Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşlar.2 buçuk yıllık evliyim 8 ayönce bir düşüğüm oldu düşüğün nedeni rahimde perde varmış onun için bi ameliyat geçirdim çok şükür allahıma başarılı bi ameliyat olmuş.
şimdi de bebek istiyoruz bakalım hayırlısı

arkadaşlar iyi hamile hamile yemek yapabilosunuz maaşllah tutmuyo sizi kokusu...eşleriniz yardım etmiosa doktorlarınızla konuşun eşlerinize kendine dikkat etmesi gerel iş yapamaz yemek yapamaz desin tehlike yaratır desin eşlerinizin gözü korkar istediniz eş moduna geçerler :)

bu arada arkadaşlar sizlere bi sorum olacak hamile olupda göğüsleri adeet tarihinden 10 gün önce ağırmya başlayan varmı bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi arkadaşlar.....

hoşgeldin zeynep...çok geçmiş olsun, hayırlısıyla seninde bebişin olur inşlllah...

canım benim bende her belirtide hamilemiyim acaba diye eşime gidiyorum.. artık dalga geçer oldu :)) benimde 10 gün var adetime karnım ağrıyor sancılandı geçen akşam..göğüslerim hem yanıyor hem ağrıyor... dün kontrole gittim doktor iyisin birşey yok dedi.. bakalım denemelere devam ediyoruz... ama hamileyken göğüs ağrısının olması normal bildiğim kadarıyla...

canımcım türlü ve çorba yapıyom birde pilav salata ohh tamam işte onun derdi yemek zaten çeşit çeşit yapıyom işte

kızlar bende tavuk sote yaptım napayım hasta hasta bukadar sağolsun eşim çok yardımcı oluyo oda bulaşık makinesini boşaltmış bendemeden kıyamam oda gitti bende uzandımm hemen bişey olmasın bebişime diye

ay ceylin bende tam sana yemek tarifi verecektim yapmışsın bile
benim eşim mesela sarımsak ve yoğurda bayılır
ben geçen patlıcanların kabuğunu komple soydum küp düp doğradım tavada iri iri soğanı biraz kavurdum üzerine patlıcan biber domates kendi suyunda pişti sonrada üzerine sarımsaklı yoğurt ve salça yaktım çok güzel oldu vallaha annem bile beğendi değişik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…