Hamdolsun evhanım iyiyim canım eşimle aramız daha iyi.
ayyy canım hamdolsun çok şükür çok sevindim ilgisi arttı yaniiiiiiiii iyi bari ah şu erkekler benimkide üstüme titremeye başladı evin herişini o yapıyo düşük tehlikesi olabilirdiye neyseeeee canım e bebeişimiz nasıl nezaman gidicen keseyi görmek için
Kızlar bana küsmüsünüz dscopur dan başka selam veren yok bana hayırdir
selam bayanlar nevar neyok yeni hamileler varmı
slm kızlarrrrr esraa,duba,eflal,filiz,yonca hepiniz hoşgeldiniz
Hamdolsun canım işte işe yardım etmesede daha iyiyiz zaten ben oruç değilim öyle sıkıntımda yok adamcağız sıcakta oruç tutuyor alışveriş falan yoruluyor çok bişey söylemek istemiyorum,canım doktora yarın için aldım randevu keseyi görücem mi bilmiyorum çünkü sadece bhcg ne bakıcaz dedi o yüzden benim bütün sinirim, az önce ablamla konuştum o da hamile niye ultrason vermedi tahlillerini yaptırmadı diyor zaten yarın ilgilenmezse özel hastaneye gidicem.
Iyidir canım aynı tek derdim dün gece sahura kalkamadik bugün oruçumu yatarak geçiricem yoksa susuzluğa dayanamam
ya eflalcim daha keseyi görmek için cok erken.ben cumartesi gittim 5 hfta dolmustu cok erken daha göremeyiz 4-5 gün sonra gel dedi.birde testleri tahlillleri keseyi gördükten sonra vereceklermiş.gebeliğin sağlıklı sürecte oldugundan emin olduktan sonra yani..hiç sıkılma şimdiden.bebeğin biraz büyüsün memnun olmazsan o zaman değiştirirsin doktoru.
Hamdolsun canım işte işe yardım etmesede daha iyiyiz zaten ben oruç değilim öyle sıkıntımda yok adamcağız sıcakta oruç tutuyor alışveriş falan yoruluyor çok bişey söylemek istemiyorum,canım doktora yarın için aldım randevu keseyi görücem mi bilmiyorum çünkü sadece bhcg ne bakıcaz dedi o yüzden benim bütün sinirim, az önce ablamla konuştum o da hamile niye ultrason vermedi tahlillerini yaptırmadı diyor zaten yarın ilgilenmezse özel hastaneye gidicem.
valla 9 gündür ilk kez süperim dün tamamen kesildi lekelenmem inşallah böyle devam eder kan değerlerimde yükselir iiiiinnnnnşşşşaaaalllllllaaaahhhh:Saruboceq: kızlar
iyiyimm canım hıoşgeldinn
sen napıyosunn nasılsın
valla 9 gündür ilk kez süperim dün tamamen kesildi lekelenmem inşallah böyle devam eder kan değerlerimde yükselir iiiiinnnnnşşşşaaaalllllllaaaahhhh:Saruboceq: kızlar
insalllah yoncacım..ne zaman gideceksin bi daha doktora.sen moralini yüksek tut hersey düzelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?