ayyyy canım ya sen nezaman öğreneceksin cinsiyetlerini peki rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin biliyorum canım çok içten dua ettiğini evet güçlü oldu dualaınız kız sayende öğrendim hala inanamıyorum canım ya ben çok su içiyorum ondanmı oldu acaba dün tamam öyle yapayım madem meyva yiyom zaten bide kabızlık sorunu var bende 1 haftadır kanıyo çıktıktan sonra çok afedersin oda bi sorun zaten bide ben kolay kolay çıkaramıyorum işte belki çıkarsam rahatlıcam ama olmuyo yapamam yani
kız buarada face adresin varmı ordanda konuşuruz arada
kızlar hamile olan arkadaşların hepsinin göbeginin altında kahve rengi çizgi varmı birde idrar hep koyu renk mi benimde günüm geçti ama bunlardan hiç biri yok
bilmiyorum canım ayın 30 unda doktora gideceğim bakalım gösterirlerse cinsiyetlerini görcez inşallah.amin inşallah canım duaların için bana böle dua et yeter sağ salim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
çok su bana dokunyodu canım.belki sanada dokunur .tuzlu ye madem asitli içemiyon.incir ye üzüm ye kabızlığın için.kayısı meyva suyu iç tuzlu krakerle birlikte canım.bunlar kabız yapmaz.ben kabızlıktan çok çektim bekarken sonunda ameliyat oldum.o yüzden çok iyi sanlıyorum seni.
makarna pilav bulgur yeme meye gayret et bir süre.
evet faceim var canım verde ekliyeyim seni çok sevinirimm.hemen ekliyim seni.hihoyyyt
Beni unutunuz mu yoksa
Kepeklim canım gözün aydın rabbim sağlıklı gebelik, hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin annesine :) çooook sevindim canım sayfaları oku oku yeni bitti hııı bu arada senin adın ne
bende var canım çizgikızlar hamile olan arkadaşların hepsinin göbeginin altında kahve rengi çizgi varmı birde idrar hep koyu renk mi benimde günüm geçti ama bunlardan hiç biri yok
azracım birsey soracaktım sana. benim degerim 280 cıkmıs dun telefonda ogrendim.daha cok yeni iki haftalık bebeğiniz dedi.ben cumartesi doktora gidecegım.acaba kese görünür mü görünmez ise alttan muayene eder mi acaba.senin basına geldi mi.
cok tesekkurler esracım inşallah en kısa sürede darısı senin basınada olsun..benim adım da Esra bu arada bayanssulusmile
cilekw cim Allah razı olsun inşallah tez zamanda size de kısmet olsun..
aysenacım saol cevabın için ya ben keseyi görmeden kimseye söylemiim diyordum.ama cokda bekleyemicem sanırım tutamıyorum.inşallah ben bi kontrole gidiim doktor beni yönlendirsin.
afr arkadasım bende yok ya o koyu cizgi..herkesde olmuo galıba.hatta ben onu 5.aydan sonra belirginleşio diye biliyordum..
canım handanevrim ülgen facem tamam canım söylediklerinin hepsini ciddiye alıcam kabak ve bamya aldım kabızlık geçsin diye ama midem bulanıyo canım istemiyoki pişirmek offfff
Kepekli canım tebrikler çok sevindimmm.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına...
aşk olsun canım ne unutması ya olurmu öyel şey hiç
bende var canım çizgi
tatlım 4. haftada gördük 5,buçuk 6. haftadada kalbi atmıştı canım. benim alttan muayne edildi. zaten benimki biliyosunuz prof. olduğu için sonsuz güveniyorum cumartesi nekadarlık olacak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?