni feci rahatlatıyor tatlım. evin her odasında paket paket duruyor. gece yatağının başına koy acıktıkça ye bastırıyor canım. doktor tavsiyesi
tamam canım bende hemen alıcam koyucam her yere çok saol canım bende öyle yapayım bari dün gece hiç uyumadım mide bulantısından ben kolay kolay çıkaramam çıkarsam belki rahatlarım ama ben yapamıyorum işte
yoncam ilk gebeliğimde değerlerim çok düşüktü 8 haftalık kaybettim. şuan ki gebeliğimde kanamam olmadı sadece turuncu renkte akıntım geldi. tatlım malesef değerlerin çok düşük herşeye hazırsın değilmi canım
çok saol canım benim çok saol darısı başınıza inşallahevhan, kepekliekmek tebrik ederimmzemuszemus darısı başımıza inş.
sayfalar ne kadar hızla ilerliyor burada sabah 6 da mesaj yazdım üzerinden sayfalar akmış maşallah :) hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza...bir arkadaş bulantı için sormuş ben oğlumda çok çektim 12 kilo vermiştim bulantılar yüzünden naneli şeker ve çubuk kraker bir nebze olsun rahatlatıyordu.
azracım işin kötü yanı burda nerde hangi hastane var bilmom sadece devlet ve tıp hast. bilom. özeller nerde kaç tl hiç bilmom. sorcak kimsemde yok. devler hastanesinde bakarlarmıki. anasağlığı varmış.dün yoldan geçen kadına sordum o söyledi ama anasağlığında yaparlar dedi. ama izin sorunum var. işde.. gelsin şansımı denicem sçylicem anasağlığı için. bakalım nedicek.
seabird67---------------------19 temmuzhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 temmuzhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 temmuzhihoyyyt
dejavu_one------------------24 temmuzhihoyyyt
tgba87-------------------------24 temmuzhihoyyyt
little angel------------------ 27 temmuzhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 temmuzhihoyyyt
BEYAZ_DUA-----------------28temmuzhihoyyyt
_zeyn_-------------------------1 ağustoshihoyyyt
isyankar angel--------------4 ağustoshihoyyyt
eymenisa-----------------------5 ağustoshihoyyyt
ymr el--------------------------1 ağustoshihoyyyt
defesen------------------------5 ağustoshihoyyyt
ipek999------------------------6 ağustoshihoyyyt
mutluyuum--------------------6 ağustoshihoyyyt
candas--------------------------08 ağustoshihoyyyt
ozlem64------------------------09 ağustoshihoyyyt
su_41----------------------------10 ağustoshihoyyyt
kbr_siyim----------------------11 ağustoshihoyyyt
ozpolat--------------------------13 ağustoshihoyyyt
gnl06---------------------------14 ağustoshihoyyyt
ebisen--------------------------16 ağustoshihoyyyt
bu arkadaşlardan lütfen haber bekliyoruz durumları nedir yoksa listeden çıkartmak zorunda kalacağız liste çok uzuyor!!!!!!!!
azracım işin kötü yanı burda nerde hangi hastane var bilmom sadece devlet ve tıp hast. bilom. özeller nerde kaç tl hiç bilmom. sorcak kimsemde yok. devler hastanesinde bakarlarmıki. anasağlığı varmış.dün yoldan geçen kadına sordum o söyledi ama anasağlığında yaparlar dedi. ama izin sorunum var. işde.. gelsin şansımı denicem sçylicem anasağlığı için. bakalım nedicek.
şuan fazla nakitim yok zaten anasağlığına gidicem izin alabilirsem alamassam akşam devlet hast. denicem şansımı. ne kötü yol bilmemek. sinir oldumyaa. izmirde olsaydım 10 kere hallederdim işimi.inşallah hamilesindir gül ben geçen ay özelde yaptırdım kan testi 50 l aldılar şok oldum.sağlık ocakları yapıyormuş bence hiç özele gitme ne isteyecekleri belli olmuyor
Haklısın sen antalyaya yabancısın. patronundan izin alırken en yakın hastaneyide sor şekerim düşüyor test yaptırıp gelicem de. yada akşamı bekle canım işin zor
kmehtapcım canım teşekkür ediyorum. Allah seninde mutluluğunu bozmasın en kısa zamanda 3 kişi devam edin hayatınıza
şuan fazla nakitim yok zaten anasağlığına gidicem izin alabilirsem alamassam akşam devlet hast. denicem şansımı. ne kötü yol bilmemek. sinir oldumyaa. izmirde olsaydım 10 kere hallederdim işimi.
azracım birsey soracaktım sana. benim degerim 280 cıkmıs dun telefonda ogrendim.daha cok yeni iki haftalık bebeğiniz dedi.ben cumartesi doktora gidecegım.acaba kese görünür mü görünmez ise alttan muayene eder mi acaba.senin basına geldi mi.
canım çok saol kız senin aynde öğrendim dün test yap demesen yapmayacaktım dün çok dua ettin ALLAH binlere razı olsun senden canım benim mide sorunum var obakımdan soda içemem yani
kız sadece bebeklerimle birlikte gerçekten içenlikte dua ettik.demiştim hamişlen duası geçer diye:)bizde 3 kalp atıyo evhan teyzesi çok güçlü geldik galibaaa:)
tuzlu kraker ye canım.aç kalma az ye çok su içme şuda bulandıryo hatta çıkarıyosun dikkat et. meyve ye ağzın boş kalmasın yani.bulanmasına izin verme midenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?