Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyyy canım inşallah yükselir ALLAMIN İZNİYLE BEN VE DİDEMDE LEKELENME OLDU PROGASTAN KULLANDIK BEN HALA KULLANIYORUM İYİ GELDİ ŞÜKÜR SIKMACANINI OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN

dr bana 12. haftaya kadar progestanı bırakmıycaz dedi bende içiyorum ama çok mide bulantısı yapıyo dr öyle dedim bulantı için ilaç yazdı

ayyyyy canım inşallah yükselir ALLAMIN İZNİYLE BEN VE DİDEMDE LEKELENME OLDU PROGASTAN KULLANDIK BEN HALA KULLANIYORUM İYİ GELDİ ŞÜKÜR SIKMACANINI OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN

soğol bu ilaç düşük tehlikesi içinmi bende 1 haftalık iğne vurundum ama lekelenmem devam etmişti geçen pztesi ay hiç kanaması olmayan normal annelerimiz gibi gebelik kalmadı farkındamısınız

iyiyim kepeklim ya moralim iyi çok şükür eşimin aldığı kuş evden kaçmıştı geçenlerde dün yine gittim kuş aldım oyalanmak için onunla kafam dağılıyor iyiyim yani
yok canım bu hafta ben davetliydim hep kimseyi çağıramadım iftara benim bu hafta başlar davetlerim

kız hayıt biliyorum ben almanyada eskiden beri kullanılan bişe hatta almanca adı rahip biberi çünkü rahiplere veriyorlarmış çok eski zamanda erkeklik hormonları yatışsın diye
anlayacağın benim zaten östrojen yani kadınlık hormonum haddinden yüksek hayıt tohumuda zaten östrojen içeriyor yani benimki düşmesi lazım hayıt kullanırsam dahada tetikler ama altın otu, ballı baba, ve civan perçemi kullanacağım

[sıze="2"]
dr bana 12. Haftaya kadar progestanı bırakmıycaz dedi bende içiyorum ama çok mide bulantısı yapıyo dr öyle dedim bulantı için ilaç yazdı

hımmmdr bana bişey demedibende cuma günü gidicem dr a bakalım ne dicek devam et dicekmi demezsede ben kullanmak istiyorum bi düşüğüm olduğu için yani canım ne verdi bulantı için sana

soğol bu ilaç düşük tehlikesi içinmi bende 1 haftalık iğne vurundum ama lekelenmem devam etmişti geçen pztesi ay hiç kanaması olmayan normal annelerimiz gibi gebelik kalmadı farkındamısınız

evet canım düşük için bu ilaç progestan yani dr una bi de istersen bu ilacı bakalım ne dicek
[/sıze]

tatlım bulantı için dramamine yazmış hep aynı ilacı veriyolar zaten

inşallah canım Allahım gonlune gore versin..tez zamanda sende baslarsın dertlerını anlatmaya aklinialirimsmile

kızlar ya progestan ne için verdi doktor.kanamanız oldugu için mi.

Inşallah canım benim hıı sen nasılsın bakın adaşım nasıl gidiyor hamislik hııı bu arada ben 30 tefriciye daha okudum devam edicem inşallah efnan gelene kadar bitecek

kızlare netim çok yavaş 1 saatte cevap yazabiliyorum esracım allahım hayırlısıyla en kısa zamanda mutlu haberler verdirir inşallah takma kafana

Kızlar 2 gündür benimde acayip bulantım var tabiki bebekten değil ne yapsam geçer sizce şimdi oruçum bişeyde yemediğim için daha çok bulantım oluyor

Son düzenleme:
Kızlar bilgisayar kapanıp duruyor cevap yazamıyorum sinir etti ya.

inşallah canım Allahım gonlune gore versin..tez zamanda sende baslarsın dertlerını anlatmaya aklinialirimsmile

kanmayı durdurup bebğin tutunmasını sağlamak için biraz araştırdım progestan rahim iç duvarını bebeğe göre hazırlayı yardımcı oluyormuş daha bisürü faydası var

Ayrıca kese 5. haftadan itibaren görülebiliyor eğer karından ultrasonla görünmezse vajinal ultrasonla bakılıyor.Benim doktor ilgisiz.Birde kızlar sizlerin değeri kaç şimdi?

[sıze="2"]
inşallah canım allahım gonlune gore versin..tez zamanda sende baslarsın dertlerını anlatmaya aklinialirimsmile

evet canım didemle bende lekelenme olmuştu ondan kullanıyoruz düşük için bu ilaç düşmesin diye yani
[/sıze]

MEHTAP canım hayıt hormonları dengelemek için östrojenin yüksekse düşürür düşükse yüklseltir yani denge bitkisi netten iyice araştır canım hem benimki tavsiye ama hayıttan çok kişi memnun bizim sitede de var sayfası,civanperçemide adet söktürür onuda kullandım etkili gerçekten,soğan kürüde adet söktürüyor çok etkili,ben senin için diyorum canım ben hamile kaldığım ay ilk kez kullandım sonuç ortada. Hayıt suyuda satılıyor.

[sıze="2"]
ayrıca kese 5. Haftadan itibaren görülebiliyor eğer karından ultrasonla görünmezse vajinal ultrasonla bakılıyor.benim doktor ilgisiz.birde kızlar sizlerin değeri kaç şimdi?

canım benim cumartesi 123 çıktı değerim adet günüme 1 gün kala yani senin kaç biliyomusun
[/sıze]

Ayrıca kese 5. haftadan itibaren görülebiliyor eğer karından ultrasonla görünmezse vajinal ultrasonla bakılıyor.Benim doktor ilgisiz.Birde kızlar sizlerin değeri kaç şimdi?

canım benimki cuma günü 198 di başka tahlil istemedi doktor şimdi ne bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…