Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

[sıze="2"]

canım benim cumartesi 123 çıktı değerim adet günüme 1 gün kala yani senin kaç biliyomusun
[/sıze]

Canım benim adetimden bir gün önce 420 ydi,ertesi gün 545 çıktı,yarın yine bakılıcak.

Esracım mide bulantısı için zencefil iyi oluyormuş gebelikte bulantı için bakmıştımda doktor nevranın sitesinde çantanızda zencefilli şkere,muz,tuzlu kraker bulundurun diyor.Zencefilli şeker eğer bim varsa yakınında orda satılıyor sabah eşime dedim bende bim'den al diye hafif bulantım olunca.

Kızlar benim değerim iyi o zaman değil mi? O zaman 5 haftalıktan fazla mı acaba?

Kızlar benim değerim iyi o zaman değil mi? O zaman 5 haftalıktan fazla mı acaba?

değildir tatlım 2. günde bir iki katlıyo değerler benim doktor bugün hesaplıyodu benimki haftaya kaç olacak diye normal seninkide 4. hafta 100-1000 arası veriyo değeri

bu arada hamile arkadaşlar adaçayı içmeyi seviyorsanız içmeyin bugün dr. kasılmaları arttırdığı için kesinlikle 1 yudum dahi adaçayı içmeyeceksin dedi bende anlamadım

değildir tatlım 2. günde bir iki katlıyo değerler benim doktor bugün hesaplıyodu benimki haftaya kaç olacak diye normal seninkide 4. hafta 100-1000 arası veriyo değeri

Canım yarın belli olacak artık inşaallah doğru hcg değerlerine bakınca öyle çıkıyor.

biliyorum şekerim benim iyiliğim için söylüyorsun ama bende korkuyorum işte bi çok sitede araştırdım alman sitelerindede ama hepsinde östrojen içerdiğini söylüyor o yüzden cesaret edemedim aman neyse önce şu öteki bitkileri deneyeyim bide bal ve çörek otu inşallah faydasını görürüm sağol desteğin için canım arkdaşım

Ne demek canım benim faydam olsun istiyorum,çörekotuda çok faydalı zaten yazmıştım sana onuda kullandım gebeliğin ilk aylarında zararlı ama son ayda anne sütünü artırıyormuş, çörekotuda adet söküyor kullandığımda öyle olmuştu,inşaallah bir an önce şifa bulursun canım.

benimde 4 . haftam canım bu hafta acaba gidip bi görünsemmi diyorum doktoro

tatlım ben sabah gittim bende 4. haftadayım cmt günü lekelenmem oldu aslında onun için gittim doktorum resmen beni kırmamak için ultrasonla baktı ama bişey göremedik düşük için kullandığım ilaç mide bulantısı yapıyo diye bulantı ilacı verdi konuştu anlattı çarşamba görüşürüz dedi gönderdi bence bekle 1 hafta daha

[sıze="2"]

kız seninki ikiz falan olmasın içime öyle doğdu deme didem[/sıze]
e sonra

Canım aklımdan geçmiyor değil eşim çok dua ederdi ikiz olsun diye Rabbim hayırlısını versinde gurbette kimsem yok ne yaparım tek başıma ailelerimiz 12 saatlik uzaklıktalar.

Dscopur hamillelikte hiçbir bitki çayını önermiyorlar zaten canım,mesela yeşil çay bebeğin klap gelişimini etkiliyormuş bitki çaylarından gebelikte uzak durmak alzım bir tek rezeneyi tavsiye ediyorlar gaz için ama içilmemesi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…