bende çıkıyorumm iyi tatiller cnm.öptümmm
ayy ne sevindim cnm tanıştığımıza. 2 yerdende hemşeriyiz.. çook sevindimm.hemşerimm.
hadi hayırlı iftarlar iyi tatiller. çıkmam lazım öpüldünüz.
nasıl yaniiii kahve akıntı önemli değilmii.. neyse ben konuşmuyorumm. erkek anlamasın kadın hamile lekesi var eşlik etsin. cnm bu kadar üstüne titremeyin erkeklerin herşeyin vakti zamanı sırası var. böyle günde gitmeyiversin bebekden önemlimi. hayret bişi.
evhan yarım saattir eskiyi okuyorum.senin hamilelik sonucu beklemeni çok heyecanlı bir film izlermiş gibi okudum valla.ben bile heyecanlandım.çokkkk mutlu oldum,çokta imrendim,özendim.ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM,RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAH.biraz taktik ver canım,nasıl kaldın,yumurtlama günlerini hesaplayarakmı??bende 11.gün başladım ilişkiye girmeye.1 gün arayla yapıyoruz bakalım.ama ne bileyim işte.ilişki esnasında düşünüyor olmam,bazen kendimi kasmam hamile kalmamı engelelrmi acaba??ama elimde değil,bazen ilişki esnasında acıma oluna kendimi istemeden kasıyorum.gerçi ALLAH nasip edince herşey boş..
canım benim araba git bide orda otur yapamam bu halde zaten kimseye söylemedik zqatennzar değer diye orda bişeyde belli edemem zaten evde uzanıyorum size bile uzanarak yazıyom düşün benibu durumdayken anlamayanı ben hiç anlamam yanlış anlama yani kasıklarımda ara ara ağrıvar riske edemem
ben biraz doğrucuyumdurda. böle hata yanlış oldumu yapmacık yapıldımı kızıyom. buaralar bende gerginim.ama sağlık bu bişeye benzemez. valla allah beterinden saklasın benim kadar sağlık sorunu yaşayan yoktur. artık korkuyom birileine bişi olcak die. şükür halimize.
kızlar şuan yoksunuz ama ben yinede yazayım canım dr a gittik altan muayene ettiler ve ultasonla baktılar bişey yok dediler kan tahlilimde 123 çıktı perşembe 39 du progestan verdi dr ben istedim vermesini öyle olunca verdi şimdi yemek yedim içtim bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
iyi akşamlar kıslarrr size birşey soracağımm ilişki esnasında pembemsi renkte kan ve su karışık geldi neden olabilir acaba ve çok acıdı vajinam kıslar yardım edin
cevabınızı bekliyorumm
zeynep cimmm cevap bekliyom senden. buarada ameliyat sonrası en fazla 6 ay bekletiyolar normal yolla olması için. 7-8 ay demiş sana dr. bence doğru deil.
günaydınlarrr kimler var bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?