Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülcüm adet oldum dün akşam

yok afr yok maalesef canım dün akşam doktor ultrasonla baktı adete benziyor dedi
gebelik olsaydı görürdü

canım hemen indirdim programı evet güzel eylülün 6sına kadar umut yok ne yapalım bu ayda gitti demekki.. kısmet artık eylüle kaldık....

kelin ilacıı olsa kendi başına sürermiş canımm bende sana yorduruyorumm biliyon ben o konuda özürlüyüm canım

ayyy hadi inşş ayy ben bu aralar teyze olma haberini çok alıyorum hadi hayırlı haberlerini bekliyorum gülümmm

gülüm bence benim dediğim gibi olmuştur senin yasağın kalkması yumurtlama dönemine denk geldi ya kesin tutmuştur canım inş. hamilesindir :Saruboceq:

cnm benimm ben umutlu değilim ama allahın hikmetinden sual olunmaz. mucize olur herhalde hamileysem. bende hamileymişim gibi umut yok. nasip. akşam kasıklarıma batarlar girdi bugün de ağrım var belkide adet olcam. olsamda üzülmem hemen ilaça başlıycamdan üzülmem.

Canım belirtiler aynı göğüslerim çok şişmişti ve acıyordu birde akıntı varmış gibi bir his vardı bende hep normalde olmazdı,rüyanda güzelmiş zaten canım balık iyidir yavrun geliyor inşaallah Rabbim hayra çıkarsın.

tatlımmm inşallah alırız seninde hayırlı haberlerini. :Saruboceq:

günaydın kızlar naber
ebrarcığım üzülme ya inşallah bidahaki ay çoook güzel haberlerini alırız sen takma okadar ya stres yapma kendine
Gül canım o ne biçim devlet hastanesiymiş öyle test yapmamışlar öyle saçmalıkmı olur bahaneleri neymiş sana neden yapmadıklarını söyledilermi vallah ben olayım baş hekime şikayet ederdim bildiğim kadarıyla mecburlar yapmaya

hayırlısı canlarım nasipde varsa olur. neyse ben çıkıyom işlerim var hepinizden allah razı olsun öpüyorummmmm. ebrarcım üzülme inşallah öbür aya allah nasip eder. bundada vardır bir hayr.

canım hemen indirdim programı evet güzel eylülün 6sına kadar umut yok ne yapalım bu ayda gitti demekki.. kısmet artık eylüle kaldık....

Sen O Programa Geçmişteki Adet Tarihlerinide Gir
Aklında Kaldığı Kadarı ile
Ayrıca Ona Bağlı Kalma Onun Gebelik Yüksek Dediği Günlerde Daha SIK İlişkiye Gir
Rabbim OL Derse Olur Unutma Umudunuda Yitirme opuyorumnanaktan

Birde Şu Linke Bak
Otomatik GEBELİK HESAPLAMA YUMURTLAMA TARİHİ HESAPLAMA

Günaydın canım.

ben regl olcakmışım gibi kızlar ya kasıklarım sancıyo belim de göğüsler şişti akıntım var inşallah olmam 2 gün kaldı günüme

kızlar benimde günüm 2 gün geçti dün idrarıma baktım koyu degildi ama içinde birşeyler vardı dibe çöktü sizce bu bir belirtimi

kızlar benimde günüm 2 gün geçti dün idrarıma baktım koyu degildi ama içinde birşeyler vardı dibe çöktü sizce bu bir belirtimi

ya aslında bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor afrcim.benim göğüslerimde agrı yok mesela idrarımda gayet şeffaf ve sarı.sen adetin gecti madem idrar testi yapsana neden bekliyorsun aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…