Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylincim bende ebrara katılıyorum bazı bunyeye d.k hapı hiç yaramıyor ben ıkı hafta kullanmıstı ılk evlendıgımde tum dengem şaşmıştı..sen bi doktorunla gorus bencee..
ebrarcan sen nasılsın.dun doktorun ne dedi tahlıllerı gorunce..

ceylinim walla bi test yap istersen için rahat etsin
bu arada dün akşamüzeri doktorum aradı beni prolaktinim yükselmiş bu ay o yüzden olmamış başka bi sorun da yokmuş çok şükür onun için ilaç başlıcam bugün dua edin bana yaa inş. en kısa zamanda düzelir

inş canım benim en kısa zamanda düzelir hamiş kalırsın
canım ay sonuna doğru yaparımm şimdi çok erken yanii acele etmeyeceğimmm

ayy canım benim tabi heyecanlanır insan ama hiç tedirgin olma inş. hiçbir sorun olmadan bebişini kucağına alırsın canım benim
prolaktinin yükselmesinin bi çok sebebi varmış ama gebeliğe engel işte şimdi onu düşürmeye çalışıcaz

günaydın cnlarım. hoşbulduk. nasılsınız. neb iyimm klomene başladım akşam adet olmadan nasıl büyücek yumoşlar hala anlamış değilim. nasipse çarşamba gştcem kntrole. inşş çatlatma verir.
ebrarcım prolaktin yüksekmiş cnm tedavisini ol cnm o gebeliğe engel oluyo. ablamdada var. kepekli sen nasılsın nasıl hamillik belirti varmıhiç
ceylinim içtiğin ilaç kesiyo reglini. içme bence.

evhan kullanıcısından alıntı

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF

EVHAN----------------------------25 ----------------------------------1
EFNANİM---------------------1300-----------------------9
KMEHTAP------------------- ---------------------------------------
MASUM PİSİ---------------------------- ---------------------------------
MELİSAX----------------- 25------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------- -----------------------------------5
REYANN--------------- -------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA------------------------------- --------------------------------- 1
GNL06----------------------------------- -------------------------------------
MAYAAAA----------------------------100----------------------------
DÖZTÜRK-----------------------------------------------------
CANDAS------------------------------------------115
GÜL78----------------------------------------3
TOPLAM-------------------------------1718--------------------------------------19

KIZLARR BİRAZ DAHA GAYRET EDELİM YAAA LİÜFENN DUALARIMIZ YARIMM KALMASINN

kızlar o efnanın duası yarım kaldı dediğimiz bu muu..
yasinle salatı tefriciye mi okunacak..

kızlar ben arapça bilmiyorum ama SALATI TEFRİCİYE yi okusam sadece olurmu onu eklersiniz

inşallah güülüm biran once gözük doktorunada ..hayırlısıyla bir adet olsaydın inşallah..Allah gonlune gore versin inşallah.

valla canım belirti yok gibi sanki biraz midem hassas cok yemek yiyemiyorum.ama sanırım oda oructan oluyor.daha hiç kimseye soylemedik.eşimle kıvranıyoruz.hayırlısıyla doktora gidip guzel haberler alırsak rahatlıcaz.

canım içmeyeceğim memlekete gidince dr uma gideceğimm canımm ama bu ay şüpheliyim yani olabilir belki az öncede dediğim gibi ilacı bazen ilişkiden sonra içtim o yüzden aklımda soru işareti var bakalım ay sonuna test yapmayı düşünüyorumm

afr hosgeldin canıım.eger bu dogru listeyse olur tabii.Allah kabul etsiin.

dscopur nassııın.nasıldı aksam esin nasıldı haberı alınca ne yaptı

ewet gülüm doktorum da aynı gebeliğe engel olduğunu söyledi peki ablanın düzeldimi canım

afr rodinia dscopur hoşgeldiniz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…