Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhancım ağrım var diye yazmışsın canım hamilelikte her ay kasık ve bel ağrısı oluyor regl günün yaklaştıkça ama ilk 3 ay çok önemli bol bol dinlen canım hiçbirşeyi takma. Herşeyi duyma görme. Unutma şu anda bebişin çok önemli..

Face deki özlem senmisin canım

ayyyevet ya panikledim birden ondan yani ara ara çok ağrıyo belim ve kasıklarım sonra geçiyo adetime 2 gün var ondan herhalde çok saol canım ya bilgilerin için içimi rahatlattın

ordmısınız kızlar kasıklarımda ağrı var özellikle sağ tarafımda napıcamı bilemiyorum...

burdayım canım hayırdır ne oldu

bilmiyorum sebebini bilmediğim bir ağrı var bugün eğilip doğrulamıyorum bile acaba yumurtlama günleri olabilirmi bilemiyorum zaten bu ayda olmazsa iyi bir dk gidicem

Benimde bulantım geçmedi hala ne yesem içim bulanıyor. Ayıptır söylemesi nohut haşladım bugün varya kokusu mahvetti beni...

bilmiyorum sebebini bilmediğim bir ağrı var bugün eğilip doğrulamıyorum bile acaba yumurtlama günleri olabilirmi bilemiyorum zaten bu ayda olmazsa iyi bir dk gidicem

olabilir canım ya yumurtlama dönemindemisin sen şimdi inşallah tutar tatlım ya sıkma canını yat dinlen bence

Benimde bulantım geçmedi hala ne yesem içim bulanıyor. Ayıptır söylemesi nohut haşladım bugün varya kokusu mahvetti beni...

haydahhhhhhhhhhh kız ne oluyo sana böyle sen hastalanmamıştın senin 29 ağustos muydu yoksa

evhancım ben hastalanmadım benim 29 ağustos ama 27 si gibi falan test yaptırıcam....Kızzzz hamilemiyimmmm yoksaa:CüvCüv:

evhancım ben hastalanmadım benim 29 ağustos ama 27 si gibi falan test yaptırıcam....Kızzzz hamilemiyimmmm yoksaa:CüvCüv:

ayyyyyy az kalmış canım ya 1 hafta kalmış nedeyse hadi bakalım kuzum inşallah hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dua ettim bak

listeyi kim düzenliyodu değişmemiş çoktandır bende pek giremiyorum gerçi

canım listeyi mehtap düzenliyo şekerim

kızlar hadi bakalım sıra sizde bu mübarek günlerde güzel haberlerinizi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…