Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

artık herşeyi sata göre yapıcaksın canım. evet suan sen 4 haftalık gebesin bu cumartesi gittiğinde bebişinin kesesini görürsün tatlım.

canıım cok tesekkurler sağlıkla sıhhatle kavusuruz inşallah..Senin bebeğin nasıl.durumunuz iyimi.sen doktora gittin mi canım kese göründü mü.

2 gün önce ilk öğrendiğimde gitmiştik canım.4+4 dü o zaman.Kese üstten görünmedi,alttan baktı ve göründü.2 hafta sonraya randevu verdi,hem kalp atışlarını duymak için hem de tahliller yapılacakmış.
Benim tek endişem işte b-hcg değerimin çok yüksek olması.Azram kızacak şimdi ben sana kafana takma demedim mi diye ama insan dayanamıyor.İnternette o kadar çok şey yazıyor ki.Doktorumu aradım 1 saat önce, azarı işittim zaten sinir oldum ben zaten duygusalım.Gitmicem bi daha ona hıııhh Anam bu kadınların işi ne zor.Hamile kalmak için bi ton çaba...Hamile kalırsın değerin düşük olsa sorun yüksek olsa sorun...Doğurmak bi mesele.Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sağol canım.... Dünden beri senin için nekadar sevindiğimi bilemezsin evde neşeliydim haberden sonra eşim de bana hayırdir ne olduda yüzün devamli gülüyor diyor düşün yani mutluluğumu

canım benim ya kıyamam sana ben inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberini alırızda doya doya kutlarız canım benim hem bebişlerimizi beraber büyütcez burda ben inanıyorum bensende inan

canım tiancum benim. tedirgin olman çok normal . ben hastanenin ortasında ağladım doktor çağırın değerlerim yüksek, bebeğimi kaybediyorum dedim. değerler düşük olursa kork tatlım. bak doktorunda kızmış sana. internette herşeye inanma lütfen çok acımasız şeyler yazıyor. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

artık herşeyi sata göre yapıcaksın canım. evet suan sen 4 haftalık gebesin bu cumartesi gittiğinde bebişinin kesesini görürsün tatlım.

azracım canım benim benim son adete göre bu internetteki hesaplayıcılara göre 3+6 günlük çıkıyo benim adetim22 siydi ben 4 gün önce dün öğrendim tahlilim 11 çıktı sence normalmi peki bide bugün saat 2:30 randevu aldık kese görünürmü canım ya neolur yorumuna ihtiyacım var güzelim

canım benim ya kıyamam sana ben inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberini alırızda doya doya kutlarız canım benim hem bebişlerimizi beraber büyütcez burda ben inanıyorum bensende inan

Inanmazmiyim canım başarmanın yapısı inanmaktir inşallah en kısa zamanda birde yakın olsak çok güzel olucak ama hepimiz ayrı şehirlerdeyız

tatlım her hastanenin kan değer hesaplaması farklı ama 11 çıktı diyorsun. sadece 11 mi virgülü küsürü varmı.CADIARZU

Canım benimmmm opuyorumnanaktan

tatlım her hastanenin kan değer hesaplaması farklı ama 11 çıktı diyorsun. sadece 11 mi virgülü küsürü varmı.CADIARZU

canım 11,2 çıkmış öylw diyeyim sana

bulamıyorum yada ben yapamıyorum.sen beni bul istersen Sena Aysena diye ara belki sen bulusun.
tamam canım bakıyorum hemen

Inanmazmiyim canım başarmanın yapısı inanmaktir inşallah en kısa zamanda birde yakın olsak çok güzel olucak ama hepimiz ayrı şehirlerdeyız

keşke canım yakın olsak kısmet nasip ama bi bakarsın tanışırız bellimi olur gülüm ya

Benim biraz işim var kızlar daha sonra gelirim yine malum bulaşık yıkıcam evi süpürüp silicem en fazla bir saate yanınızdayım

aysenacım bulamadım bende seni canım bidaha dene handanevrimboşkuk bırak ülgen seninkine baktığımda bitane çıkıyo oda resimsiz

Allah razı olsun keremrecim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
sen nasılsın..

kızlar şimdi ilk 3 ay bebek anne bünyesinden besleniyor yiyip içtikleriniz 4.aydan yaralı oluyor diyor bikac yerde.o zaman orucumuza devam edebilir dimi..

kıslarr yha tam sökülmedi ağrıdan ölüyorum ben yhaa eskiden tuvalete gittiğimde de sökülürdü epey ama şimdi tık yok pede çok az bulaşmış ne yapsam kii bilemedimm

saol canım iyiyim oruç konusunda ben nacizane fikrimi söylim eğer tutabiliyorsan tut sonra ödemesi çok zor oluyor sonra tutcak olanda sensin ben hamileliklerimde 6 ay kustum 9-10 kilo arası verdim ama bebeklerim benden gayet güzel besleniyorlardı genede sen bilirsin seneye de emziriyorum diye tutamazsan çok birikir kusman da yoksa eğer tutmanda bi mahsur yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…