Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Test almak için zamanım olmadı dün annemlere gittim bugünde kayınvalideme gidecegim ordada ecz. Yok artık yarın alacagım nasip olursa

işteeee kepeklii özüne döndüüü zemuszemus
Herkese benden teeestt aklinialirimsmile
kimse beklemesin günü gelen hemen yapsın diye kaydirigubbakcemile3

Kızlar parmak yöntemi bence güvenilir çünkü hamile olan arkadaşlarda tuttu regli olanlarda da.

Arkadaşlar gerçekten herkesin belirtisi aynı olmuyor tamam genel belirtiler var ama her insan bir değil ki, ben şu an hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum göğüs uçlarımda acı kaldı sadece birde bulantım olmuyor diye endişeleniyordum 6. haftadan sonra başlıyormuş rahatladım bende ultrasonda görsem rahatlıycam hem hamile olduğumada inanırım o zaman.

evet eflalim tuttu valla canımmm benimm bak bende sert bişey vardı bak adet oldum
sende de tam tersi yaneeee kıslar valla parmaklama yöntemini yapın yhaa

Ya yapacagım ama almaya fırsatım olmadı kiii servisle gidecegim kayınvalideme orda ecz. De yok zatenn üfff.

nasıl yapılıyo bu tatlım parmak yöntemi merak ettim :uhm:

Canım elini yıkıyorsun orta parmağını vajinana sokuyorsun eğer eline sert bişey gelirse regli olacaksın yok yumuşak olursa hamilesin,sert şey rahim oluyor regli olacağımız zaman rahim aşağı iner o yüzden cinsel ilişki dinimizce zaten haram da sağlığa zararlı regliyken,hamilelikte de rahim yukarı çekilir.

hemen denemem lazımmmmmmm

Evet ceylin ya tutması normal aslında sonuçta önceden ultrason mu vardı ebeler böyle bakıyormuş.

Kepekli canım sen oruç tutuyormusun?

Sanada günaydın figencim herkese günaydın kızlar yaaa sabah 9 da uyandım neti açtım siteye giremeden uyuya kalmışım yeni geldim hııı bu arada bu parmak yöntemini bende dün denedim ama elime birşey değmedi demekki regl bittikten sonraki günlerde de rahim yukarda oluyormuş

uykucu esra iyi dinlenebildin mi bari
dscopur sıkma canını her şeyn hayırlısı parmağının ucuna mı değdi canımmm sert bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…