Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

geçenlerde geçmişi okuyodum orda yazmışsın afyonluyum diye bende afyonluyum ama doğma büyüme izmirliyim

anahhhhh hepsi aynııı bende afyonlu ama doğma büyüme izmir. şimdi antalyadayım sen..
afyonun neresinden cnm biz düzağaç kasabası ve kınıklıyız. izmirde nerde oturdunuz..
çabuk yazarsan sevinirim buçukda çıkmam lazım.

senin için nekadar zor bir durumdur canım. doktorlar ne diyor varmı bir ilacı tedavisi

yok be azracım.ne dicekler,zamanla geçer diyolar,yok bebanthen sür diyolar yok vazelin.onlarda mikrop ve enfeksiyon yapıyor haberleri yok.1 yıl oldu ama düzelme yok.eşimin tavsiyesiyle saf zeytinyağı sürüyorum,en azından enfeksiyona yol açmıyor.

evhan yarım saattir eskiyi okuyorum.senin hamilelik sonucu beklemeni çok heyecanlı bir film izlermiş gibi okudum valla.ben bile heyecanlandım.çokkkk mutlu oldum,çokta imrendim,özendim.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM,RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAH.biraz taktik ver canım,nasıl kaldın,yumurtlama günlerini hesaplayarakmı??bende 11.gün başladım ilişkiye girmeye.1 gün arayla yapıyoruz bakalım.ama ne bileyim işte.ilişki esnasında düşünüyor olmam,bazen kendimi kasmam hamile kalmamı engelelrmi acaba??ama elimde değil,bazen ilişki esnasında acıma oluna kendimi istemeden kasıyorum.gerçi ALLAH nasip edince herşey boş..

evhannnnnnnnnnnnnn nerdesin canım??lütfen yazdıklarımı oku olurmu canım??bu arada bende geçen hafta rüyamda oğlum olduğunu gördüm,kucağıma aldım,çok tatlıydı.annemde dün gece beni rüyasında görmüş,ikizlerim olmuş.teyzemde beni karnıma iki muz koymuş olarak görmüş.karnımda iki muz varmış.NE DEMEK ACABA??GÜL CÜM NOLUR OKUYOSAN YORUMLA OLURMU??KIZLAR HEP SANA SORUYOR BENDE SORAYIM DEDİM.YANITLARSAN MEMNUN OLURUM GÜLCÜM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…