ayyyyy canım inşallah yükselir ALLAMIN İZNİYLE BEN VE DİDEMDE LEKELENME OLDU PROGASTAN KULLANDIK BEN HALA KULLANIYORUM İYİ GELDİ ŞÜKÜR SIKMACANINI OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN
ayyyyy canım inşallah yükselir ALLAMIN İZNİYLE BEN VE DİDEMDE LEKELENME OLDU PROGASTAN KULLANDIK BEN HALA KULLANIYORUM İYİ GELDİ ŞÜKÜR SIKMACANINI OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN
MEHTAP canım hormonlar için hayıt birebir bak ben hamile kaldığım ay kullandım benim geçen sene doktora gittiğimde hormonlarda problem vardı ve prolaktinim yüksek çıkmıştı,lütfen hayıtı araştır kız sana kaç kere yazdım bitkilerden korkma doğru kullanırsan ilaçlardan daha etkili kaç aydır ilaç kullanıyorsun faydası oldu mu canım? Benim kistimi soğan kürü ve iğde küçültmüştü ilaçalrın faydası olmamıştı canım.
dr bana 12. Haftaya kadar progestanı bırakmıycaz dedi bende içiyorum ama çok mide bulantısı yapıyo dr öyle dedim bulantı için ilaç yazdı
soğol bu ilaç düşük tehlikesi içinmi bende 1 haftalık iğne vurundum ama lekelenmem devam etmişti geçen pztesi ay hiç kanaması olmayan normal annelerimiz gibi gebelik kalmadı farkındamısınız
Ay inşallah birgün bende size bebeğinden bahsede bilirim şimdi size çok özendim
Ay inşallah birgün bende size bebeğinden bahsede bilirim şimdi size çok özendim
[sıze="2"]
hımmmdr bana bişey demedibende cuma günü gidicem dr a bakalım ne dicek devam et dicekmi demezsede ben kullanmak istiyorum bi düşüğüm olduğu için yani canım ne verdi bulantı için sana
evet canım düşük için bu ilaç progestan yani dr una bi de istersen bu ilacı bakalım ne dicek[/sıze]
inşallah canım Allahım gonlune gore versin..tez zamanda sende baslarsın dertlerını anlatmaya aklinialirimsmile
kızlar ya progestan ne için verdi doktor.kanamanız oldugu için mi.
inşallah canım Allahım gonlune gore versin..tez zamanda sende baslarsın dertlerını anlatmaya aklinialirimsmile
Kızlar 2 gündür benimde acayip bulantım var tabiki bebekten değil ne yapsam geçer sizce şimdi oruçum biraz de yemediğim için daha çok bulantım oluyor
inşallah canım allahım gonlune gore versin..tez zamanda sende baslarsın dertlerını anlatmaya aklinialirimsmile
ayrıca kese 5. Haftadan itibaren görülebiliyor eğer karından ultrasonla görünmezse vajinal ultrasonla bakılıyor.benim doktor ilgisiz.birde kızlar sizlerin değeri kaç şimdi?
Ayrıca kese 5. haftadan itibaren görülebiliyor eğer karından ultrasonla görünmezse vajinal ultrasonla bakılıyor.Benim doktor ilgisiz.Birde kızlar sizlerin değeri kaç şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?