Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Benim eşimde ordulu kaynanamlar her sene fındığa giderdi ama bu sene kaynatam hasta gidemediler bende aslinda gitmek istiyorum ama çok yılan varmış ondan korktuğum için gitmiyorum

allah hiç kimseye ayrılık yaşatmasın gerçekten çok zormuş... ilk defa ayrıyım ailemden.... ama eşimi çok sevdiğim için ayrıyım ne yapabilirim....

aileden uzak olmak çok zor ben alıştım çok özlüyorum ama ne yapayımm

eee kıslarr başka başka ne var ne yokk anlatıverin bakemm

nedir buya bütün hamilelikler hep sorunlu oluyo. cnmmm üzüldüm şimdi gördüm yazını. güzelim kahve leke düşük habercisi. bendede öyle oldu sonra kanama başlıyo. bence başka doktora git. progesteron vermesi lazımdı. başıma geldiği için biliyorum. çoook iş yapıyon dikkat et diyoz sana klava: bide kızim sana. üzülüyorumya düşük olduğunu duyunca başıma geldiğinden çoook üzülüyom senağlama kolay hamile kalınmıyo sonrada dikkat etmiyonuz düşüyo.. ofyaa şimdi ne durumdasıon cnm leke devammı. yat bol bol oturman bile tehlikeli. ne işin var bilgisayar başında hııııı....

ohhh tarife bak güselmiş.bide fesleğen yaprağı koyun bak tadına doyum olmaz. bende kaynanamden onada antalyanın yerlisi bi kadın söylemiş fesleğenli çook güsel oluyo patlıcan ve dolmalar.deneyin belkide biliyosunuzdur

gülüm hoşgeldin canımm özelden msj attım canımm

ne olsun canım uğraşıyorum ben valla
evhana da kızmakla iyi ediyon biz bilmediğimizden dr güven falan dedik tecrübe konuşsun azıcık

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim allah isteyen herkese ve bizlere de nasip etsin inşallah

zeynepp eğer tekrar siteye girersen bu yazıyı mutlaka okuuuuuuuuuuu!!!!!!

bende yeni ameliyat oldum. 2 ay oldu sen nezaman oldun tedaviye başladımı doktorun bana bir bilgi ver gözünü sevem ve ameliyat sonrası adetini normal oldunmu cnmmm çoooooooooooook ööööööööönnnnnnnnnnneeeeeeeeemmmllllllliiiiii

ERKEK olmαk mükemmelliğini bir çok kαdındα ispαt etmek değil tek bir KADINA mükemmeli yαşαtαbilmektir..!!

kıslar facede bu sözü paylaştım bütün erkeklerin okuması lazımm ve bunu paylaşan arkadaşım erkek ne kadan hoşşşş dimii

evet sabahra dscopurda aynı lekelenme olmuştu doktoru progestan al hemen dedi.. şimdi işten izin aldı evde dinleniyor...

Işimi bitirdim ve geldim hoşgeldin gülcüm nerde kaldın
hoş bulduk cnm sende hoş geldin malum artık beni zor görürsünüz sitede patron pek çıkmıyo dışarı.. sen nasılsın.cnm.
çook güsel bir lafmış cnm emeğine sağlık

evet sabahra dscopurda aynı lekelenme olmuştu doktoru progestan al hemen dedi.. şimdi işten izin aldı evde dinleniyor...

kesin içmesi lazım progesteron. ve yatması lazımm. ama burdaki gebeler dinlemiyo hepsine aynı nasihatları ettim. dinlemediler..

canım yok uzanarak yazıyom zaten oturmuyom ama ne bileyim dr ilgilenmedi güyo çzele gidiyom ha ara ara azıcık lekelerim geliyo okadar yaztıyom devamlı hiçbi iş yapmıyomkız kızma bana ne olur eşim yapıyo herşeyi ne güzel dideme ilaç iç demiş düşük olmasın diye benimki önemli değil bu ufak tefek lekelenme dedi offf ne bileyim arada devamlı bakıyom varmı bişey diyeeeeeeeeeee çok moralim bozuk drum çzel muayenesi de yok sadece özel hastanede çalışıyo devlete de gitmek istemiyom eşimde işte canım sıkılıyo çok

Aynı canım iyiyim bir tek başım ağrıyor okadar

devlete neden gitmiyonn özele para yediriyonuz böyle ilgilenmiyoooo işde. güzelim bak dinle benii sonra senle bir üzülmekdense git acile progesteron yazdır. iççççç. nasıl olur ya ufak tefek leke saçmalığa bak.. hamile kadının kan leke görmesi iyi değil. düşüklerin başlıca göstergesi leke dir. senin öncede düşüğün vardı demi. ben ilk bu siteye girdiğimde yazdım düşüğü olanlara bende 2 tane düşürdüm perde varmış dikkat edin baktırın dedim ama cevabınız 2 ci düşünce baktırırız oldu şekerim. ne günahı var düşen bebeğin 2 ciye kadar şansa bırakıyonuz. kızdım üzülüyom böyle leke geldi diye yazdınızmı. kolay değilya düşük yapmak hamile kalmak nekadar uğraşıyonuz bak gebe kalabilmek için. benceeeeeee acile git. muayene ol. ilaç yazmassa söyle yazdır o ilacın hiççç ekstra zararı yok sadece kanamayı kesiyo bebeği koruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…