canım benim bende her belirtide hamilemiyim acaba diye eşime gidiyorum.. artık dalga geçer oldu :)) benimde 10 gün var adetime karnım ağrıyor sancılandı geçen akşam..göğüslerim hem yanıyor hem ağrıyor... dün kontrole gittim doktor iyisin birşey yok dedi.. bakalım denemelere devam ediyoruz... ama hamileyken göğüs ağrısının olması normal bildiğim kadarıyla...
kızlar ya benim bu kahverengi akıntım ara ara devam ediyooo nerden çıktı bu yaaaaaaaaa çok moralim bozuldu dr u aradım ilaç veremem dedi sinir oldum önemli değil bu dedi şakır şakır kanarsa kötüymüş adetimde yarındı normalde bebişime bişey olmasın kızlar bi düşük yaşadım zaten offfffffff
kızlar ya benim bu kahverengi akıntım ara ara devam ediyooo nerden çıktı bu yaaaaaaaaa çok moralim bozuldu dr u aradım ilaç veremem dedi sinir oldum önemli değil bu dedi şakır şakır kanarsa kötüymüş adetimde yarındı normalde bebişime bişey olmasın kızlar bi düşük yaşadım zaten offfffffff
evhancım bişey olmayacak bebişine merak etme canımm dr una güven bencede yat dinlen sen takma kafana bişey yaaa
korkma cnm eğer doktorun bir şey olmaz dediyse olmaz güzelim doktoruna güvenn...içini ferah tut...yerimseniben
korkma cnm eğer doktorun bir şey olmaz dediyse olmaz güzelim doktoruna güvenn...içini ferah tut...yerimseniben
esracım kolay gelsin canım sana ben de yemek yapıyorum bu arada evi toparladımm
Bende yarın iftara annenleri davet edicem de bugün temizlik yapım dedim akşama yemek yapmam eşim olmuçak bende tek yemek yiyemiyorum meyve ile idare ederim hııı birde iftar öncesi bir markete çıkıcam
hımm iyi edersin davet etmekle canımmm ahh bizimkilerde yakınımda olsada bende davet etsemmm
ah ah bende aynısını diyorum hep.. ama hasretliği sağolsun internet ve kamera biraz aza indiriyor....
kayınvalidemlerle kameralı görüşüyoruzda annemlerde bilgisayar yok biz görüşemiyoruz ancak telefonda konuşuyoruzz
canımm annemler yayladalar şuan ve 3g her yerde çekmiyor o yüzden oda yok bizde
annenler hangi şehirde.. bizde yarın köye gitcez... kayınvalidemler fındık için gittiler bizde bi yardım edelim dedi eşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?