iyi yaptın didem... izin aldın sanırım...
zır zır ağlamaya başlayınca patronlarım korktu arabayla eve gönderdiler direk progestana başladım yatıyorum
aferin iyi yapmışsın...
istanbulda netarafta oturuyorsun.. bende istanbuldaydım 2 ay öncesine kadar....
deli kızzz ağlamaya mı başladın deli kıss yhaa
zır zır ağlamaya başlayınca patronlarım korktu arabayla eve gönderdiler direk progestana başladım yatıyorum
Kızlar normalde eşim çok ilgilenirdi benimle ya deli olucam niye ilgisizsin diyorum cevap bile vermiyor doktorum iyi biri olsa rahatlıycam en azından kadının derdi para muayenehanesine gidersem ilgilenicek,eşime söylüyorum niye gidicez diyor ya çıldırıcam ya diyorum aç internetten oku biraz hamilelik neymiş diye ama yok ben onun burnundan fitil fitil getiricem çok sinirlendirdi beni,aslında ağzımı açıcamda mübarek günde günah diyorum susuyorum.
canım iyi yapmışsın bende dr umu aradım ilaç veremem dedi seninkisi ne güzel ilaç vermiş benimki bişey demedi ya kanaman olursa bakarız dedi okadar bende yatıyorum bakalım yarın adet günüm sanırım yerleşiyo inşallah ondandır
ayy ne güzell benimkine diyorum hamiş olduğumda yardım edersin diye kendin yaparsın bide ev işimi yapacağımm diyor valla sen iyiymişsin didemcimm
tatlım burnundan getir ohh ben yattım su getir onu getir bunu getir sehpanın tozunu al bişey dersede ama ben hamileyimmmm diyorum ilgilenmek zorunda kalıyor
Yok canım dün yanında ev süpürdüm niye yapıyorsun bırak ben yapıyım demedi oruçlu olduğumu bile bilmiyordu,bilmiyorum sustum kaldım öyle o susuyor ben susuyorum ama benim patlamam çok fena olacak,bu elegüne demek için istiyormuş demek ki çocuğu.
avcılarda oturuyorum tatlım iş yerimde topkapıda sen neresinde oturuyodun
Yok canım dün yanında ev süpürdüm niye yapıyorsun bırak ben yapıyım demedi oruçlu olduğumu bile bilmiyordu,bilmiyorum sustum kaldım öyle o susuyor ben susuyorum ama benim patlamam çok fena olacak,bu elegüne demek için istiyormuş demek ki çocuğu.
ben azcık uyuym kızlar gelirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?