Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhan bende çin takvimine baktım ama biz ağustosta hamile kalmış sayılıyoruz yani eğer doğruysa kız benimkide kız inşallah kaydirigubbakcemile5

Evhan doğum tarihini yaz bana gün,ay...Birde son adetini....

11 01 1984 22 temmuz canım

evhan bende çin takvimine baktım ama biz ağustosta hamile kalmış sayılıyoruz yani eğer doğruysa kız benimkide kız inşallah kaydirigubbakcemile5

ayyyevet bende baktım öyle ama inanmamak lazım benim arkadaşım 3,5aylık hamile takvime göre erkek ama kızı olacakmış ondan inanmayacağım sanırım

Kızlar naber ben geldim sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamam şuan ne var ne yok anlatım bakem yeni hamis varmı mesela

hoşgeldin tatlım nasılsın? bugün hamile haberimiz yok ama ceylinden bişeyler gelebilir oda yarın test yapacakmış bilmiyorumkismile a.s.

11 01 1984 22 temmuz canım

ayyyevet bende baktım öyle ama inanmamak lazım benim arkadaşım 3,5aylık hamile takvime göre erkek ama kızı olacakmış ondan inanmayacağım sanırım

eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeterrrrrrrr diyelim o zaman tatlım

Selam kızlar nasılsınız?

bişey sorucam kıslar bu aralar kurlere merak sardımda soğan kuru çok duymaya başladım ama bunu adet düzensizli için yapıyolar dımı yanı düzene gırsın dıye

evhan bende erkek olarak görünüyor.Hayırlısı olsun bakalım...
hadi bakalım canım aman sağlıklı sıhatli olsunda gerisi kız erkek farketmez

eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeterrrrrrrr diyelim o zaman tatlım
evet canım ya sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun yeterkız erkek farketmez dediğin gibi ama ah şu erkekler bizimkinin gönlünden erkek geçiyo istiyo ya ondan:)

Selam kızlar nasılsınız?

selam canım nasılsın tatlım

Hamdolsun evhanım iyiyim canım eşimle aramız daha iyi.

Soğan kürü iltihap,kist,adet düzensizliği,polikistik over için iyi,ben hamile kaldığım ay soğan kürü uyguladım ve hayıt tohumu,hayıt da hormonları düzenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…