ya kızlar bişey soracam ordamısınız yaa tık yok kimsede
sor cnmm ben geldim
zeynepp eğer tekrar siteye girersen bu yazıyı mutlaka okuuuuuuuuuuu!!!!!!
bende yeni ameliyat oldum. 2 ay oldu sen nezaman oldun tedaviye başladımı doktorun bana bir bilgi ver gözünü sevem ve ameliyat sonrası adetini normal oldunmu cnmmm çoooooooooooook ööööööööönnnnnnnnnnneeeeeeeeemmmllllllliiiiii
afedersin biraz şey bi konu ama,ilişkiden sonra normalde hep ben altta oluyorum gebelik kolay olsun diye,eşim ayrıldıktan sonra ayaklarımı karnıma çekiyorum ve yastık koyuyoruz altıma.ancak öyle olmasına rağmen ço durmuyor hemen akıyor dışarı spermler...sizinde öylemi oluyor,yani normal mi bu çok durmuyor içerde
4 ay oldu ben ameliyat olalı ameliyat tan 1 ay sonra kontrole gittim renkli ultrasona girdim doktor ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi. ameliyat sonrası ilk adetim 12 gün kadar sürdü ama çok fazla kanamam oldu şuan kanamalarım normale döndü gibi...
Şuan herhangi bir tedaviye başlamadım doktor ameliyattan 3 ay sonra hamile kalmaya çalış eğer 7- 8 ay süre içinde hamile kalamazsan ya da tekrar düşük yaparsan rahim filmi çekip ona göre tedavi uygulanacak dedi. 2 aydır kurunmuyoruz şuan hamilelik yok bekliyoruz.
senin ameliyatın nasıl geçti doktor ne dedi anlatır mısın?
cnm tabi normal içimizde başka biyer yokki gitsin o dışarı akan suymuş esas döllicekler içerde kalıyomuş biz görmüyoz. merak etme. ayrıca yastığı ilişki sırasında kıymanda fayda var. sonrasında da olur ama boşalma anında yastık olursa içeri derine girer. allah verceğine ayakda bile veriyo cnm. ben yapmıyom hiçbirini. ilk gebeliğimde. ben hiççç dikkat etmedim. genelde alel acele oluyodu çalışınca.perde olmasına rağmen verdi allah ama ömrü azmış. öbür dünyaya şefeatçi gönderdi onu. sen rahat ol cnm yastıkla flnda insan strese giriyo bence oluruna bırak. allah vercek oldukdan snra.. hiç farketmez pozisyon.
kızlar moralim çooook bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ağlıyorum eşimle kavga ettim akşamlar aylık görüşmemiz vardı arkadaşlarla ben gidemem dedim bu halde bizimki nevar yani diyo çok takıyosun kafaya diyooooooooooo bu neyyaaa ben durum ciddi diyorum ya bişey olursa vicdan azabı çekersin diyorum o kafana sen tak daha diyooooooooooooooooo ben yaptım yaaaaaaaaaaaaaa ağlattı beni çok zaten duygusalım ve böyle ara ara azda olsa var kahverengi akıntım diye içim içimi yiyo sinir etti nemi gelmiyorum bu gece eve dedi kapattı
kızlar moralim çooook bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ağlıyorum eşimle kavga ettim akşamlar aylık görüşmemiz vardı arkadaşlarla ben gidemem dedim bu halde bizimki nevar yani diyo çok takıyosun kafaya diyooooooooooo bu neyyaaa ben durum ciddi diyorum ya bişey olursa vicdan azabı çekersin diyorum o kafana sen tak daha diyooooooooooooooooo ben yaptım yaaaaaaaaaaaaaa ağlattı beni çok zaten duygusalım ve böyle ara ara azda olsa var kahverengi akıntım diye içim içimi yiyo sinir etti nemi gelmiyorum bu gece eve dedi kapattı
hayret bişi yaaa. canım üzülmee.. allah kıymet bilene vermiyo. eşin ne biçim insanyaa istemiyomuydu yoksa bebek fln. doktora götürceğine daha oturmaya götürmeye kalkıyo. cnmm imkanın varsa dinlemegit doktora.. bekleme onu. sonra vicdan azabı çekme bazen rest çekmek gerekiyo. takma kafana git doktora ciddiyim. sorma bile ona.üzülme bak kanaman artacak. devammı daha lekeler.
erkekler neden bukadar umursamaz anlamadım bugün... Canım üzme kendini varsa bi tanıdık al onu git doktora bu gece sen... böyle durumda yanımızda olmayacaklarsa.. ee bu çocuk niye... amaç benim çocuğum var...
hayret bişi yaaa. canım üzülmee.. allah kıymet bilene vermiyo. eşin ne biçim insanyaa istemiyomuydu yoksa bebek fln. doktora götürceğine daha oturmaya götürmeye kalkıyo. cnmm imkanın varsa dinlemegit doktora.. bekleme onu. sonra vicdan azabı çekme bazen rest çekmek gerekiyo. takma kafana git doktora ciddiyim. sorma bile ona.üzülme bak kanaman artacak. devammı daha lekeler.
ayyyy valla tam da üstüste gelmiş herşey yaaa,canım sakin ol önce bi,vardır onunda bi sıkıntısı belki
kızlar ya evet hiç böyle değildi sabah tüm işleri yaptı bendemeden ama arkadaşları olunca ben hep 2.ci plandayım o bendeb daha çok istiyodu anlamadım bende gidemem canım benim eşim çok kıskanç eğer kendim gidersem boşanma sebebi olur tatlım ondan napayım yüce ALLAHIM var artık ona sığınıyorum artık eğer bu dünyada yiyecek lokması varsa iyi olur zaten herşey canım leke falan yok şuan olsada bi damla oluyo geçiyo okadarALLAHTAN kan falan değil bunada şükür canlarım
bekle o zmana canım madem işler bu kadar değişecek gidersen,bekle bakalım dinlen sen kafana takma,eninde sonuda gelir halini anlar özür diler
şükür kavuşturana cnmmm.
ben haziran 14 adet oldum 22 sinde ameliyat aynı anda laporoskopide yaptılar. 6 hafta sonra kontr. gittim bu aradaadet olmadım.renkli ultrason ve rahim filmi çekildi. herşey iyi perde tamamen yok. ovaller iyi. 1,2 aya kalmaz gebe kalırsın kesin diyo. hormonlar iyi. bu 6 haftada ilişki yasağı vardı. yani ağustos 5 gibi kontroldeydim ve yasak kalktı. dr. adet söktürücü verdi iç adetin 3.cü günü klomen iç dedi. ama adet olmadı üstünden 15 gün geçti. toplam 2,5 aydır regli yok. dr. aradım hemen klomene başla 5 gün bitince gel dedi. çarşamba gidicem herhalde çatlatma vercek. dr. kesin diyo yüzde 90 hemen kalcan gebe diyo çook emin. doğal halimize bırakmadı benim 2 düşük var bide yaş ilerliyo yaşım var klomene başladım yani cnm.
sanada geçmiş olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın. ameliyat snrası kolaykalınıyomuş eğer hormon fln normalse.
ben anlamıyom bu erkekleri neden bu kadar kıskanç olurlar. kadının içi kötüyse eve bağlasan fayda etmez. böyle acil durumlardada kızılmazki tamam danışırsın oda izin vermeli sonuçta acil.heleki bebek sözkonusu. allah yardımcın olsun cnm. kadın herzaman ayaklarıın üstünde durmalı ama malesef izin vermiyolar. allah sabır versin bebeğine acısın korusun onu böyle babaya karşı cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?