Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım akşama kadar sökülmezse test yapsana sende belki de bebeğin seninledır

kepeklim inş. dediğin gibidir inş.
ayy sende de var mı hala sancı her an adet olacakmış gibi

evet var ebrarcım hatta adet gunumde daha şiddetliydi ..ama şimdi kasıklarıma indi yavas yavas.sanki az sonra adet boşalacakmıs gibi hafif şişlik ve rahatsızlık oluyor.merak etmee.bende cok endişelenmiştim ondan ama bak sonu güzel oldu şükür.İnşallah send emoralini yüksek tuut..olumunekankayizsmile

esracım adet canım yhaa doğum kontrol ilacı kullandım yha ondan olsa gerek benim bebiş için pek ümidim yok tatlım valla kısmet tabiki canımm

ayy inş.kepeklim inş.
yarın da işe gelir gelmez bi kan verim bakalım içim rahatlasın
canlarımmmmmm dualarınıza çok ihtiyacım var

kızlar beeenn geeelldiiimmmmm ya bugün herşey ters gidiyor sanki bana herbir şey dokunuyor oruçtan mı bilmem ama biri bana dokunsa ağlicam çok moralim bozuuuukkk sizden ne haber nasılsınız var mı hamiş haberi evhandan beri

ceylinim ümidin yok ama olursa da müthiş bi sürpriz olur walla
neyse hele sen bi akşama kadar bekle bakalım canım

kıslar bende niyetliyken kanı görürsen orucunu bozman gerek diye biliyorumm ve ben o yüzden kanı görür görmez bozmak zorunda kaldımm

evet ebrarcım olursada süpriz olur canımm vallaa beklenmedik anda her zaman beklenen yolcumuz gelir
ayyy benden önce senin olur inş canım yaın hayırlı haberlerini bekliyorum

Selam kızlar nasılsınız?

inş.ceylinim bende sabırsızlıkla bekliyorum yarını
hepimizin tez zamanda olur inş. hayırlısıyla

hoşgeldin eflalim nasılsın canım bebiş nasıl bakalım

Hamdolsun ceylincim bir uğruyayım dedim yeni haberler vardır belki diye,çok uykum var birazdan kalkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…