ayy canım hadi hayırlısııı canım benimmm yha hayırlı haberlerini alırız için
Bişey Yapma Kuzum Çalışmaya Devam Et Bu Ay Olmazsa Birdahaki Ay Mutlaka Tutacaktır Sonuçta 40 Yaşında Anne Olan İnsanlarda Var guclubacismile
Hem Ben Böyle Düşünüyorum Ama Bakalım Rabbim Ol Diyecekmi boshayallersmile
Belki Benimde Olmayacak Belki Tedavi Gerektirecek Durumlar Çıkacak
Bilemeyiz Ne Olacağını Üzme Kendini Sen Olgun Bi Anne Olacaksın Ne Güzel İşte :1hug:
Bu Arada Advanced Woman Calendar Diye Bi Takvim Var
Gebelik Hesaplayıcı Ben Çok Seviyorum Bana Herşeyi Gösteriyor Mesela
Programa Göre 18.19.20.21 Kız Bebek İçin Uygun Bir Dönem
22. Yumurtlama
23.24.25.26 Erkek Çocuğu İçin Uygun Bir Dönem
Yani Bu 9 Gün Gebe Kalma İhtimalim % 90 Tabi Herhangi Bir Sorun Yoksa
Seninde İndirip Kullanmanı Tavsiye Ederim opuyorumnanaktan
Aleyküm Selam Hoşgeldinn opuyorumnanaktan
Dilerim Bu Yeni Gün Sana Gönlündeki Tüm Güzellikleri Verir :Saruboceq:
kelin ilacıı olsa kendi başına sürermiş canımm bende sana yorduruyorumm biliyon ben o konuda özürlüyüm canım
ayyy hadi inşş ayy ben bu aralar teyze olma haberini çok alıyorum hadi hayırlı haberlerini bekliyorum gülümmm
göğüslerin evt 3-5 gündür şişti ve acıyo arada sızlıyo uclarına kolum değsin anicen çok acıyo. idrarım akşam test ettim çoook koyu sarı. bide su çok içiyom sık vc gitmeme rağmen rengi baya koyuydu. içinde beyz peke gibi bişiler vardı.
saolun yorumlarınıza ben biliyom anlamınıda ilk yoranların dediği çıkarmış ondan size yorum yaptırdım.
cnm benimm ben umutlu değilim ama allahın hikmetinden sual olunmaz. mucize olur herhalde hamileysem. bende hamileymişim gibi umut yok. nasip. akşam kasıklarıma batarlar girdi bugün de ağrım var belkide adet olcam. olsamda üzülmem hemen ilaça başlıycamdan üzülmem.
canım hemen indirdim programı evet güzel eylülün 6sına kadar umut yok ne yapalım bu ayda gitti demekki.. kısmet artık eylüle kaldık....
günaydın kızlar naber
ebrarcığım üzülme ya inşallah bidahaki ay çoook güzel haberlerini alırız sen takma okadar ya stres yapma kendine
Gül canım o ne biçim devlet hastanesiymiş öyle test yapmamışlar öyle saçmalıkmı olur bahaneleri neymiş sana neden yapmadıklarını söyledilermi vallah ben olayım baş hekime şikayet ederdim bildiğim kadarıyla mecburlar yapmaya
Sen O Programa Geçmişteki Adet Tarihlerinide Gir
Aklında Kaldığı Kadarı ile
Ayrıca Ona Bağlı Kalma Onun Gebelik Yüksek Dediği Günlerde Daha SIK İlişkiye Gir
Rabbim OL Derse Olur Unutma Umudunuda Yitirme opuyorumnanaktan
canım dediğini yaptım geçmiş ayları net bildiğim için işaretledim.. dün enson gebe kalma şansım yüksek günmüş ve değerlendirmiştik.. canım ya umutlandım bak şimdi.. inşallah yanıltmaz ve bende mutlu haberi alırımm...... deren varya nasıl moralimi yükselttin allah razı olsun. umarım ikimizde enkısa zamanda anneliği tadarız.. trabzonda kimsem yok istanbuldan gelin geldim. iyiki bu siteyi keşfetmişim.. rahatlıyorum sayenizde...
kızlar benimde günüm 2 gün geçti dün idrarıma baktım koyu degildi ama içinde birşeyler vardı dibe çöktü sizce bu bir belirtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?