Aynı canım iyiyim bir tek başım ağrıyor okadar
devlete neden gitmiyonn özele para yediriyonuz böyle ilgilenmiyoooo işde. güzelim bak dinle benii sonra senle bir üzülmekdense git acile progesteron yazdır. iççççç. nasıl olur ya ufak tefek leke saçmalığa bak.. hamile kadının kan leke görmesi iyi değil. düşüklerin başlıca göstergesi leke dir. senin öncede düşüğün vardı demi. ben ilk bu siteye girdiğimde yazdım düşüğü olanlara bende 2 tane düşürdüm perde varmış dikkat edin baktırın dedim ama cevabınız 2 ci düşünce baktırırız oldu şekerim. ne günahı var düşen bebeğin 2 ciye kadar şansa bırakıyonuz. kızdım üzülüyom böyle leke geldi diye yazdınızmı. kolay değilya düşük yapmak hamile kalmak nekadar uğraşıyonuz bak gebe kalabilmek için. benceeeeeee acile git. muayene ol. ilaç yazmassa söyle yazdır o ilacın hiççç ekstra zararı yok sadece kanamayı kesiyo bebeği koruyo.
ERKEK olmαk mükemmelliğini bir çok kαdındα ispαt etmek değil tek bir KADINA mükemmeli yαşαtαbilmektir..!!
kıslar facede bu sözü paylaştım bütün erkeklerin okuması lazımm ve bunu paylaşan arkadaşım erkek ne kadan hoşşşş dimii
sağol canım,geçmişi oku oku bitmedi,bugün biraz fazla okudum cüzleri herhalde çok yorulmuşum yaa,bisen gördün beni sağol cnmReyyan nasılsın canım
Ben çıkıyorum sizin bugün yine keyfiniz yok
sen izmirdeydin dimi hangi doktora gidiyon bornovada benimde dr. vardı yeni evlendiğimde o düşen bebeki takip ediyodu çook ilgileniyodu ama o bile bulamadı perdeyi ben artık özele para yedirmiyomm. geçen aradım telle söledim siz bile bulamadınız dedim. yeşilyurt hastane yakınsa aciline gidiver yada doğumevine git. orada güsel bakıyo. kardeşiminde tehlikesi oldu ilaç fln vermiş acilde. iyi geldi. geçen 2 gün yatırdı lekesi geçsin diye serum vermişler. bence doğumevine git. tepecikde biliyon demi.
cnm günde 6 taneye kadar içiliyo zaten ucuz bi ilaç doktor yazmasa alırsın ama doğum evinde büyükihtimal yazarlar. günde 2 tane iç bir gün fln kesmesse 3 e çıkar. tok karna bana öyle demişti doktorlar.
sağol canım,geçmişi oku oku bitmedi,bugün biraz fazla okudum cüzleri herhalde çok yorulmuşum yaa,bisen gördün beni sağol cnm
dur kız nereye gidiyon...
evhancım geçmiş olsun canım dinlen bakalım
Gül sağol canım ilaç içmedim çünki oruçluyum oruçlu olmasamda kolay kolay ilaç içmem ben bugün uyuya kalmışım saat 12 de uyandım ondan ağrıyor başım
canımm bizim yeşilyurt devlet hastanesine çok yakın olmadı akşam oraya gideriz yürümekte istemiyom aslında olmazsa eşime aldıtrtayım dediğin gibi içeyim bende
canımm bizim yeşilyurt devlet hastanesine çok yakın olmadı akşam oraya gideriz yürümekte istemiyom aslında olmazsa eşime aldıtrtayım dediğin gibi içeyim bende ......
sağolasın canım....rabbim hepimize oruç muahbbeti kuran muhabbeti versin....hakkıyla yaşamayı nasib etsinreyann cım allah kabul etsin benimde var nasipse yarın okuycam akşam eve gidince pestilim çıkmış oluyo okuyamıyom. ramazana yetiştirmeyi istedim ama olmadı nasip.değilmiş.
ben gördüm senin geldiğinide meşgul etmim dedim geçmişi okuyon diye.. hoşş geldin.
Canım bi duş alicam sonra markete çıkıcam bu akşam eşim ışte olucak evde tek olunca akşamları dusa girmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?