sende biraz sakin ol cnm benim seni düşünmez olurmu eşin senden başka kimi var güzelim sadece kahverengin akıntın varsa takılma güzlim ağrın olmasın yeterki eğer başka sorunun yoksa 1 2 saatlınede olsa kocana eşlik et cnm sen bunu yaparsan çok oturmaz eşinde erkenden kalkarsınız cnm en mutlu olmanız gereken zmanlar birbirinizi üzmeyinnn...opuyorumnanaktan
ayyy kıslar koçişşle konuşuyordum msn de
handancım üzülme canım bence eşine söyle dr gidelim tehlikeli durum yoksa katılırım ama varsa evde dinlenmeliym canım falan de emin ol o senin rahatın için söylüyordur kafan dağılsın diye canımmm
sende biraz sakin ol cnm benim seni düşünmez olurmu eşin senden başka kimi var güzelim sadece kahverengin akıntın varsa takılma güzlim ağrın olmasın yeterki eğer başka sorunun yoksa 1 2 saatlınede olsa kocana eşlik et cnm sen bunu yaparsan çok oturmaz eşinde erkenden kalkarsınız cnm en mutlu olmanız gereken zmanlar birbirinizi üzmeyinnn...opuyorumnanaktan
ayyy kıslar koçişşle konuşuyordum msn de
handancım üzülme canım bence eşine söyle dr gidelim tehlikeli durum yoksa katılırım ama varsa evde dinlenmeliym canım falan de emin ol o senin rahatın için söylüyordur kafan dağılsın diye canımmm
ya bazen moral vermek için bile önemsiz bişi olmaz gibi sözlerle karşıdakine yalan yanlış sözler söylenince kızıyom. bilinçli olmak lazım. leke önemli değil cnm eşlik et kocana.. olur bide dans etsingönlü olsun diye.. neysee gerildim yafff. tecrübelerede saygı gösterilmiyoo ona kızıyom.
oooo canım mailine cevap verdimi... nasıl aranız şimdi...
offf fena döktürmüşün cnm bee :)
haklısın sağlık konusunda dikkatli ve ciddi olmak lazım
kızlar keşke önceden öğrenmeseydim yarın adet günümdü yarın öğrenseydi bukadar takılmazdım bu duruma zaten lekelenme olunca anlardım offfffff siz siz olun bukadar erken öğrenmeyin benim adetime 5 gün var ken öğrendim strese bak ara ara şu belimle kasıklarım ağrımasa daha iyi olacak ya neyse
neyse canlar ben gecikti yemek için lafa daldım sonra görüşürüz inşaallahh canlar..evhan dikkat et kendine
iyi iftarlar cnmm
evhancım ağrı olur ama. kanama olmasın cnm leke devam etmesin. sen yat gidebilirsen gidin hast. üzme canını.a.s.
hayırlı iftarlar reyhancımm
sağol canım hayırlı bir iftar olur inşaallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?