Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım suanda bebeğinin beyni, omuriliği, kalp ve diğer organları oluşmaya başlayacak. sonrasında el ve ayakları vs. senin bu oluşum sırasında dengeli beslenip bebeğin için amniyon sıvını yüksek tutmak zorundasın. bol bol su içeceksin. bende müslümanım ama sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için kesinlikle oruç tutmuyorum. ama yinede sen bilirsin bu konuda fazla birşey söyleyemem

saol canıım bende oyle dusunuyorum.şimdilik cok sukur iyiyim inşallah hep boyle devam güzel devam eder.olumunekankayizsmile

azracım sende haklısın.ben birazda acıkcası bunyeme guvendım.cok sukur sıkıntısız tutabiliyorum.Allah hayırlısını versin.saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız ınsallah

kızlar ben hazırlanıcam 14:30 da randevu aldı eşim drumdan o bakımdam sonra yine görüşürüz kızlar rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın hepiniz en yakın zamanda hamile kalırsınız inşallah dua edicem çok hepinize

Deren senide ekledim inşallah listemiz sana hayırlı uğurlu gelir en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

bi daha kadın doktor mu tövbe,kul hakkına şu mübarek günlerde çok fena giriyorlar ya ne diyim ben,rabbim hadlerini bildirsin inşaallah...devlet e gittim,korunmasız 5 aydır ilişkim olduğunu öğrenince,neymiş efendim bir sene olacakmış illa,diyorum ki tamam muayene etme ama bi kan testi olsun hormon testi olsun bieyler ypın,ukala şey bırak doktorluğu ben yapayım diyor,ayyy ne sorun olduğu anlaşılmazmışşş şimdiden...

bende 30 ağustosta adet olabilirim ama dua edinde bu zafer bayramı gerçekten bizim için ayrı bir zafer bayramı olsun gerçi daha 2 aylık evliyim ama ben biran önce anne olmak istiyorumm. olacaksa bide ikiz olursa inanılmaz olur :)))

neden ki noldu seni kim sinirlendirdi bize söyle biz senin öcünü alırızz canım merak etme

ayy canım benim alın valla oruç oruç günaha sokuyorlar adamı,ben senin ayağına gelmişim,güleryüz bari göstersen,gönül alıcı olsan ne kaybedersin,işte böyle insnalığı unutuyorlar,neymiş daha gençmişim,sana mısoracam ben ne zaman çocuk yapacağımı..inanın kızlar orucum hatrına münakaşaya girmedim,yoksa neler denirdi o kadına,öööyle girdim içeri konuştuk bunları çıktım iyi mi...bi daha denkgelirse bana neler diyecem görür o bakalım,ukala.

Ayy gıcık yaa sonuçta tahlil yaptırmak senin hakkın.Bir sorun yoksa için rahat bebek düşünürsün,sorun varsa şimdiden önlemini alırsın.Bu senin en doğal hakkın.Doktor var doktor var işte..Sıkma canını canım var böyleleri..Başka bir doktora gidersin.

ay canım ben seni çok iyi anlıyorum yeni evliyken bende hep devlete gidiyordum ve her seferinde kavga ediyordum
şimdi özeldeyim ve doktorum mükkemmel benim doktorum 1 yıl beklemeye gerek yok diyor 5-6 ay içinde olmazsa eşinle gel dedi

eşimle yolda konuştuk da,ramazanda zor oluyor dedi,daha bizim bir sıkıntımız yok fazla,bayrama kadar deneriz sonra özel hastaneye gideriz dedi.olur dedim bende,nisandan beri ilişkimiz var insan en azından sorun varmı yokmu bilmek istiyor,ama işte bütün bunlar geliyor dayanıyor anayasa mahkemesine ve bu doktorların tam gün yasasını iptali için ona götürenlere...gelde kızma,devlette olunca dr beyler bayanlar umursamaz başından savma yapar,özel muayenehanesine gidersen en ince ayrıntısına kadar inceler,en azından şu güleryüzü bari devlet hastanesine gelen hastalardan esirgemeseler çooook şey kazanacaklar da...

bencede 6 ay olmuyorsa test yapmak zorunda ama herkes doktor olamıyor işte reyyyancım sen başka doktora git şansına aksi biri çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…