Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar maşşallah dolu bugün burası ne güzel ya bugünde hamile haberi aldık. Allahım hayırlısı ile hepimize nasip etsin.

demi yani bende onu düşünüyorum,canım sıkıntı da orda işte yabancı bi memlekettesin,doktorları buranın pek hoşuma gitmedi,şimdi konyada olacaktım hem devlette hem özelde ne doktorlar bilirim harika insanlar...işini iyi yapanlar..

evet özel i iyi canım da malum herkes her zaman özele gidemiyor,bizim durumlar en azından şimdilik sürekli muayene için özele uygun değil.bende duydum bazı dr lardan bir yıl beklemeye gerek yokmuş 6 ayda olmazsa gidecekmişsin,napalım artık bayramdan sonra özele gideriz,vajınusmusluyken gittiğim doktor çok iyiydi orada..

sinir oldum yaa kadın hiç tenezzül bile etmedi muayene için.yalan da söyleyemem,günüm geçti kan testi yap diye o anda.neyse bayrama kadar çalışmalara devam.

reyyancım sıkma canını devlet hastanesindeki dr.ların allah cezalarını versin peş para etmezler tabi bazı istisnalar hariç ama her özelde iyi demek yanlış olur orda bile iyi birini bulmak lazım şans birazda

ha kızlar şey soracam bide size,bu folik asit i alsam ben eczaneden.dr falan yazmamışken,zararı olurmu.kullanayım mı sizce

merhaba kızlar bişey soracağım size yhaa
bu sabah tuvalette peçeteye çok az kan geldi ben adet oldum zannettim ama sonrasında pede çok çok az bulaşmış ama adet kanı gibi değil çok koyu rengi
ve ilacı 2-3 gündür içmiyorum adeti bekliyordum ama normalde başlardı şimdiye kadar ve 25. gün bu gün kafam karıştı
sizce neden böyle oldu bir akıl verin lütfen

bide komik bişey oldu yolda gelirken gebelik testi aldım,bayandı eczacı da :) ovulasyon testini sordum bilmiyormuş ne imiş o :)gülermisin ağlarmısın

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum benim son 5 gündür falan burnumda sürekli kuruma var aşırı kir birikiyor ve ucu kaşınıyor bir kaç yerde okudum ama tam anlayamadım bunun hamilelikle bir ilgisi olabilirmi böyle birşey yaşayan var mı aranızda?

ha kızlar şey soracam bide size,bu folik asit i alsam ben eczaneden.dr falan yazmamışken,zararı olurmu.kullanayım mı sizce

doktor yazmadanda alınıyor bende aldım ama pek düzenli kullanamadım ecz. bana bir yan etkisi olmaz kullanabilirsin dedi sende ecz. danış istersen ben nettende araştırdım bir sorun olmaz diyorlar ama alırken ecz. sor

bencede 6 ay olmuyorsa test yapmak zorunda ama herkes doktor olamıyor işte reyyyancım sen başka doktora git şansına aksi biri çıkmış

azracım ya senin o bebek haftası varya nasıl yaptın onu bana da söylermisin bende yapayım

aaaaa kız yerleşme kanaması olmasın aaaaa kız hamilesin galiba sanırım kız bir iki bekle test yap adetine nekadar var canım heyecanlandım bak şimdi

adetindir canım ilaç kullandın ya vücutta değişiklik olabilir bencenormal bekle bakalım
doktor yazmadanda alınıyor bende aldım ama pek düzenli kullanamadım ecz. bana bir yan etkisi olmaz kullanabilirsin dedi sende ecz. danış istersen ben nettende araştırdım bir sorun olmaz diyorlar ama alırken ecz. sor

hmm sağol canım ecz. danışayım ben

bende 2 aydır kullanıyorum doktora sormadan başladım...test için sağlık ocağına gitmiştim gitmişken hekimine sordum folik asiti iyi yapmışsın dedi. gebelik düşündüğümüz anda almaya başlamak lazımmış. gebe kaldıktan sonra 3 ay kadar devam et sonra bırak dedi. bana bende içimden kendisine keşke bi hamile kalabilsem ahhhhh dedim :)))

evhancım 23 ünde olması gerekiyordu ama ilacı bırakınca erken gelir dye tahmin etmiştim ama hiç böyle başlamazdı bakalım akşama kadar bekleyeyiimm olmazsa şüphelenirim

Canım folik asiti al ve kullan bende dr sormadan aldım 10 kullandım sonra dr gidince bana ilk dediği folik asite başla oldu hııı bu arada ben hep diyorum allah kimseyi devlet has. kapısına düşüşünesın canım en iyisi iyice araştır ve öyle git dr bende özele gittim ama smear testinden başka bir test yapmadı bayram geçsinde bende başka bir dr gidicem bakım da şimdi dr araştırmami yapıyorum bir kaç seçenek var hakkımızda hayırlısı neyse o olsun camil

öyle canım hayırlısı.senle yaşıtız herhalde biz.çok dua ediyorum gerek kalmadan bu mübarek ayda oluverse diye,hepimize.tamam canım ben folik asiti alacam inşaallah karar verdim.kullanımı nasıl

sen ne kullanıyosun ? ben folık plus kullanıyorum gunde 2 tane alıyorum

öyle canım hayırlısı.senle yaşıtız herhalde biz.çok dua ediyorum gerek kalmadan bu mübarek ayda oluverse diye,hepimize.tamam canım ben folik asiti alacam inşaallah karar verdim.kullanımı nasıl

rayyan bende kullanıyorum eczanaye sormuştum folık plus gunde 3 dedi ama BEN 2 tane alıyorum gunde

Kaç doğumlusun ki sen canım? Folik asiti de benim aldığım günde bir tane kullanılandan ondan dolayı sabah kalkar kalkmaz içiyorum ama şimdi ramazan olduğu için sahura kalkınca içiyorum

ilk önce multibionta kullandım 33 tl fiyatı sürekli kullanacağımı göz önüne alarak bitince folic plus aldım bende günde 2 tane alıyorum. doktorum ismi farketmez yeterki folic asit olsun dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…