Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet değerlere bakmak için 2. tahlili yaptırmak lazım bencede yaptıralım arkadaşım ben bugün yaptırıcam pzt gidicem doktora

Kızlar şimdi hastaneden tahlil getirttim sonuç malesef hüsran negatif çok moralim bozuldu peki hamile degilsem neden hasta olmadım hala

Hanımlar Acaba Yumurtlama Döneminde Sol Kasıkta Sürekli Batma Şeklinde Ağrı Olurmu
Yürümemi Bile Engelliyo Yaa bilmiyorumkismile

afr canım üzülme lütfen yaa doktora görünsen neden gecikmiş diye daha önce gecikmen oluyormuydu peki ya bak benimde gecikti ama bende hamile deilim prolaktinim yükselmiş o geciktirmiş ve gebeliğe engel olmuş bende çok ümitlenmiştim bu ay ama kısmet olmadı

ewet deren yumurtlama ve çatlama döneminde kasıklarda ağrı oluyor hatta çatlama döneminde ilişki sırasında daha fazla oluyor ağrı

geçen ayda olmuştu ama haftaya doktora çıkacagım olmassa neden düzenli olmuyor diye direk kadın dogum doktoruna mı çıkacagım pekte bilmiyorum ama

ewet deren yumurtlama ve çatlama döneminde kasıklarda ağrı oluyor hatta çatlama döneminde ilişki sırasında daha fazla oluyor ağrı

Çok Şükür Yaa Korktum Bir An Apandisit Sandım bilmiyorumkismile
Ben Kızken Hiç Böyle Ağrılarım Olmuyordu Hiç Bilmezdim Bile Yumurtlama Dönemini
Demekki Kadın Olunca Değişiyo Bu Durumlar İlk Defa Böyle Canım Yanıyooo mirmirmirmir

canım hem sen sanırım sol demiştin apandisit olsa sağ tarafında ağrı olur allah korusun tabi

Evet Benim Solumda Ağrı Var
Hergün Birazdaha Büyüyorum Sizlerle Yaa opuyorumnanaktan
Bişey Daha Öğrenmiş Oldum
Meğer Apandisit Sağda Oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…