Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ama gülcüğüm çocuk değillerki biliyorlar doktora gitmeleri gerekip gerekmediğini neden söyleme ihtiyacı duruyoki. sanırım bende tam bir kayınvalide düşmanıyım kötükedihüso

ayy kıslar öyle düşünmeyin kadın sağlığı için söylemiş sonuçta neden altında kötü neden arıyorsunuz gülün dediği gibi biz bişeyimiz yok diyoruz ama neler çıkıyor inş bişeycikler yoktur ama yinede görünmekte fayda var

ama biz daha 6 aydır deniyoruz ve günleri pek takip edemiyorduk kötü birşey söylemese de onun söylemesi belkide sinir etti beni.Ben gidelim desemde eşim pek oralı olmuyor sen git diyo ben daha önce hiç gitmedim alttan muayene etmesinden çekiniyorum bu ayda hamile degilsem gidecegim artık.

kayınvalide düşmanı olduğunuzdan olaya kötü bakıyonuz. bizler annelerimizin gözünde hala çocuğuz. teknoloji ilerledi erken teşhis herzaman iyi. kadın bunu düşünüp demiştir. vakit kaybetmeyin gidin bakının diye. kötü bişi yok ılımlı düşünmeye çalışın öyle olunca daha iyi geçinirsiniz kaynanalarınızla.

şimdiye kadar kayınvalide düşmanı degidim ama bir kaç aydır öyle oldum ne olursa oğlu haklı ben hep yanlı bilir oldum önceden hiç karışmazdı iyi anlaşırdık ama bu aralar nedense değişti aman kızlar kendi sorunlarımla kafanıza ağrıtmayayım

senin söylemenle eşin oralı olmuyosa belki annesinin demesi etkili olur utanırda gider doktora. bazen işe yarar büyüklerin karışması. alttan muayenede ne var artık çook doğal oldu cnm. doktorlar işini yapıyo. çekinme ben artıl yalama oldum gide gide. en son gittiğimde hem alttan usg ayrı hoca yaptı rahim filmi 2 erkek asistan yaptı bide hoca alttan muayene.. eşim dışarda gülüyo bana yalama oldu iyce diye.ohaoldumsmile

bendede sıkıntı yok pek samimi değiliz ayda bir filan uğruyoruz ben hiç yakın olamadım kayınvalidemle sevemedim hiç ağzıyla kuş tutsa gözüm görmüyor yani umurumdada değil pek

kızlarr hakkaten gül ve ceyline katılıyorum bu lafı annemiz söylese o kadar sinir olmayız dimi ama kaynana söyleyince...

kıslar çamaşırım var serip geliyorum hemen 10 dk ya burdayımmm

kıslar güle katılıyorumm ılımlı düşünün o zaman daha iyi anlaşırsnızzz

ohh kızlar masam cok fena karısmıstı bi temizlik harekatına giriştim.inşallah bugun işlerimide temizlerim haftaya daha temiz baslarımm.
hosgeldiim efnancım.
eflalın dua lıstesını buldumda sanırım salatı tefrıcıye ve yasin dimii.yanlıs lısteye bakmamısım.
okuyan bana adetlerı haber ederse listeyi ben güncellerim.

Kızlar hamile kalmakla bitmiyormuş ilre hamile kalamıyorum diye üzülüyordum ama şimdi eşimin ilgisizliğne üzülüyorum,doktora gitmek istiyorum oralı değil hastanede ilgilenmiyor kadın ama anlamıyor eğer bu sorumsuzluğu yüzünden bebeğime bişey olursa asla affetmiycem eşimi.

günaydınn yeni anne adayımız. nasıl bulantılar devammı cnm.

Günaydın canım,benim bulantım yok ki hamile olduğumu hissettirecek ne bir belirtim ne bir kocam var ;Bugün oruca yeniden başladım ama sahura kalkamadım uykum çok derinmiş ben dayanırımda olan eşime oldu aslında iyi bir ceza oldu ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…