Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın afr

kepeklim benide yasini şerife ekle canım adetim bitti nasıl olsa en kısa zamanda başlarım canımmm

hoşbulduk kızlar kepekli tatlım eşim çoştu vallahi yürüme ayakta gezme yat dinlen yemek ye sigara içme kola içme işkenceye başladı bile pzt doktoruma gidicem bende yarın bi tahlil daha yaptırıym

ewet gülüm doktorum da aynı gebeliğe engel olduğunu söyledi peki ablanın düzeldimi canım
hoşgeldiniz bayanlar. cnm ablam yıllardır hasta.bi düşüyo yine yükseliyo kilo almaya sebep oluyo bu yükseklik. tüp bebek olcak onların. geçen gördüm bayaaaa kilo vermiş prolaktinim düştü ondan dedi.ilaç kullanıyo cnm devamlı. ama inşallah senin düşer konuşursam bir ara soruvereyim cnm ne ilaç kullanıyo. izmirde iyi bir hast. de tedavi görüyo. sende aynı şey olcak değil cnm belki hemen düşer senin

inşş pazar günü bende okurum ekleriz. akşamları okim diyorum sık sık elektrik kesiliyo eşimde olmayınca korkuyom yerimden kıpırdamaya.

ceylin tatlım ne kadardır kullanıyorsun dk haplarını ilişkiden sonra içmen bişey değiştirmez ki

canım benimmm korkma şekerimmm
kıslarr yhaa sağ kasığım çok ağrıyor yhaa az önce bir yazı okudum bayanın biri normal adet olur gibi yerleşme kanaması olmuş
dün gece bacaklarımda da çekilmeler olmuştu kafam karıştı yani

dscopur canım ilk ayımdı dk hapında arada unuttuğum oldu

gülüm aceleci davranmak istemiyorum canım yhaa geçen seferde sonuç hüsrandı

ceylinnnn ya gidip bi test yapsana eger bebiş varsa sende sevin bizde sevinelim yoksa da en azından içinde şüphe kalmaz

ebrarcım kimse yokki ofise bırakıp çıkamam ve lojmanda izinli arkadaşlar var benim için iyi olmaz canım

cnm adet oldun bitti bunun acelesi dye bişi yok. adet olmasan hadi erken yaptın derdik. ama çıkar artık çıkmasada yoktur.

işden çıkıp bide spora muı gidiyon helal sana cnm ben eve pestilim çıkmış şekilde varıyom.işyeri yoruyo bida eve giderken hergün yürüyom yarım saat sürüyo. cnm spor salonunamı gidiyon yoksa kendinmi yapıyon

ebrarım hayırlısı olsun ne diyeyimm inş gönlümden geçen olur hamiş olurumm

gülüm spor salonuna gitmiyorum burda parklarda belediyenin koyduğu aletler var onda yapıyorumm yarım saat 1 saat kalıyorumm inan spor yapmadan önce eve bende yorgun vaziyette geçip iş yapasım gelmiyorudu ama şimdi çok rahatım enerji geliyor valla

kıslarrr bişey söyleyecem nette yaptığım hesaplamaya göre 12 ağustosda rahim içine ekildi diyor yanii ben 18 inde hastalandım bu yerleşme kanamsı olabilir mi ? eğer değilse test yapmama gerek yok o yüzden soruyorummm ve de boş yere ümitlenmeme

siz cevapp yazarken bende parmaklama yöntemini tekrar uygulayayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…