Deren senide ekledim inşallah listemiz sana hayırlı uğurlu gelir en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
demi yani bende onu düşünüyorum,canım sıkıntı da orda işte yabancı bi memlekettesin,doktorları buranın pek hoşuma gitmedi,şimdi konyada olacaktım hem devlette hem özelde ne doktorlar bilirim harika insanlar...işini iyi yapanlar..Ayy gıcık yaa sonuçta tahlil yaptırmak senin hakkın.Bir sorun yoksa için rahat bebek düşünürsün,sorun varsa şimdiden önlemini alırsın.Bu senin en doğal hakkın.Doktor var doktor var işte..Sıkma canını canım var böyleleri..Başka bir doktora gidersin.
ay canım ben seni çok iyi anlıyorum yeni evliyken bende hep devlete gidiyordum ve her seferinde kavga ediyordum
şimdi özeldeyim ve doktorum mükkemmel benim doktorum 1 yıl beklemeye gerek yok diyor 5-6 ay içinde olmazsa eşinle gel dedi
ha kızlar şey soracam bide size,bu folik asit i alsam ben eczaneden.dr falan yazmamışken,zararı olurmu.kullanayım mı sizce
bencede 6 ay olmuyorsa test yapmak zorunda ama herkes doktor olamıyor işte reyyyancım sen başka doktora git şansına aksi biri çıkmış
merhaba kızlar bişey soracağım size yhaa
bu sabah tuvalette peçeteye çok az kan geldi ben adet oldum zannettim ama sonrasında pede çok çok az bulaşmış ama adet kanı gibi değil çok koyu rengi
ve ilacı 2-3 gündür içmiyorum adeti bekliyordum ama normalde başlardı şimdiye kadar ve 25. gün bu gün kafam karıştı
sizce neden böyle oldu bir akıl verin lütfen
adetindir canım ilaç kullandın ya vücutta değişiklik olabilir bencenormal bekle bakalımmerhaba kızlar bişey soracağım size yhaa
bu sabah tuvalette peçeteye çok az kan geldi ben adet oldum zannettim ama sonrasında pede çok çok az bulaşmış ama adet kanı gibi değil çok koyu rengi
ve ilacı 2-3 gündür içmiyorum adeti bekliyordum ama normalde başlardı şimdiye kadar ve 25. gün bu gün kafam karıştı
sizce neden böyle oldu bir akıl verin lütfen
doktor yazmadanda alınıyor bende aldım ama pek düzenli kullanamadım ecz. bana bir yan etkisi olmaz kullanabilirsin dedi sende ecz. danış istersen ben nettende araştırdım bir sorun olmaz diyorlar ama alırken ecz. sor
doktor yazmadanda alınıyor bende aldım ama pek düzenli kullanamadım ecz. bana bir yan etkisi olmaz kullanabilirsin dedi sende ecz. danış istersen ben nettende araştırdım bir sorun olmaz diyorlar ama alırken ecz. sor
ha kızlar şey soracam bide size,bu folik asit i alsam ben eczaneden.dr falan yazmamışken,zararı olurmu.kullanayım mı sizce
Canım folik asiti al ve kullan bende dr sormadan aldım 10 kullandım sonra dr gidince bana ilk dediği folik asite başla oldu hııı bu arada ben hep diyorum allah kimseyi devlet has. kapısına düşüşünesın canım en iyisi iyice araştır ve öyle git dr bende özele gittim ama smear testinden başka bir test yapmadı bayram geçsinde bende başka bir dr gidicem bakım da şimdi dr araştırmami yapıyorum bir kaç seçenek var hakkımızda hayırlısı neyse o olsun camil
bende 2 aydır kullanıyorum doktora sormadan başladım...test için sağlık ocağına gitmiştim gitmişken hekimine sordum folik asiti iyi yapmışsın dedi. gebelik düşündüğümüz anda almaya başlamak lazımmış. gebe kaldıktan sonra 3 ay kadar devam et sonra bırak dedi. bana bende içimden kendisine keşke bi hamile kalabilsem ahhhhh dedim :)))
öyle canım hayırlısı.senle yaşıtız herhalde biz.çok dua ediyorum gerek kalmadan bu mübarek ayda oluverse diye,hepimize.tamam canım ben folik asiti alacam inşaallah karar verdim.kullanımı nasıl
öyle canım hayırlısı.senle yaşıtız herhalde biz.çok dua ediyorum gerek kalmadan bu mübarek ayda oluverse diye,hepimize.tamam canım ben folik asiti alacam inşaallah karar verdim.kullanımı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?