Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Iyi degilim kızlar ya bu ayda adet oldum günüm geçti diye ümitlenmiştim ama bu ayda olmadı inş. Birdaha ki artık benim tarihide 21 eylül olarak düzeltürseniz sevinirim

Kısmet :çok üzgünüm: üzülmemek lazım ama işte elinde olmuyor insanın hayırlı zamanda gelir inşallah:Saruboceq:

Iyi degilim kızlar ya bu ayda adet oldum günüm geçti diye ümitlenmiştim ama bu ayda olmadı inş. Birdaha ki artık benim tarihide 21 eylül olarak düzeltürseniz sevinirim

canım benim ya üzülme diyeceğim ama biliyorum insan yinede üzülüyo işte hakkında hayırlısı olsun canım herzaman öyle dile inşallah eylülde alırız bizde güzel haberlerini

günaydın kızlarrrr ben geldimmmm zemuszemus

hoşgeldin canım bende diyodum bizim hatun nerde kaldı diye nasılsınız bakayım

günaydın afrcim.üzülme hiiç.inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin.ama gecikmeden sebep haklısın bir doktora görün bakalım.için rahat etsin.

dscopur hos geldin nasılsın.bebeğin nasıl.

ebrarcığım evhancığım hoşbulduk tatlılarım. sabah doktora gittik tatlım tabi göremeden geldik yeni geldim iş yerine siz nasılsınız canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…