Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar size birşey soracagım.
cumartesi doktora gittigimde doktor ultrasonda bebeği göremesede bi kist gördu.normalde bi ay oncede girmiştim ultrasona temizdi birşey yoktu.
doktorum hamıleleıkte adetten sonra kıst olusumu normaldır 3 ay omru olur sonra vucuttan atılır dedi.3 ay sonra kontrol edecegız dedi.
bilgisi olan varmı bunal ilgili.

cnm bazı kistler önemli olmuyo. seninkide onlardan demekki. ben görmedim böle bişi. fazla bilgim yok cnm.

kepeklim arkadaşlardan duyduğum kadarıyla hamilelikte oluyormuş zaten önemli bişi olsa dr un mutlaka söylerdi canım takma kafana

bu arada aklıma geldi birisinde keseyi kist sanmıştı doktor.. hehe senin kese olmasın cnm o. yanılmış olabilir dr..

ayy gülcüm inşallah oyle birsey yoktur.zaten zar zor karar verdım doktora..bı degısıklık yapmak ıstemem..böyle bi hata yapmaz herhalde.

bende forumda arastırdım az oncede hatta bazı doktorlar sunu soylemıs kızlara.bebegınız bu kısttende beslenıyor.o yuzden kıst olusumu faydalı bırsey .tamamen hormonal ve korkulacak bırsey yok.inşallah boyledır.

kepeklim ya şimdi farkettim sende yapsana hamilelik çizelgesinden hani bizde var nekadar olmuş görüyosun

selam kızlar naber nasılsınız
ben geçmişi okumakla meşguldüm ne çok yazmışsınız öyle
evhan canım geçmiş olsun neyseki bi tehlike yokmuş çok şükür sevindim
gül canım sende nihayet adet olmuşsun bilmiyorum geçmişi okudunmu bende cuma günü oldum cumartesi kan verdim bugün akşam gideceğim hormon sonuçlarım için bakalım hayırlısı
ceylin canım sendende kan gelmiş merak etme adet yeni bitince oluyor öyle normal

mehtapcım ceyline sormuştum söyledi şükür sende rahatladın. inşallah cnm hormonların temiz çıkar. ben klomene yarın başlıycam. öncede 2 gün içtim regli ondan geldi herhalde. şimdei yine başlıycam. dr. mutlaka bitince gel dedi.ptesi gidicem nasipse. hakkımızda hayırlısı cnm. sen ilaca ne zaman başlıycan. sonuçdan sonrmı.

merhaba mehtapcımm hayırlısı olsun canım ne diyelim dün akşam ve bu sabah geldi hayırlısı olsun

canım hoşheldin hamdolsun ALLAHIMA iyiyiz inşallah güzel çıkar canım hormon sonuçların bişey yokturda seninde güzel haberlerini alırız öbür ay

temmuza adetleri yazılı olan arkadaşlar kusura bakmayın son kez soruyorum bidahaki tarihi yoksa silmek zorunda kalacağım listeden çok uzun oluyor böyle

Iyi degilim kızlar ya bu ayda adet oldum günüm geçti diye ümitlenmiştim ama bu ayda olmadı inş. Birdaha ki artık benim tarihide 21 eylül olarak düzeltürseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…