Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

başka bir tanıdık doktor varsa ara bence yada git başka doktora eşine söyle iftardan sonra acil bi hastaneye götürsün doktoruma ulaşamadım tatilde falan dersin...
bak bu linkte izmirdeki kadın doğum uzmanlarını yazmışlar kk dekiler.. dikkate almanı tavsiye ederim. ihmale gelmez. can taşıyorsun allah korusun...

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...7-304zmirde-iyi-kad305n-do287um-uzman305.html

Son düzenleme:

tamam canım olmadı akşam eşim gelince acile gideriz ilacı mutlaka yazdırtırım yazmazlarsa da parayla alır ben kullanırım napayım artık çok saol canım ya bu ilacı hiç kullanmamıştım nekadar kullanılıyo peki bilgin varmı hiç

sen izmirdeydin dimi hangi doktora gidiyon bornovada benimde dr. vardı yeni evlendiğimde o düşen bebeki takip ediyodu çook ilgileniyodu ama o bile bulamadı perdeyi ben artık özele para yedirmiyomm. geçen aradım telle söledim siz bile bulamadınız dedim. yeşilyurt hastane yakınsa aciline gidiver yada doğumevine git. orada güsel bakıyo. kardeşiminde tehlikesi oldu ilaç fln vermiş acilde. iyi geldi. geçen 2 gün yatırdı lekesi geçsin diye serum vermişler. bence doğumevine git. tepecikde biliyon demi.

cnm günde 6 taneye kadar içiliyo zaten ucuz bi ilaç doktor yazmasa alırsın ama doğum evinde büyükihtimal yazarlar. günde 2 tane iç bir gün fln kesmesse 3 e çıkar. tok karna bana öyle demişti doktorlar.

gerçekten hoş bir söz umarım smleyen kişi kızların dikkatini çekmek için sölememiştir:)
söze gelince çok şey bilirlerde icarata gelince bişi yok maalesef bu erekeklerde...herşey evlenene kadar yerimseniben

canımm bizim yeşilyurt devlet hastanesine çok yakın olmadı akşam oraya gideriz yürümekte istemiyom aslında olmazsa eşime aldıtrtayım dediğin gibi içeyim bende

cnm günde 6 taneye kadar içiliyo zaten ucuz bi ilaç doktor yazmasa alırsın ama doğum evinde büyükihtimal yazarlar. günde 2 tane iç bir gün fln kesmesse 3 e çıkar. tok karna bana öyle demişti doktorlar.

Gül sağol canım ilaç içmedim çünki oruçluyum oruçlu olmasamda kolay kolay ilaç içmem ben bugün uyuya kalmışım saat 12 de uyandım ondan ağrıyor başım

reyann cım allah kabul etsin benimde var nasipse yarın okuycam akşam eve gidince pestilim çıkmış oluyo okuyamıyom. ramazana yetiştirmeyi istedim ama olmadı nasip.değilmiş.
ben gördüm senin geldiğinide meşgul etmim dedim geçmişi okuyon diye.. hoşş geldin.

Canım bi duş alicam sonra markete çıkıcam bu akşam eşim ışte olucak evde tek olunca akşamları dusa girmeye korkuyorum

Gül sağol canım ilaç içmedim çünki oruçluyum oruçlu olmasamda kolay kolay ilaç içmem ben bugün uyuya kalmışım saat 12 de uyandım ondan ağrıyor başım

allah bağışlasın beniiiiiii :Saruboceq: izmirde hiççç bırakmazdım orucu geçen senede ıspartada tutum burda tutamıyom. eşim fln kızıyo tutma hasta olursun diyo yansiyon hastasıyımya susuzlukdan yükseliverirse die korkuyo. yarın nasipse tutucam öğleden sonra işe gitcek. iyi olur. geç çok uyuyunca insanın gerçekden başı ağrıyo. bende çook zor kalmadıkca sevmiyom ilaç içmeyi.

sağolasın canım....rabbim hepimize oruç muahbbeti kuran muhabbeti versin....hakkıyla yaşamayı nasib etsin
Canım bi duş alicam sonra markete çıkıcam bu akşam eşim ışte olucak evde tek olunca akşamları dusa girmeye korkuyorum

hadi bakalım...görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…