Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

öyle canım hayırlısı.senle yaşıtız herhalde biz.çok dua ediyorum gerek kalmadan bu mübarek ayda oluverse diye,hepimize.tamam canım ben folik asiti alacam inşaallah karar verdim.kullanımı nasıl

günde 1 tane alıyorsun canım akşam yatarken al istersen unutmassın fark etmiyor ama

bu sabah tuvalette peçeteye çok az kan geldi ben adet oldum zannettim ama sonrasında pede çok çok az bulaşmış ama adet kanı gibi değil çok koyu rengi
ve ilacı 2-3 gündür içmiyorum adeti bekliyordum ama normalde başlardı şimdiye kadar ve 25. gün bu gün kafam karıştı ebrarcımm sende akıl ver canım yhaaa

inş. esracım dün olmam gerekiyordu olmadım
ama bugün belim hafif hafif ağrıyo ayy olmam inş. kızlar dua edin bana ya

canım biliyorsun bende yasmin kullanıyordum ben bıraktıktan 6 gün sonra adet oluyordum herkeste değişik kimisi 3 gün sonra olur
bide komik bişey oldu yolda gelirken gebelik testi aldım,bayandı eczacı da :) ovulasyon testini sordum bilmiyormuş ne imiş o :)gülermisin ağlarmısın
senin bugün işlerin ters gidiyor canım belli bütün deliler seni bulmuş bugün

esracım bende plus ıcıyorum 2 tane eczacı 3 demişti ama ben 2 içiyorum

bu folic asitin kaç tane alınacağı birazda ilacın içindeki folik asit oranına bağlı ilk aldığım ilaçta folik asit oranı fazla olduğu için 1 tane alıyordum. folik plusta ise 2-3 tane alına bilir ama illa 3 olacak diye birşey yok.. bunun yanında folik asit içeren besinlerde yersek takviye olacaktır.. 34 yaşındayım ve biran önce anne olmak istiyorumm.. ne derlerse yapmaya çalışıyorum ve sürekli araştırıyorum..

arkadaşlar ben adet oldum sanırım açık kahverengi akıntım var bugün adet günüm yine olmadı bana rahim filmi yolu gözüktü offfff çoook kötüyüm.mafoldumben

ayy ceylinim inş. olmam
walla güzelim bilmiyorum ki ama d.k ilaçları çok etkiliyo bende kullanırken normalde 6-7 gün süren adetim ilaçtan sonra 3-4 güne düşmüştü ve çok az kanamam olurdu
canım akşama kadar bi bekle bakalım hele olmazsa çaresine bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…