Benim eşimde ordulu kaynanamlar her sene fındığa giderdi ama bu sene kaynatam hasta gidemediler bende aslinda gitmek istiyorum ama çok yılan varmış ondan korktuğum için gitmiyorum
aileden uzak olmak çok zor ben alıştım çok özlüyorum ama ne yapayımm
eee kıslarr başka başka ne var ne yokk anlatıverin bakemm
kolay gelsin sana canım işlerini bitir görüşürüz ben daha burdayım
kızlar ya benim bu kahverengi akıntım ara ara devam ediyooo nerden çıktı bu yaaaaaaaaa çok moralim bozuldu dr u aradım ilaç veremem dedi sinir oldum önemli değil bu dedi şakır şakır kanarsa kötüymüş adetimde yarındı normalde bebişime bişey olmasın kızlar bi düşük yaşadım zaten offfffffff
ay ceylin bende tam sana yemek tarifi verecektim yapmışsın bile
benim eşim mesela sarımsak ve yoğurda bayılır
ben geçen patlıcanların kabuğunu komple soydum küp düp doğradım tavada iri iri soğanı biraz kavurdum üzerine patlıcan biber domates kendi suyunda pişti sonrada üzerine sarımsaklı yoğurt ve salça yaktım çok güzel oldu vallaha annem bile beğendi değişik dedi
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim allah isteyen herkese ve bizlere de nasip etsin inşallah
nedir buya bütün hamilelikler hep sorunlu oluyo. cnmmm üzüldüm şimdi gördüm yazını. güzelim kahve leke düşük habercisi. bendede öyle oldu sonra kanama başlıyo. bence başka doktora git. progesteron vermesi lazımdı. başıma geldiği için biliyorum. çoook iş yapıyon dikkat et diyoz sanaklava: bide kızim sana. üzülüyorumya düşük olduğunu duyunca başıma geldiğinden çoook üzülüyom senağlama kolay hamile kalınmıyo sonrada dikkat etmiyonuz düşüyo.. ofyaa şimdi ne durumdasıon cnm leke devammı. yat bol bol oturman bile tehlikeli. ne işin var bilgisayar başında hııııı....
hoş bulduk cnm sende hoş geldin malum artık beni zor görürsünüz sitede patron pek çıkmıyo dışarı.. sen nasılsın.cnm.Işimi bitirdim ve geldim hoşgeldin gülcüm nerde kaldın
çook güsel bir lafmış cnm emeğine sağlıkERKEK olmαk mükemmelliğini bir çok kαdındα ispαt etmek değil tek bir KADINA mükemmeli yαşαtαbilmektir..!!
kıslar facede bu sözü paylaştım bütün erkeklerin okuması lazımm ve bunu paylaşan arkadaşım erkek ne kadan hoşşşş dimii
evet sabahra dscopurda aynı lekelenme olmuştu doktoru progestan al hemen dedi.. şimdi işten izin aldı evde dinleniyor...
nedir buya bütün hamilelikler hep sorunlu oluyo. cnmmm üzüldüm şimdi gördüm yazını. güzelim kahve leke düşük habercisi. bendede öyle oldu sonra kanama başlıyo. bence başka doktora git. progesteron vermesi lazımdı. başıma geldiği için biliyorum. çoook iş yapıyon dikkat et diyoz sanaklava: bide kızim sana. üzülüyorumya düşük olduğunu duyunca başıma geldiğinden çoook üzülüyom senağlama kolay hamile kalınmıyo sonrada dikkat etmiyonuz düşüyo.. ofyaa şimdi ne durumdasıon cnm leke devammı. yat bol bol oturman bile tehlikeli. ne işin var bilgisayar başında hııııı....
hoş bulduk cnm sende hoş geldin malum artık beni zor görürsünüz sitede patron pek çıkmıyo dışarı.. sen nasılsın.cnm.
çook güsel bir lafmış cnm emeğine sağlık
kesin içmesi lazım progesteron. ve yatması lazımm. ama burdaki gebeler dinlemiyo hepsine aynı nasihatları ettim. dinlemediler..
canım yok uzanarak yazıyom zaten oturmuyom ama ne bileyim dr ilgilenmedi güyo çzele gidiyom ha ara ara azıcık lekelerim geliyo okadar yaztıyom devamlı hiçbi iş yapmıyomkız kızma bana ne olur eşim yapıyo herşeyi ne güzel dideme ilaç iç demiş düşük olmasın diye benimki önemli değil bu ufak tefek lekelenme dedi offf ne bileyim arada devamlı bakıyom varmı bişey diyeeeeeeeeeee çok moralim bozuk drum çzel muayenesi de yok sadece özel hastanede çalışıyo devlete de gitmek istemiyom eşimde işte canım sıkılıyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?