kızlar günaydın canım sıkıldı şimdi benim ama yaaaaaaaaaaaaaa sabah kalktım kocişle bana kahvaltı hazırladım hemen yattım kahverengi akıntım oldu şimdi kesildi iç çamaşırıma geçmiş peçete koydum şuan yok ya neden oldu bu şimdi adetimyarındı olmamam gereken yani kızlarrrr yardım edin neden oldu sizceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın canımm..
aynısı biraz önce didemede oldu.. aradı doktorunu progestana başla demiş sende bi ara doktorunu sor bakalım...
Hoşbuldum canım nasılsın?
Hoşbuldum canım nasılsın?
hoşgeldin eflalimmm...
nasılsın bakalımm... bugün herkes biraz hızlı başladı güne:))
kıslar ben biraz çıkıyorum evde işlerim var biraz evi toparlayayım mağlumm koçiş zaten kızgınnn birde onları demesin canlarımm
eflalcim nasılsın tatlım ya benim adetim yarınolmamam gereken yani biraz önce kahverengi leke geldi ayağa kalkınca şimdi yattım bişey yok sende de olmuştu demi sanırsam sen ne yaptın druna demişmiydin sende nasıldı
Canım bende 4 gün öncesinde olmuştu yerleşme kanaması o,seninki daha yeni yerleşyor demek ki 3 haftalık canım çünkü 3 haftalıkken oluyor üzülme yinede doktoruna sor için tahat etsin,ben doktorumla neyi konuşabildimki kadun hceg me baktı tamam öyle sinirliyim ki eşimde destek olmuyor ki bişey yapıyım kurbanlık koyun gibi salı gününü bekliyorum,zaten eşim böyle yapmaya devam ederse bayrama memlekete gidince sen tek dön kendine gel diycem.
geldim kızlar evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?