öyle canım hayırlısı.senle yaşıtız herhalde biz.çok dua ediyorum gerek kalmadan bu mübarek ayda oluverse diye,hepimize.tamam canım ben folik asiti alacam inşaallah karar verdim.kullanımı nasıl
azracım ya senin o bebek haftası varya nasıl yaptın onu bana da söylermisin bende yapayım
EVHANCIM LİNKİNİ VEREYİM ORADAN ANLATIMLI ÇOK RAHAT YAPARSIN CNM
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (Gebelik takip çizelgesi nasıl yapılır...)
BİR HATA VAR ÖZEL MSJ ATAYIM CNM
kızlarrrrrrr nasılsınız ya benim belim çok ağrıyor yoksa adet mi olcam yamafoldumben
esracım bende plus ıcıyorum 2 tane eczacı 3 demişti ama ben 2 içiyorumKaç doğumlusun ki sen canım? Folik asiti de benim aldığım günde bir tane kullanılandan ondan dolayı sabah kalkar kalkmaz içiyorum ama şimdi ramazan olduğu için sahura kalkınca içiyorum
kızlarrrrrrr nasılsınız ya benim belim çok ağrıyor yoksa adet mi olcam yamafoldumben
canım biliyorsun bende yasmin kullanıyordum ben bıraktıktan 6 gün sonra adet oluyordum herkeste değişik kimisi 3 gün sonra olurmerhaba kızlar bişey soracağım size yhaa
bu sabah tuvalette peçeteye çok az kan geldi ben adet oldum zannettim ama sonrasında pede çok çok az bulaşmış ama adet kanı gibi değil çok koyu rengi
ve ilacı 2-3 gündür içmiyorum adeti bekliyordum ama normalde başlardı şimdiye kadar ve 25. gün bu gün kafam karıştı
sizce neden böyle oldu bir akıl verin lütfen
senin bugün işlerin ters gidiyor canım belli bütün deliler seni bulmuş bugünbide komik bişey oldu yolda gelirken gebelik testi aldım,bayandı eczacı da :) ovulasyon testini sordum bilmiyormuş ne imiş o :)gülermisin ağlarmısın
esracım bende plus ıcıyorum 2 tane eczacı 3 demişti ama ben 2 içiyorum
inş. esracım dün olmam gerekiyordu olmadım
ama bugün belim hafif hafif ağrıyo ayy olmam inş. kızlar dua edin bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?