Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım benim adetten hemen hemen 10 gün önce belirdi göbeğimden aşağıya doğru kahverengi dikey çizgi hadi bakalım canım ya inşallah seninde benimki gibi olurda hamiş haberini alırız seninde

yok ya ozman bende doğuştan var heralde cnm bukadar erken çıkması mümkün dil neyse cnm hayırlısı olmazsa başka bahara artıkkkkk....:umursamaz:

ediyorum canım etmem mi hiç aşk olsun rabbim bu mübaerek ramazını yüzü gözü hürmetine hakkınızda hayırlısını versin bi bebiş versin

ediyorum canım etmem mi hiç aşk olsun rabbim bu mübaerek ramazını yüzü gözü hürmetine hakkınızda hayırlısını versin bi bebiş versin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evhan nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik daha çok yeni gerçi bişey anlamıyorsundur umarım mide bulantıların çok fazla olmaz
ben çok fenlardayım mide bulantılarından

kıslar yhaa normalde bu gün reglimin 3 günü dün çok az geldi ve bu günde kesildi ne oldu anlayamadımm neden olmuş olabilir acaba

günaydın ceylinin napıyon nasılsın gülüm
canım bu d.k ilacı sana iyi gelmedi sanırım bence sen bi doktorunla görüş değiştirir belki

nasıl olsun canımm bayram sonrası memlekete gideceğim o zaman dr uma söyleyeceğim burdaki dr güvenemedim o zaman tekrar adam akıllı muayene olurum
kıss belkide yerleşme kanaması olabilir mi ki çünkü ilacı unuttuğum zaman ilişkiden sonra aklıma gelince içiyordum çünkü dünde gelmedi fazla bu günde kesildi aklıma geliyor acaba diyorum bazen
ay sonuna belki test yaparım yapmış olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…