afr canım sen hala adet olmadın mı olmadıysan artık test yapsana canım ya
hala olmadım canım ya bugün akşam test alıp yarın sabah yapacagım inş. pazartesi günü sonucu size söylerim inş. yeni haftanın ilk hamile haberini veririm size
hala olmadım canım ya bugün akşam test alıp yarın sabah yapacagım inş. pazartesi günü sonucu size söylerim inş. yeni haftanın ilk hamile haberini veririm size
Günaydın KK'Nın Melek Hatunları opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah seni parmaklama yönt. uygulamaya gitti... kıs bende yanıldı o yöntemm gitme gell. valla ne diymki bazen düşündüğümüz gibi çıkmıyo bende bile yanıldık. inşallah vardrı. cnm en garanti test yapman.
gittim ama geri geldimmm yaptım ama yumuşaktı ama sonrasında kan geldi kıslar ümitlenmeye gerek yok ben adet olmuşumm nerden çıkardım yerleşme kanamasını yhaaa işte bahane arıyormuşum valla hamiş olmak için başka baharda inşşş darısı sizleree
afr cim hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm
dscopurcum canım adetim düzene girmesi için kullanıyorum ve biz eşim aralıkta askere gidecek o gelene kadar ertelemiştik ama içim gidiyor bebişlere ve hamişlere o yüzden ümitleniveriyorum işte
kızlar bana dua edin yarın güzel haber almak istiyorum dün akşam kayınvaliden eşime isterseniz bir jinekoloka gidin olmassa dedi bende neden gidecekmişim benim bir sorunum yok allaha şükür dedim sinir oldum bütün moralim alt üst oldu sanki ben sorunluyumda çocugum olmuyor sinirden aglayasım geldii allahım inş. şu mübarek ayda benimde anne olmamı nasip eder
kızlar bana dua edin yarın güzel haber almak istiyorum dün akşam kayınvaliden eşime isterseniz bir jinekoloka gidin olmassa dedi bende neden gidecekmişim benim bir sorunum yok allaha şükür dedim sinir oldum bütün moralim alt üst oldu sanki ben sorunluyumda çocugum olmuyor sinirden aglayasım geldii allahım inş. şu mübarek ayda benimde anne olmamı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?