Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

böyle düşünüpte kendini üzme be eflal..erkeklerde hamilelik haberi farklı tepkilere yol acıyor.belkı hala alısamamıstır.belkı inanamıyordur hala...sen bunları aklına getırıp kendınıde bebegınıde uzme sakın.iyi düşün iyi olsun kuzucum.

günaydın eflalcim üzme kendini eşin alışamamıştır babalık moduna zaman tanı birazz düzelir herşey zamanla canımmm

Günaydın ebrar,kepeklim umrumda değil artık hamile olan benim o değil boşver ya neyse bende onu umursamıyorum artık.

Doğrudur ceylincim ne diyeyim farklı düşünsem ne olacak ki değiştiremem adamı bazı erkekler böyle umursamaz eniştelerimden biride öyleydi hiç ilgilenmezdi ablamla ama o çocuk istemediği için öyle yapardı benimkine ne oluyorsa hem istiyor hem umursamıyor.

Kızlar ben çıkayım sağolun desteğiniz için akşamın yemeğini hazırlıyım malum bugün orucum akşama halsizleşmeden yapıyım hoşçakalın

Günaydın ebrar,kepeklim umrumda değil artık hamile olan benim o değil boşver ya neyse bende onu umursamıyorum artık.

konusmuyor mu seninle hic bebek konusunda ..sıkıntını anlatsan biraz ılgıye ihityacın oldugunu soylesen caresı olmaz mı sence..haa tabı bunu esının soylemeden bılmesı lazım ama işte erkekler bazen ınce ayrıntıları kacırıyorlar.

kızlar bende dscopur gibi dusuncelerdeyim.acaba doktora gitmeden bi kan testi daha yaptırıp ne kadar yukseldığını göstermeye gerek varmıdır ki.

ya canım şimdi aradım doktorumun asistanı ultrasonda görünmezse tekrar tahlil yaptırman gerekir dedi ben önden yaptırıym diyorum hemde meraktayım yükseldimi acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…