[sıze="2"]
canım benim cumartesi 123 çıktı değerim adet günüme 1 gün kala yani senin kaç biliyomusun[/sıze]
Kızlar benim değerim iyi o zaman değil mi? O zaman 5 haftalıktan fazla mı acaba?
prolutan depot iğnesi vurundum ben geçen hafta tek iğneydi deeğerimde 50.72 düşük biraz 5 haftalığa göre
değildir tatlım 2. günde bir iki katlıyo değerler benim doktor bugün hesaplıyodu benimki haftaya kaç olacak diye normal seninkide 4. hafta 100-1000 arası veriyo değeri
kızlar ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli sizce
MEHTAP canım hayıt hormonları dengelemek için östrojenin yüksekse düşürür düşükse yüklseltir yani denge bitkisi netten iyice araştır canım hem benimki tavsiye ama hayıttan çok kişi memnun bizim sitede de var sayfası,civanperçemide adet söktürür onuda kullandım etkili gerçekten,soğan kürüde adet söktürüyor çok etkili,ben senin için diyorum canım ben hamile kaldığım ay ilk kez kullandım sonuç ortada. Hayıt suyuda satılıyor.
kızlar ilk doktor kontrolüne ne zaman gidilmeli sizce
olağan dışı bi durum olmayınca kanama filan 5,5 6 hafta canım ben gittim manyak gibi 4. haftada geldim arkama baka baka :jeyyar:
kızlar benim değerim iyi o zaman değil mi? O zaman 5 haftalıktan fazla mı acaba?
biliyorum şekerim benim iyiliğim için söylüyorsun ama bende korkuyorum işte bi çok sitede araştırdım alman sitelerindede ama hepsinde östrojen içerdiğini söylüyor o yüzden cesaret edemedim aman neyse önce şu öteki bitkileri deneyeyim bide bal ve çörek otu inşallah faydasını görürüm sağol desteğin için canım arkdaşım
benimde 4 . haftam canım bu hafta acaba gidip bi görünsemmi diyorum doktoro
[sıze="2"]
kız seninki ikiz falan olmasın içime öyle doğdu deme didem[/sıze]e sonra
[sıze="2"]
kız seninki ikiz falan olmasın içime öyle doğdu deme didem[/sıze]e sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?