bulamıyorum seni nasıl arıycam ya
Sağol canım.... Dünden beri senin için nekadar sevindiğimi bilemezsin evde neşeliydim haberden sonra eşim de bana hayırdir ne olduda yüzün devamli gülüyor diyor düşün yani mutluluğumu
ya işte bu hafta olayına kafam karısıyor.testi yapan doktor iki haftalık bebegın dedi.o test degerine göre soyluyor sanırım.ama sat a göre hesaplarsam 4 hafta 3 gunluk oluyor.hangısıne göre gitmem gerek bilemedim.
canıım cok tesekkurler sağlıkla sıhhatle kavusuruz inşallah..Senin bebeğin nasıl.durumunuz iyimi.sen doktora gittin mi canım kese göründü mü.
bende anne olmak istiyorumm((((((
Sağol canım.... Dünden beri senin için nekadar sevindiğimi bilemezsin evde neşeliydim haberden sonra eşim de bana hayırdir ne olduda yüzün devamli gülüyor diyor düşün yani mutluluğumu
2 gün önce ilk öğrendiğimde gitmiştik canım.4+4 dü o zaman.Kese üstten görünmedi,alttan baktı ve göründü.2 hafta sonraya randevu verdi,hem kalp atışlarını duymak için hem de tahliller yapılacakmış.
Benim tek endişem işte b-hcg değerimin çok yüksek olması.Azram kızacak şimdi ben sana kafana takma demedim mi diye ama insan dayanamıyor.İnternette o kadar çok şey yazıyor ki.Doktorumu aradım 1 satt önce, azarı işittim zaten sinir oldum ben zaten duygusalım.Gitmicem bi daha ona hıııhhAnam bu kadınların işi ne zor.Hamile kalmak için bi ton çaba...Hamile kalırsın değerin düşük olsa sorun yüksek olsa sorun...Doğurmak bi mesele.Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
artık herşeyi sata göre yapıcaksın canım. evet suan sen 4 haftalık gebesin bu cumartesi gittiğinde bebişinin kesesini görürsün tatlım.
canım handanevrimboşuk ülgen diye arattır çıkıyo tek benvarım fotoda gülüyom ok
canım benim ya kıyamam sana ben inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberini alırızda doya doya kutlarız canım benim hem bebişlerimizi beraber büyütcez burda ben inanıyorum bensende inan
azracım canım benim benim son adete göre bu internetteki hesaplayıcılara göre 3+6 günlük çıkıyo benim adetim22 siydi ben 4 gün önce dün öğrendim tahlilim 11 çıktı sence normalmi peki bide bugün saat 2:30 randevu aldık kese görünürmü canım ya neolur yorumuna ihtiyacım var güzelim
canım tiancum benim. tedirgin olman çok normal . ben hastanenin ortasında ağladım doktor çağırın değerlerim yüksek, bebeğimi kaybediyorum dedim. değerler düşük olursa kork tatlım. bak doktorunda kızmış sana. internette herşeye inanma lütfen çok acımasız şeyler yazıyor. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tatlım her hastanenin kan değer hesaplaması farklı ama 11 çıktı diyorsun. sadece 11 mi virgülü küsürü varmı.CADIARZU
tamam canım bakıyorum hemenbulamıyorum yada ben yapamıyorum.sen beni bul istersen Sena Aysena diye ara belki sen bulusun.
Inanmazmiyim canım başarmanın yapısı inanmaktir inşallah en kısa zamanda birde yakın olsak çok güzel olucak ama hepimiz ayrı şehirlerdeyız
canım 11,2 çıkmış öylw diyeyim sana
tatlım elimdeki testlerin değerlerine bakıyorum. 1-2 haftalık arası. ama internette bir siteden bakıyorum 3 hafta içinde olduğu gözüküyor. dedim ya hepsinin ki farklı istersen sende bak canım ama normal görünüyor. B-hCG değeri | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü linke tıkla
keseyi görmesi için alttan bakıcak canım ona göre. eğer istemezsen birkaç hafta daha beklersin cnm
canım 11,2 çıkmış öylw diyeyim sana
tatlım elimdeki testlerin değerlerine bakıyorum. 1-2 haftalık arası. ama internette bir siteden bakıyorum 3 hafta içinde olduğu gözüküyor. dedim ya hepsinin ki farklı istersen sende bak canım ama normal görünüyor. B-hCG değeri | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü linke tıkla
keseyi görmesi için alttan bakıcak canım ona göre. eğer istemezsen birkaç hafta daha beklersin cnm
çok saol canım benim evet ya bende anlamadım bakalım dr ne dicek
Allah razı olsun keremrecim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
sen nasılsın..
kızlar şimdi ilk 3 ay bebek anne bünyesinden besleniyor yiyip içtikleriniz 4.aydan yaralı oluyor diyor bikac yerde.o zaman orucumuza devam edebilir dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?