Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

nasıl yaniiii kahve akıntı önemli değilmii.. neyse ben konuşmuyorumm. erkek anlamasın kadın hamile lekesi var eşlik etsin. cnm bu kadar üstüne titremeyin erkeklerin herşeyin vakti zamanı sırası var. böyle günde gitmeyiversin bebekden önemlimi. hayret bişi.

ayyy kıslar koçişşle konuşuyordum msn de

handancım üzülme canım bence eşine söyle dr gidelim tehlikeli durum yoksa katılırım ama varsa evde dinlenmeliym canım falan de emin ol o senin rahatın için söylüyordur kafan dağılsın diye canımmm

oooo canım mailine cevap verdimi... nasıl aranız şimdi...

ya bazen moral vermek için bile önemsiz bişi olmaz gibi sözlerle karşıdakine yalan yanlış sözler söylenince kızıyom. bilinçli olmak lazım. leke önemli değil cnm eşlik et kocana.. olur bide dans etsingönlü olsun diye.. neysee gerildim yafff. tecrübelerede saygı gösterilmiyoo ona kızıyom.

canım benim araba git bide orda otur yapamam bu halde zaten kimseye söylemedik zqatennzar değer diye orda bişeyde belli edemem zaten evde uzanıyorum size bile uzanarak yazıyom düşün benibu durumdayken anlamayanı ben hiç anlamam yanlış anlama yani kasıklarımda ara ara ağrıvar riske edemem

iyi hadi sevindim barışmanıza. da nasıl konuşuyonuz yafff. sen işdesin o nerden açtı msn..:uhm:

offf fena döktürmüşün cnm bee :)
haklısın sağlık konusunda dikkatli ve ciddi olmak lazım

oooo canım mailine cevap verdimi... nasıl aranız şimdi...

maili okuyup okumadığını bilmiyorum yazıştık biraz şimdilik sorun yok daha önce tartışmamız olmuştu hata bendeydi o hatayı unutamamış ve ayrılmak istediğini falan yazdı sonra ben alttan aldım biraz düzeldik sanırım eve geçmedim daha

neden erkekler hep bizden fedakarlık bekliyor yhaa

kızlar keşke önceden öğrenmeseydim yarın adet günümdü yarın öğrenseydi bukadar takılmazdım bu duruma zaten lekelenme olunca anlardım offfffff siz siz olun bukadar erken öğrenmeyin benim adetime 5 gün var ken öğrendim strese bak ara ara şu belimle kasıklarım ağrımasa daha iyi olacak ya neyse

offf fena döktürmüşün cnm bee :)
haklısın sağlık konusunda dikkatli ve ciddi olmak lazım

ben biraz doğrucuyumdurda. böle hata yanlış oldumu yapmacık yapıldımı kızıyom. buaralar bende gerginim.ama sağlık bu bişeye benzemez. valla allah beterinden saklasın benim kadar sağlık sorunu yaşayan yoktur. artık korkuyom birileine bişi olcak die. şükür halimize.

sen neyap yap bi doktorunu ara ağrılarından bahset ve deki progestan alayımmı öyle söylersen bilinçli olduğunu anlar. yerimden kalkamıyorumda da.... lekelenme bitmedi ara ra var de anlasın adam ciddiyeti..

kızlar aradım drumu bi hastaneye git dedi ağrım var biraz deyince eşimi aradım annemle gideyim dedim hayır dedim ağlarsan olur tabi dedi hala gitmiyoruz gezmeğe diye tafralı yaaaaa ağlayınca yine gelmeye başladı bu lekeler offffffffffffffffffffffffffff

handancım ağlama canım kıyamam ben sana canımmm eşini ikna etmeye çalış kalaslar işte hemen anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…