canım hadi bakalım hayırlısı buarada bak ne sorcam sana ben çin takvimine göre hesapladığımda hamile kaldığın ay temmuzsa erkek ağustossa kız diyo anlamadım ben şimdi ağustosun başında hamile kaldım kızmı yani tabi ki yüce ALLAHIM hayırlısını versin önce ama merak ettim baktımk işte
Evhan doğum tarihini yaz bana gün,ay...Birde son adetini....
evhan bende çin takvimine baktım ama biz ağustosta hamile kalmış sayılıyoruz yani eğer doğruysa kız benimkide kız inşallah kaydirigubbakcemile5
Kızlar naber ben geldim sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamam şuan ne var ne yok anlatım bakem yeni hamis varmı mesela
11 01 1984 22 temmuz canım
ayyyevet bende baktım öyle ama inanmamak lazım benim arkadaşım 3,5aylık hamile takvime göre erkek ama kızı olacakmış ondan inanmayacağım sanırım
hadi bakalım canım aman sağlıklı sıhatli olsunda gerisi kız erkek farketmezevhan bende erkek olarak görünüyor.Hayırlısı olsun bakalım...
evet canım ya sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun yeterkız erkek farketmez dediğin gibi ama ah şu erkekler bizimkinin gönlünden erkek geçiyo istiyo ya ondan:)eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeterrrrrrrr diyelim o zaman tatlım
Selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?