Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

göndermiyomu seni doktora şimdi. yine.. hayret bişi yaaa ağlama sende cnmm sakin ol ağladıkca üzüldükçe kanaman çoğalır bak. kaçda eve gelcek eşin. geldimi sakin ol ağlamadan konuş onla göster lekeyi hatta bebek düşer de gitmek için ikna et. ama bazı erkekler ağlayan kadını sevmez. ağlama karşısında soğuk kanlı ol cnm.

ceylinim yazımı görmedin herhalde sevindim barışmanıza. kocan nerden açıyo msn erak ettim. işde değilmi cnm

canlarım biliyo sabahta göstermiştim lekeyiiii anlamıyo işte neyse kızlar ya çok kötüyüm ben sizide üzdüm napayım gelmezse gelmesinnnnnnn artık

canlarım biliyo sabahta göstermiştim lekeyiiii anlamıyo işte neyse kızlar ya çok kötüyüm ben sizide üzdüm napayım gelmezse gelmesinnnnnnn artık

cnm sana ilk ben değerin çok düşük demiştim hatırlıyonmu.. benim 2 ci düşen bebek böle düşmüştü. değeri 45 lerdeydi sonra ani leke kahveyle başladıdurmadı adet le düştü.. cnm inşallah senin devamı gelmez. hadi üzülme yat dinlen keyfine bak tv seyret kafan dağılsın. kesilir belki cnm.

hatice bebek düşdükden snra girmiyo artık dimi yonca ne yaptıki onunda vardı lekesi. bak kepeklinin maşallah değeri yüksek. inşallah ona bari bişi olmasın. her sevincin ardından böle üzülüyoz. allah hepinizin bebeğini bağışlasın.

canım o turdan geldikten sonra eve geçiyor o yüzden evden açıyor canımmmm
çok şükür barışık canımm

kızlar bizimki çıkmış işten beni hastaneye götürmeye geliyomuş insafa geldi şükür hepinizher şey in teşekkür ederim iyiki varsınız

anladım cnmm evde varmı internet.. bilmodum. benim herifde halası gil yemeğe çağırmış oraya gidelimmi diye aradı. klimamız dün takıldı buarada akşam serinnnce yattım..allah kaynanamdan razı olsun.. ama klima aldım size artık sıcak demez çalışırsınız diyozemuszemus

kızlar bizimki çıkmış işten beni hastaneye götürmeye geliyomuş insafa geldi şükür hepinizher şey in teşekkür ederim iyiki varsınız

ohhh hadi şükür. cnmm sende gelince dır dır etme ama tavrını göster pişmanda etme geldiğine bidaha gelmez. sevindim. yaaa blöf yapıyolar herzaman acaba dediğimi yaptırabilirmiyim diye. snrada pişman oluyolar. benn hiçç yalvarmam gel et diye alır başımı giderim gelmesse gelmesin.

kıslar yarın izinliyim bende ohhhhhhhhh 12 ye kadar yatacağımm sonra temizlik işi var bu hafta evdeyimm iyice bir dinleneyim bariiii

ohh allah kolaylık versin. bende öğle sonu yapıcm emizlik eşim 12 de gitcek. az dinlenir yaparım. çook sıcakyaa zor oluyo ama napalım görev görevdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…