cnm kadın kötü bişi söylememişkii. sen gittinmi hiç doktora. bak hiçbisorunumuz yok diyoz öyle sanıyoz ama altında neler yatıyo bilemessinki. en yakın örnek ebrar var prolaktin yüksek çıktı. ben varım bişi yok diyodum perde varmış. üzülme herşey allahdan ama seni kötübiyere gitmeni istememişki kadın gidin görünün demiş. yönlendirmiş sizi.
cnm kadın kötü bişi söylememişkii. sen gittinmi hiç doktora. bak hiçbisorunumuz yok diyoz öyle sanıyoz ama altında neler yatıyo bilemessinki. en yakın örnek ebrar var prolaktin yüksek çıktı. ben varım bişi yok diyodum perde varmış. üzülme herşey allahdan ama seni kötübiyere gitmeni istememişki kadın gidin görünün demiş. yönlendirmiş sizi.
ama biz daha 6 aydır deniyoruz ve günleri pek takip edemiyorduk kötü birşey söylemese de onun söylemesi belkide sinir etti beni.Ben gidelim desemde eşim pek oralı olmuyor sen git diyo ben daha önce hiç gitmedim alttan muayene etmesinden çekiniyorum bu ayda hamile degilsem gidecegim artık.
bendede sıkıntı yok pek samimi değiliz ayda bir filan uğruyoruz ben hiç yakın olamadım kayınvalidemle sevemedim hiç ağzıyla kuş tutsa gözüm görmüyor yani umurumdada değil pek
Günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
kaç yaşındasın sen cnm
günaydınn yeni anne adayımız. nasıl bulantılar devammı cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?