Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sağol canım iyki varsın dualarını eksik etme.çünkü hamilelerin duaları kabul olurmuş.

ediyorum canım hepiniz için ediyorum rabbim isteyen herkese versin diyorum ee sen neler yapıyon benim kociş yok gene işte bende kavak yellerine bakıyom

:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:

:Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq: :lepi:

ben 6 sene biticek benim 5 yaşında bir kızım var ikinciyi istiyoruz ama henüz yok

Allah bağışlasın canım. Ben 3 yıllık evliyim. 6 ay önce 6,5 aylık hamileyken erken doğumla bebeğimi kaybettim. Bu yüzden Allahıma hergün dua ediyorum hayırlısı ile tez zamanda hamile kalıp bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım diye.:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım bizimde bazı sorunlar var o yüzden ben korkuyorum olmuycak diye benim eşim tek çocuk kaynanamın olmamış bir daha tek yumurta kısırlığı sanırım. eşimde askerdeyken küçük bir operasyon geçirmişti kızımız bile mucizeydi bize, benim annemde benden sonra 7 yıl korunmadığını fakat hamile kalmadığını söylüyo o yüzden bu kadar sorun varken ben de korkuyorum kızımın tek kalmasını istemiyorum...

Canım Herşeyin Hayırlısı

kizlar merhaba ben uzun zamandir girmedim aslinda bile bile girmedim gecen ay cok umutlandim ve hastalandim bua yda hic umidim yok inanin cok rhat boyle yoksa her ay bekle bekle inanin kafayi yiyecekdimm bu ay ne yumurtlama ne o tarihde beraberlik neticede cok rahatim nasil olsa olmuyoo

canım ümidini kesme canım ne kadar zamandır bebiş için uğraşıyorsunuz.

canım ya niye hemen pes edip havluyu erken atıyosun bence hep bi ümidin olsun ümit hayatta ki herşey bunu unutma

evhan ya göbişimde kahverengi çizgi var dedin ya üstüne de hamileyim dedin benim iyice kfaam karştı cnm ya bendede var o çizgiden eylülün 3ünde kadar nasıl beklicem zman geçmek bilimo ya...

evhan ya göbişimde kahverengi çizgi var dedin ya üstüne de hamileyim dedin benim iyice kfaam karştı cnm ya bendede var o çizgiden eylülün 3ünde kadar nasıl beklicem zman geçmek bilimo ya...

canım benim adetten hemen hemen 10 gün önce belirdi göbeğimden aşağıya doğru kahverengi dikey çizgi hadi bakalım canım ya inşallah seninde benimki gibi olurda hamiş haberini alırız seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…