Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yerleşme Kanamasıdır Bence Stres Yapma Ehvancım sositososito

kızlar selam anca geçmişi okuyup gele bildim
sabah bende gittim doktora kan verdim hormon tahlili için bakalım artık pazartesi olsunda biran önce şu hormon için tedaviye başlayayım

ceylin canım hiç üzme kendini erkekler böyle işte başka bişeye kızıp hırsını bizden çıkartıyorlar hiç düşünmüyorlar bunlar hem çalışıyor hem evin işi hem ev geçindirme aynı sorun bendede var kahvaltıda beyefendi peynir zeytin beğenmiyor değişik şeyler olacakmış ne yapcaksam artık askerde öyleymiş her gün değişik kahvaltı veriyorlarmış tabi diyor eşşeğin önüne koy yalı yesin ne varmış
ay bende çok kızıyorum bunalıyorum çalışırken zor oluyor insan herşeyi yapamıyor
allahtan 1 aydır annem buradada akşamları yemeğim hazır oluyor

evhan canım sende sıkma canını daha adet gününe var o yüzden yerleşme lekelenmesidir ağrı olursa tekrar başlarsa doktorunu ara sor belki ilaç verir ona göre ama korkup sıkma canını gayet normal bişe

evhancım kısların dediği gibi dr una sor canımm

mehtapcımm takmıyorum artık ne olacaksa olsun vallaha bıktırdı yhaa manava gidiyoruz sebze alacam yok onu yemem yok bunu yemem makarna , pilav ve tavuk yapılmaz evde hergün turda aynı şeyleri, yiyor şaşırdım valla ne yapacağımı ben derdini biliyorum kaç gündür tık yok dün müjde ver inişşşş bitmiştir adetin diye kıvrandı yok bitmedi deyince tavrı değişti derdi o yanii başka bişi yok çünküü
işi gücü beni sinir etmek onun

Dscopur canım tebrik ederim seni Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alamayı nasip etsin.

Hoşbuldum canım nasılsın?

eflalcim nasılsın tatlım ya benim adetim yarınolmamam gereken yani biraz önce kahverengi leke geldi ayağa kalkınca şimdi yattım bişey yok sende de olmuştu demi sanırsam sen ne yaptın druna demişmiydin sende nasıldı

nasıl olsun canım iş güç uğraşıyorumm

rodinia cım ne bileyim şekerim ne oluyor anlamadım kii sıcak vurdu herhalde bunları

hoşgeldin eflalimmm...
nasılsın bakalımm... bugün herkes biraz hızlı başladı güne:))

Hoşbuldım canım,ben kaç gündür dertliyim eşim hamileliğimle ilgilenmiyor doktor seçmeye çalışıyorum gittiğimden memnun değilim hastaneye gidiyorum akışına bırak üstüne düşme diyor ya basit bir karın ağrısı değil ki hamilelik istedi istedi şimdi haline bak anasını babasını sevindirmek için istemiş beyefendi,iki gündür o yüzden konuşmuyorum ne yaptı dersin umursamıyor gönlümü alıp nasılsın diyeceği yerde o da konuşmuyor deliricem yakında hamielik heyecanı yaşayamıyorum ki.

kıslar ben biraz çıkıyorum evde işlerim var biraz evi toparlayayım mağlumm koçiş zaten kızgınnn birde onları demesin canlarımm

Canım bende 4 gün öncesinde olmuştu yerleşme kanaması o,seninki daha yeni yerleşyor demek ki 3 haftalık canım çünkü 3 haftalıkken oluyor üzülme yinede doktoruna sor için tahat etsin,ben doktorumla neyi konuşabildimki kadun hceg me baktı tamam öyle sinirliyim ki eşimde destek olmuyor ki bişey yapıyım kurbanlık koyun gibi salı gününü bekliyorum,zaten eşim böyle yapmaya devam ederse bayrama memlekete gidince sen tek dön kendine gel diycem.

çok saol canım benim yaaaa ayyy kıyamam sanda sıkma canım neolur bebişini düşün kasma kendini olurmu geçer bugünler emin oliyi düşün iyi olsun

eflalcim dertme canım düzelir zamanla erkekleri anlamak zor biraz sen bebişini düşün canım sen üzülürsen o da üzülür bakk annesiii kıyamam ben sizee

didemcim çok iyi ettin izin almakla canımmm yatta dinlen hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…