Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kepeklim canım gözün aydın rabbim sağlıklı gebelik, hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin annesine :) çooook sevindim canım sayfaları oku oku yeni bitti hııı bu arada senin adın ne

kızlar hamile olan arkadaşların hepsinin göbeginin altında kahve rengi çizgi varmı birde idrar hep koyu renk mi benimde günüm geçti ama bunlardan hiç biri yok

Gül canım hoşbuldum geçmişin derinliklerinde kayboldum sabah uykum vardı ama sizi merak ettim zorla gözlerimi açarak yataktan nete girdim ve güzel haberi aldım çok şükür ebrar ve senden de bekliyorum ya canım benim yine karnım davul gibi ve arada ağrı giriyor galiba bağırsak sorunum var benim hııı bu arada dün ben şu parmak olayını denedim ve elime birşey gelmedi reglim yeni bitti ondan galiba

bilmiyorum canım ayın 30 unda doktora gideceğim bakalım gösterirlerse cinsiyetlerini görcez inşallah.amin inşallah canım duaların için bana böle dua et yeter sağ salim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
çok su bana dokunyodu canım.belki sanada dokunur .tuzlu ye madem asitli içemiyon.incir ye üzüm ye kabızlığın için.kayısı meyva suyu iç tuzlu krakerle birlikte canım.bunlar kabız yapmaz.ben kabızlıktan çok çektim bekarken sonunda ameliyat oldum.o yüzden çok iyi sanlıyorum seni.
makarna pilav bulgur yeme meye gayret et bir süre.
evet faceim var canım verde ekliyeyim seni çok sevinirimm.hemen ekliyim seni.hihoyyyt

gülcüm sağlık ocağı ertesi gün veriyor burda ama doğumevindede test yaptırdım 1.5 saat sonra verdiler hem sağlık ocağı değerleri göstermiyor sadece pozitif yazıyor bilgin olsun

günaydın kepekli hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah 1 hafta sonra bende güzel haberler veririm.

canım handanevrim ülgen facem tamam canım söylediklerinin hepsini ciddiye alıcam kabak ve bamya aldım kabızlık geçsin diye ama midem bulanıyo canım istemiyoki pişirmek offfff

Kepeklim canım gözün aydın rabbim sağlıklı gebelik, hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin annesine :) çooook sevindim canım sayfaları oku oku yeni bitti hııı bu arada senin adın ne

cok tesekkurler esracım inşallah en kısa sürede darısı senin basınada olsun..benim adım da Esra bu arada bayanssulusmile

cilekw cim Allah razı olsun inşallah tez zamanda size de kısmet olsun..

aysenacım saol cevabın için ya ben keseyi görmeden kimseye söylemiim diyordum.ama cokda bekleyemicem sanırım tutamıyorum.inşallah ben bi kontrole gidiim doktor beni yönlendirsin.

afr arkadasım bende yok ya o koyu cizgi..herkesde olmuo galıba.hatta ben onu 5.aydan sonra belirginleşio diye biliyordum..

kızlar hamile olan arkadaşların hepsinin göbeginin altında kahve rengi çizgi varmı birde idrar hep koyu renk mi benimde günüm geçti ama bunlardan hiç biri yok
bende var canım çizgi

tatlım 4. haftada gördük 5,buçuk 6. haftadada kalbi atmıştı canım. benim alttan muayne edildi. zaten benimki biliyosunuz prof. olduğu için sonsuz güveniyorum cumartesi nekadarlık olacak cnm

Adasiz yani niye daha önce söylemedin kızzz inşallah canım tüm istiyenlerin başına

ya işte bu hafta olayına kafam karısıyor.testi yapan doktor iki haftalık bebegın dedi.o test degerine göre soyluyor sanırım.ama sat a göre hesaplarsam 4 hafta 3 gunluk oluyor.hangısıne göre gitmem gerek bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…