Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

GÜLCÜM BENDE RÜYAMDA OĞLUM OLMUŞ VE KUCAĞIMA ALDIM.ANNEMDE İKİZLERİM OLDUĞUNU GÖRMÜŞ.TEYZEMDE BENİ GÖRMÜŞ,KARNIMA İKİ MUZ KOYMUŞUM.RÜYALAR BUNLAR CANIM.YANITLARSAN ÇOK SEVİNİRİM.5 AYDIR KORUNMUYORUZ AMA HAMİLE KALAMADIM Bİ TÜRLÜ.BU 6.AYIM VE ÇALIŞMALARA DEVAM İŞTE..:kedi::kedi::kedi::kedi:

doktoru önemli olmadığını sölemiş kafasına taktıkca daha kötü olur başka bi ağrın yoksa dedim illada git demedim kimsenin erkeklerin üstüne titredi yok cnm ama gece gelmeyeceni sölemiş hoş bişiymi tabiki çok kötüyse gitmesin ama kendini iyi hissediosa neden uztasın tatrtışma....

canım benim kıyamam sana ya canım benim yumurtlamam4il 9 arasıydı biz 6 7 8 inde devamlı ilişkiye girdik öyle tuttu diyebilirim ve hiç bişey düşünmedim oan rabbim herkese yaşatsın çok saol güzel dileklerin için bitanem darısı başına inşallah

tabiki bu durumdaysan riske atılmaz yatma ihtiyacın duyuyorsan kasıklarında ağrı varsa farklı durum bu şartlarda git demioz zaten güzelimmm...

kızlar şuan yoksunuz ama ben yinede yazayım canım dr a gittik altan muayene ettiler ve ultasonla baktılar bişey yok dediler kan tahlilimde 123 çıktı perşembe 39 du progestan verdi dr ben istedim vermesini öyle olunca verdi şimdi yemek yedim içtim bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda

yazdılarımı diikatlı oku cnm tabiki tecrübene saygım var ama öle yapmacık diede hakaret edemeszin tepkileirne biraz daha dikkat edrsen sevnirim cnm doğrularını daha tatli dille anlatırsan daha iyi anlarız biribirmizi üzmeden...

eşinin seni anlamasına sevindim cnm doktor içini rahatlattırmıştı umarım güzelim...

bir şey sorcam eşin dr yanlız gitmene izin vermiomu cnm...

kızlar çok saolun elfcim sana kızmadım ben merak etme hepiniz benim iyiliğimi düşünüyonuz benim eşim kıskanç o bakımdan eşim hastanede bilgisayar programcısı biliyo işte orda ortamları ondan canım ya geçen sene kürtajımı yapan dr ordaydı ALLAHTAN iyi gitti herşey moralim daha iyi azda olsa geliyo kahverengi ama iyiyim biraz ilacımıda içtim inşallah geçecek perşembe değer 39 du bugün 123 çıktı sizce nasıl kızlar neyse ben çıkıyorum yanumda olduğunuz için çok teşekkür ederim size iyi akşamlar iyi geceler şimdiden

biliyorum kızmadığını cnm sen benim ne demek istediğimi anladın...çok şükür için rahat bir şey çıkmamış değerler hakkında fazla bi bilgüm yok güzelim kib hayır akşamlar....

iyi akşamlar kıslarrr size birşey soracağımm ilişki esnasında pembemsi renkte kan ve su karışık geldi neden olabilir acaba ve çok acıdı vajinam kıslar yardım edin
cevabınızı bekliyorumm

enfeksiyon olabilir cnm...bende bu tar şikayetlerden doktora gitmiştim doktor bakteriyel enfeksiyon demişti acımada ililşkinin şiddetine bağlı olabilir demişti...

saol canım yhaa ama aklıma takıldı bakalım tekrar ederse dr a giderim bir de adetim bu bitti ve temiizlenmiştim ondan olabilir mi

dr gitmek lazım cnm bu tarz sorunları halledip hamile kalmak lazım aklımızda soru işareti kalmaması için....

canım biiz bebiş işini erteldeğimiz için sorun değil

kıslarrrrr okuyan yardımcı bilgi versin lütfen bilmeyen yanıtlamasın ne olur en azından kafam daha çok karışmaz onun için canlarımm

iyi akşamlar kıslarrr size birşey soracağımm ilişki esnasında pembemsi renkte kan ve su karışık geldi neden olabilir acaba ve çok acıdı vajinam kıslar yardım edin
cevabınızı bekliyorumm

canım benimde adetimin bittince aynı şey oldu... ama sonrakilerde olmadı.. sanırım adet sonrası olduğu için gelen sıvı... ben öyle yorumladım açıkcası...

zeynep cimmm cevap bekliyom senden. buarada ameliyat sonrası en fazla 6 ay bekletiyolar normal yolla olması için. 7-8 ay demiş sana dr. bence doğru deil.

kusura bakma cevap yazamadım. normalinde ilerki yaşlardaki bayanlar o kadar bekletilmiyor kısa süre sonra tedaviye başlanıyor yaşım küçük olduğundan dolayı doktor okadar süre verdi. ozamana kadar hamile kalamazsam tedaviye başlayacağız. senin yaşın kaç bir de düşüklerin olmuş perde den mi kaynaklandı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…