Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

seninde belirtilerin var inşllah sonu güzel olur cnm...

geçen ayda 10gün önce ağırmıştı cnm ve adetim 3 gün sürdü üstüne mi görüyoru dedim acaba ama bişi çıkmadı cnm şimdide başladı göğüs ağrıları artı akıntıda var...
hakslızın cnm korunmadığımız için ister istemez her belirtiyi ona yoruyoruz...

kızlar ya benim bu kahverengi akıntım ara ara devam ediyooo nerden çıktı bu yaaaaaaaaa çok moralim bozuldu dr u aradım ilaç veremem dedi sinir oldum önemli değil bu dedi şakır şakır kanarsa kötüymüş adetimde yarındı normalde bebişime bişey olmasın kızlar bi düşük yaşadım zaten offfffffff

korkma cnm eğer doktorun bir şey olmaz dediyse olmaz güzelim doktoruna güvenn...içini ferah tut...yerimseniben

evhancım bişey olmayacak bebişine merak etme canımm dr una güven bencede yat dinlen sen takma kafana bişey yaaa

Canım sen bol bol dinlen geçer inşallah valla başlada bi fikrim yok malum ben hamile kalamadım

evhancım bişey olmayacak bebişine merak etme canımm dr una güven bencede yat dinlen sen takma kafana bişey yaaa

korkma cnm eğer doktorun bir şey olmaz dediyse olmaz güzelim doktoruna güvenn...içini ferah tut...yerimseniben

ya ne bileyim kızlar ara ara geliyo az az okadar istemeden panik oluyorum işte

evet canım içini ferah tut. bazı doktorlar ilaç veriyor demek ki sende önemli birşey olmadığını biliyor ki vermedi.. ama fazlada yorma kendini sakın dinlene dinlene yap işlerini....

esracım kolay gelsin canım sana ben de yemek yapıyorum bu arada evi toparladımm

Bende yarın iftara annenleri davet edicem de bugün temizlik yapım dedim akşama yemek yapmam eşim olmuçak bende tek yemek yiyemiyorum meyve ile idare ederim hııı birde iftar öncesi bir markete çıkıcam

Bende yarın iftara annenleri davet edicem de bugün temizlik yapım dedim akşama yemek yapmam eşim olmuçak bende tek yemek yiyemiyorum meyve ile idare ederim hııı birde iftar öncesi bir markete çıkıcam

hımm iyi edersin davet etmekle canımmm ahh bizimkilerde yakınımda olsada bende davet etsemmm

Benim annenlerle aramda 5 dk mesafe var yani çok yakınız ama haftada bir gidersem görüşürüz çünki annem çalışıyor işten gelince yorgun oluyor rahatsız etmek istemiyorum

annenler hangi şehirde.. bizde yarın köye gitcez... kayınvalidemler fındık için gittiler bizde bi yardım edelim dedi eşim...

Benim eşimde ordulu kaynanamlar her sene fındığa giderdi ama bu sene kaynatam hasta gidemediler bende aslinda gitmek istiyorum ama çok yılan varmış ondan korktuğum için gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…